Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Kasia napisał(a):
Własnie między tym Nikonem a Twoim Canonem wybieramy...
Już dzis bylismy u babki w fotojokerze ale kazała nam poczekać do 10-go bo będzie nowa gazetka i może być cos w promocji z tych 2 aparatów.

A patrzyłaś Kasia na ceneo? Ja ostatnio tylko tam patrze gdzie najtaniej .. naprawdę można sporo zaoszczędzić ;)

A Madzka :p Naucz mnie robić takie fotki :modla::modla: :evil_lol:

Posted

Cześć Aniu, już myślałam, ze nic nie wyjdzie z tego mojego fotografowania, bo potworna mgła była wczoraj :lol:

Czesc 2be, a czegóż ja tam mam Cie uczyć, ustawiasz parametry, naciskasz spust migawki i już :diabloti:

Czesc D-E, no zaraz mnie szlag trafi przec te multi-cytaty :motz:

Posted

Cześć Asia :multi:

Sara_i_Aris napisał(a):
Cześć Madziu!

Ptaszki śliczne :loveu: Uwielbiam Twoje zdjęcia, jak zawsze świetne :multi:

Dzięki! :loveu: :multi:

Przysłali dziś kilka książek, w tym zamiast 1 i 2 tomu jednej z pozycji, wysłali podwójnie tom 2, niemoty jedne :roll:

Jutro powinny juz kule smakule przyjść :loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Anusia zawiedziona...:evil_lol:

Dzień dobry Madziu:loveu:
Nie tylko Anusia zawiedziona...ja też...Dostałam cynk że to pstactwo duże jest tu nio to przybiegłam...a tu ptactwo pierzaste...ale dobre i to ;)
Ładniutkie te zdjecia Ci powychodziły...też bym chciała takie juz robić ale jeszcze nie rozpracowałam wszystkiego w tym moim aparacie:)

Dario czytałam wcześniej że zastanawiasz sie nad kupnem hula hop ja najpierw w przychodzi prowadziłam zajecia z hula hop ale z tym z masażerm z kobitkami po urodzieniu dziecka bardzo sobie je chwaliły wiec sama zaczełam sie tym czasami bawić i jest niezłe i przyznam że jak sie już dojdzie do perwfekcji a to takie łatwiutkie nie jest to efekty po jakimś tam stosowaniu są widoczne nawet na biodrach;). Ale trzeba być wytrwałym i cierpliwym:lol:

Posted

Kasia_zg napisał(a):
Dzień dobry Madziu:loveu:
Nie tylko Anusia zawiedziona...ja też...Dostałam cynk że to pstactwo duże jest tu nio to przybiegłam...a tu ptactwo pierzaste...ale dobre i to ;)
Ładniutkie te zdjecia Ci powychodziły...też bym chciała takie juz robić ale jeszcze nie rozpracowałam wszystkiego w tym moim aparacie:)

Dario czytałam wcześniej że zastanawiasz sie nad kupnem hula hop ja najpierw w przychodzi prowadziłam zajecia z hula hop ale z tym z masażerm z kobitkami po urodzieniu dziecka bardzo sobie je chwaliły wiec sama zaczełam sie tym czasami bawić i jest niezłe i przyznam że jak sie już dojdzie do perwfekcji a to takie łatwiutkie nie jest to efekty po jakimś tam stosowaniu są widoczne nawet na biodrach;). Ale trzeba być wytrwałym i cierpliwym:lol:

Cze Madziu to dlugo czekasz na te zabawki:roll:
ja dzis kupilam tego alla w mrdog ciekawa zem jak ja poczekam dlugo..
Kasia wczoraj hola hop wpadl mi na balkon:lol: z sasiadka sie zmowilam i ona to chciala wyrzucic takiz wykly bez tych "kulek" i mi go siup przerzucila i mam:lol: ino cosik sie krecic nie chce na mnie:evil_lol: najpiew ja sprobuje na takim a potem moze kupie tamten...bo u mnie to czasem jest tak ze chcem a potem nic z tym nie robiem i toto lezy:roll:i szkoda kasy wyrzuconej na zakup..

aa i reszcie tez czesc mowie:p

Posted

O, Fidlasta szpanuje podpisem pod nickiem :diabloti:

Czesc 2Be :loveu:

D-E, wpłata za zabawki wpłynęła do nich dopiero 30 pazdziernika, tego samego dnia wyslali, a dziś dostalam awizo, jutro pojde na pocztę odebrać, to pewnie te zabawki.
A co to alla w mrdog? :niewiem:

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze Madziu to dlugo czekasz na te zabawki:roll:
ja dzis kupilam tego alla w mrdog ciekawa zem jak ja poczekam dlugo..
Kasia wczoraj hola hop wpadl mi na balkon:lol: z sasiadka sie zmowilam i ona to chciala wyrzucic takiz wykly bez tych "kulek" i mi go siup przerzucila i mam:lol: ino cosik sie krecic nie chce na mnie:evil_lol:

D-E bo moze je cale wypełniasz?