Pegaza Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 madziasto4 napisał(a):O, Fidlasta szpanuje podpisem pod nickiem :diabloti: Czesc 2Be :loveu: D-E, wpłata za zabawki wpłynęła do nich dopiero 30 pazdziernika, tego samego dnia wyslali, a dziś dostalam awizo, jutro pojde na pocztę odebrać, to pewnie te zabawki. A co to alla w mrdog? :niewiem: Madzia tys jest z Gdyni moglasbys to odebrac osobiscie hehe a potem mi wyslac :lol: all system odzywka a mrdog to firma internetowa salon ponoc maja fryzjerski Anusia mieszcze sie mieszcze:razz: I to jeszcze jak co chwile zmienia Kasia ten podpis hahah:evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):ufff ulżyło... ale to w takim razie nie rozumię dlaczemu się nie kręci :shake: bo pewnie popsiute:evil_lol: abo ja mam te opony za wielkie juz:placz: Quote
Anusia & Alutka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Pegaza napisał(a): Anusia mieszcze sie mieszcze:razz: ufff ulżyło... ale to w takim razie nie rozumię dlaczemu się nie kręci :shake: Quote
Kasia_zg Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Pegaza napisał(a): Kasia wczoraj hola hop wpadl mi na balkon:lol: z sasiadka sie zmowilam i ona to chciala wyrzucic takiz wykly bez tych "kulek" i mi go siup przerzucila i mam:lol: ino cosik sie krecic nie chce na mnie:evil_lol: najpiew ja sprobuje na takim a potem moze kupie tamten...:p Dario hihi bo to tylko wyglada że tak latwo sie kreci a wcale tak nie jest ja te sie nameczyłam zanim sie udało a ile razy cierpliwość straciłam i poleciało w kąt. Ale dobrze że zaczniesz na zwykłym bo ja zaczełam odrazu z tymi kulkami i cała obolała i w siniakach chodziłam traumatyczne to było :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Odebrałam dziś kule smakule, już sobie Torczysław turla piłkę łapką, zagląda a to z prawej, a to z lewej, przygląda się, i znowu turla...:evil_lol: A jak się yntelygentnie wpatruje! :evil_lol: śmiesznie jest :evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 madziasto4 napisał(a):Odebrałam dziś kule smakule, już sobie Torczysław turla piłkę łapką, zagląda a to z prawej, a to z lewej, przygląda się, i znowu turla...:evil_lol: A jak się yntelygentnie wpatruje! :evil_lol: śmiesznie jest :evil_lol: Tu musi być świetny widok :megagrin: Chłopak ma frajdę na całego. Quote
Anusia & Alutka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 madziasto4 napisał(a):Odebrałam dziś kule smakule, już sobie Torczysław turla piłkę łapką, zagląda a to z prawej, a to z lewej, przygląda się, i znowu turla...:evil_lol: A jak się yntelygentnie wpatruje! :evil_lol: śmiesznie jest :evil_lol: no ktos musi... :megagrin: cze Gamonce! Quote
madziasto4 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):no ktos musi... :megagrin: cze Gamonce! Bardzo śmieszne :cool1: Chłopaki dzisiaj dotali kolację w kulach smakulach :p Master na początku zaglądał do otworu i przez niego próbował wyciągać kulki, dopiero kiedy przez przypadek wyleciała jedna kulka, zaczął popychać pyszczkiem albo turlać łapką :lol: A Toro na początku też ryjoka wkładał do otworka, ale szybko zaczął testować różne metody- wziął piłę w dziób, zaczął nią trzepać, tak, że z 5 kulek wypadło :evil_lol: Poźniej też turlał :lol: Quote
Kasia_zg Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Cze Madziu:) Jak tam Torek rozkminil już co i jak z nową zabawką czy nadal kombinuje?? Tulaski dla chłopaków:loveu: O czytasz w moich myślach....szybciej odpowiadasz niż ja zadaje pytanie ;) Hihi ale chłopaki kombinowali :evil_lol: A jaką mieli fajną zabawe :lol: Quote
tigrunia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Ojj jak fajnie :loveu: Kupuje taj dla Jess :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Kasia_zg napisał(a):Cze Madziu:) Jak tam Torek rozkminil już co i jak z nową zabawką czy nadal kombinuje?? Tulaski dla chłopaków:loveu: O czytasz w moich myślach....szybciej odpowiadasz niż ja zadaje pytanie ;) Hihi ale chłopaki kombinowali :evil_lol: A jaką mieli fajną zabawe :lol: Czesc Kasiu :loveu: No właśnie, telepatia, już napisałam jak kombinowali :lol: Quote
Mała Rita Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Madźka ale masz ładną komódkę :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 tigrunia napisał(a):Ojj jak fajnie :loveu: Kupuje taj dla Jess :evil_lol: To Ci podpowiadam, że niebieska jest prostsza do rozkminienia :p Quote
madziasto4 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Mała Rita napisał(a):Madźka ale masz ładną komódkę :loveu: Dzięki :loveu: To z Black&red&white :p Quote
tigrunia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 madziasto4 napisał(a):To Ci podpowiadam, że niebieska jest prostsza do rozkminienia :p Na allegro zes kupila?? Quote
madziasto4 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 tigrunia napisał(a):Na allegro zes kupila?? Yes :fadein: Dawałam linka nawet :cool1: Quote
Kasia_zg Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Cześć Madziu weekendowo :loveu: Masterek to nauzbierał sobie skarbów w tym posłanku pewnie Torkowi też ucho świsnoł...i na dodatek jak pilnował cwaniaczek zachłanny:evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='madziasto4']Yes :fadein: Dawałam linka nawet :cool1:[/quote] Hmm.. to się potem pofatyguję i poszukam :razz: Quote
Kasia Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 cze Madźka, cze Chłopaki :loveu: weekend w domu, nie na działce? Quote
madziasto4 Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Czesc Kasiasta :loveu: 2Be masz, nie fatyguj się już [url=http://www.allegro.pl/item461527695_kula_smakula_7_cm_pilka_trixie.html]KULA SMAKULA 7 CM PIŁKA TRIXIE (461527695) - Aukcje internetowe Allegro[/url] :cool1: Fidlasta, rodzice byli na kilka godzin, ja już nie jeżdżę, nie mam czasu, zresztą dziś byłam umówiona :p Quote
madziasto4 Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Wstawiam kilka fotek z dzisiejszego spotkania z Blow i Fadzikiem [IMG]http://images34.fotosik.pl/395/744b67b9b67154f0.jpg[/IMG] [IMG]http://images41.fotosik.pl/28/52968d5ab7b3f0fb.jpg[/IMG] [IMG]http://images38.fotosik.pl/28/4df1efd4572d998c.jpg[/IMG] [IMG]http://images26.fotosik.pl/293/0127f6306c2956f5.jpg[/IMG] [IMG]http://images27.fotosik.pl/291/b8a33f363dd01ff9.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts