AmiX Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Piękne!!:loveu::loveu: Madzia ale masz zdolności:loveu: Quote
tigrunia Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Kasia napisał(a):Własnie między tym Nikonem a Twoim Canonem wybieramy... Już dzis bylismy u babki w fotojokerze ale kazała nam poczekać do 10-go bo będzie nowa gazetka i może być cos w promocji z tych 2 aparatów. A patrzyłaś Kasia na ceneo? Ja ostatnio tylko tam patrze gdzie najtaniej .. naprawdę można sporo zaoszczędzić ;) A Madzka :p Naucz mnie robić takie fotki :modla::modla: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Madzia gdzie Ci te towarzystwo pozowalo?:p fajne sa dziubki:loveu: i cze wszystkim jakos nie chce mi sie witac u wszystkich..chyba czuje dogobee:roll: Quote
madziasto4 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Cześć Aniu, już myślałam, ze nic nie wyjdzie z tego mojego fotografowania, bo potworna mgła była wczoraj :lol: Czesc 2be, a czegóż ja tam mam Cie uczyć, ustawiasz parametry, naciskasz spust migawki i już :diabloti: Czesc D-E, no zaraz mnie szlag trafi przec te multi-cytaty :motz: Quote
Mała Rita Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Madzka rzeczywiscie duze te ptaki... no i tak z bliska :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Cześć Madziu! Ptaszki śliczne :loveu: Uwielbiam Twoje zdjęcia, jak zawsze świetne :multi: Quote
madziasto4 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Cześć Asia :multi: Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Madziu! Ptaszki śliczne :loveu: Uwielbiam Twoje zdjęcia, jak zawsze świetne :multi: Dzięki! :loveu: :multi: Przysłali dziś kilka książek, w tym zamiast 1 i 2 tomu jednej z pozycji, wysłali podwójnie tom 2, niemoty jedne :roll: Jutro powinny juz kule smakule przyjść :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 madziasto4 napisał(a):Wstawiam to ptactwo...:diabloti: Łiii to takie ptactwo :roll: no ładne no, ale to nie to samo... Quote
madziasto4 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Łiii to takie ptactwo :roll: no ładne no, ale to nie to samo... Anusia zawiedziona...:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 madziasto4 napisał(a):Anusia zawiedziona...:evil_lol: nooooo :shake: Quote
Aga76 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):aaaaa sp****alam spac :roll: jak gwiaździście... Quote
Kasia_zg Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 madziasto4 napisał(a):Anusia zawiedziona...:evil_lol: Dzień dobry Madziu:loveu: Nie tylko Anusia zawiedziona...ja też...Dostałam cynk że to pstactwo duże jest tu nio to przybiegłam...a tu ptactwo pierzaste...ale dobre i to ;) Ładniutkie te zdjecia Ci powychodziły...też bym chciała takie juz robić ale jeszcze nie rozpracowałam wszystkiego w tym moim aparacie:) Dario czytałam wcześniej że zastanawiasz sie nad kupnem hula hop ja najpierw w przychodzi prowadziłam zajecia z hula hop ale z tym z masażerm z kobitkami po urodzieniu dziecka bardzo sobie je chwaliły wiec sama zaczełam sie tym czasami bawić i jest niezłe i przyznam że jak sie już dojdzie do perwfekcji a to takie łatwiutkie nie jest to efekty po jakimś tam stosowaniu są widoczne nawet na biodrach;). Ale trzeba być wytrwałym i cierpliwym:lol: Quote
Kasia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ptak ptakowi nierówny :evil_lol: cze Madźka i Chłopaki :hand: Quote
tigrunia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Kasiasta mówisz, ze takie efekty ? :-o Kupuje !! :diabloti: Fidlasty nas pozdrawia :loveu: Ale fajno :loveu: Cze Madzia i dzięki za kurs :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Kasia_zg napisał(a):Dzień dobry Madziu:loveu: Nie tylko Anusia zawiedziona...ja też...Dostałam cynk że to pstactwo duże jest tu nio to przybiegłam...a tu ptactwo pierzaste...ale dobre i to ;) Ładniutkie te zdjecia Ci powychodziły...też bym chciała takie juz robić ale jeszcze nie rozpracowałam wszystkiego w tym moim aparacie:) Dario czytałam wcześniej że zastanawiasz sie nad kupnem hula hop ja najpierw w przychodzi prowadziłam zajecia z hula hop ale z tym z masażerm z kobitkami po urodzieniu dziecka bardzo sobie je chwaliły wiec sama zaczełam sie tym czasami bawić i jest niezłe i przyznam że jak sie już dojdzie do perwfekcji a to takie łatwiutkie nie jest to efekty po jakimś tam stosowaniu są widoczne nawet na biodrach;). Ale trzeba być wytrwałym i cierpliwym:lol: Cze Madziu to dlugo czekasz na te zabawki:roll: ja dzis kupilam tego alla w mrdog ciekawa zem jak ja poczekam dlugo.. Kasia wczoraj hola hop wpadl mi na balkon:lol: z sasiadka sie zmowilam i ona to chciala wyrzucic takiz wykly bez tych "kulek" i mi go siup przerzucila i mam:lol: ino cosik sie krecic nie chce na mnie:evil_lol: najpiew ja sprobuje na takim a potem moze kupie tamten...bo u mnie to czasem jest tak ze chcem a potem nic z tym nie robiem i toto lezy:roll:i szkoda kasy wyrzuconej na zakup.. aa i reszcie tez czesc mowie:p Quote
madziasto4 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 O, Fidlasta szpanuje podpisem pod nickiem :diabloti: Czesc 2Be :loveu: D-E, wpłata za zabawki wpłynęła do nich dopiero 30 pazdziernika, tego samego dnia wyslali, a dziś dostalam awizo, jutro pojde na pocztę odebrać, to pewnie te zabawki. A co to alla w mrdog? :niewiem: Quote
Kasia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 madziasto4 napisał(a): O, Fidlasta szpanuje podpisem pod nickiem :diabloti: nie podoba sie coś?! Quote
madziasto4 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Kasia napisał(a):nie podoba sie coś?! Właśnie o to chodzi, że się podoba :placz: Quote
Anusia & Alutka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Pegaza napisał(a):Cze Madziu to dlugo czekasz na te zabawki:roll: ja dzis kupilam tego alla w mrdog ciekawa zem jak ja poczekam dlugo.. Kasia wczoraj hola hop wpadl mi na balkon:lol: z sasiadka sie zmowilam i ona to chciala wyrzucic takiz wykly bez tych "kulek" i mi go siup przerzucila i mam:lol: ino cosik sie krecic nie chce na mnie:evil_lol: D-E bo moze je cale wypełniasz? Quote
Aga76 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):D-E bo moze je cale wypełniasz? uuuu i bum Quote
Recommended Posts