Mała Rita Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Kasia napisał(a):dzięki za odpowiedź Madźka :lol: Kasik poka jeszcze raz makarony bo nie moge znaleźć :oops: i gdzies Ty je kupowała?? na allegro??? Quote
tigrunia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 madziasto4 napisał(a): Aaaa przecięłam sobie palec ratunku, umieram :placz: To na to się umiera ? :roll: Quote
madziasto4 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Pegaza napisał(a):Cze Madzia i inni:p Madzia napisz mi po angielsku moja picca przygotowana jest z skladnikow prosze:loveu: Ja bym tak napisała My pizza is prepared with the following ingredients (i tu wymieniasz składniki) Aaaa przecięłam sobie palec ratunku, umieram :placz: Quote
madziasto4 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 tigrunia napisał(a):To na to się umiera ? :roll: Scypie mnie :sad: Quote
tigrunia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 madziasto4 napisał(a):Scypie mnie :sad: Ojj :calus: Jasmina wykapana :loveu: Quote
Kasia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Mała Rita'] Kasik poka jeszcze raz makarony bo nie moge znaleźć :oops: i gdzies Ty je kupowała?? na allegro??? jeny, siedemdziesiąty ósmy raz pokazuję te makarony :mdleje: http://images31.fotosik.pl/374/caa435463727b18d.jpg http://images29.fotosik.pl/281/6df7545ab4f6a0fb.jpg kupiłam je na allegro, o TU (na innych aukcjach mają inne szerokosci i długosci). cze Madźka i Gamońce :loveu: Quote
Mała Rita Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Kasia']jeny, siedemdziesiąty ósmy raz pokazuję te makarony :mdleje: http://images31.fotosik.pl/374/caa435463727b18d.jpg http://images29.fotosik.pl/281/6df7545ab4f6a0fb.jpg kupiłam je na allegro, o TU (na innych aukcjach mają inne szerokosci i długosci). cze Madźka i Gamońce :loveu: :multi::multi::multi: Dziękuje Kasik :loveu: A powiedz mi jeszcze czy obszyć taśmą to sama musiałaś? Quote
Kasia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Mała Rita napisał(a): A powiedz mi jeszcze czy obszyć taśmą to sama musiałaś? obszyć taśmą? :roll: tego sie nie obszywa. cały urok makaronów to to, że jak je obetniesz do dowolnej długości to one sobie swobodnie wiszą i latają. gdybys ich nie obcięła (w oryginale one są zszyte taka tasiemka na dole) to nie masz możliwości przechodzenia przez nie, ani odsuwania ich, ani podzielenia do spięcia i mogłabyś Ty albo psy zaplątać sie w nie. obetnij je na wisząco, czy jak juz powiesisz. ja pokazałam zdjecia, na których są jeszcze nie obciete ale juz je obcięłam ;) Quote
Mała Rita Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Kasia napisał(a):obszyć taśmą? :roll: tego sie nie obszywa. cały urok makaronów to to, że jak je obetniesz do dowolnej długości to one sobie swobodnie wiszą i latają. gdybys ich nie obcięła (w oryginale one są zszyte taka tasiemka na dole) to nie masz możliwości przechodzenia przez nie, ani odsuwania ich, ani podzielenia do spięcia i mogłabyś Ty albo psy zaplątać sie w nie. obetnij je na wisząco, czy jak juz powiesisz. ja pokazałam zdjecia, na których są jeszcze nie obciete ale juz je obcięłam ;) nie, nie... mnie chodzi o tą taśmę gdzie sie karnisz wtyka :) to na gorze takie obszycie :) Quote
Kasia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Mała Rita napisał(a): nie, nie... mnie chodzi o tą taśmę gdzie sie karnisz wtyka :) to na gorze takie obszycie :) to to już jest tak zrobione, tam nic nie obszywasz ani nie wszywasz. makarony możesz powiesić wkładając karnisz w tą "taśmę" albo zapianając na niej żabki. lepiej wygląda jak tą rurę od karnisza włożysz w tą taśmę niz zapniesz żabki. ;) Quote
Pegaza Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Dzieki Madzia ale napisalam to inaczej.. a ja se narazie te makarony wybilam z glowy mam inne opcje na uszycie firany:cool1: juz latam za woalem... Quote
Mała Rita Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Pegaza napisał(a):Dzieki Madzia ale napisalam to inaczej.. a ja se narazie te makarony wybilam z glowy mam inne opcje na uszycie firany:cool1: juz latam za woalem... mnie wzięło na te makarony :cool1: Quote
madziasto4 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Kasia napisał(a):Madźka, a jakiego Nikona ma Atka nasza? Atka ma Nikona d80 :p Quote
Kasia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 madziasto4 napisał(a): Atka ma Nikona d80 :p Własnie między tym Nikonem a Twoim Canonem wybieramy... Już dzis bylismy u babki w fotojokerze ale kazała nam poczekać do 10-go bo będzie nowa gazetka i może być cos w promocji z tych 2 aparatów. Quote
madziasto4 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Fidlasta, poczytaj sobie jeszcze testy, porówniania obu modeli, na fotopolis na przykład. No i wybierz obiektyw/obiektywy, zobaczy jak się mają cenowo i jakościowo u Nikona i u Canona. Quote
Mała Rita Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 madziasto4 napisał(a):Fidlasta, poczytaj sobie jeszcze testy, porówniania obu modeli, na fotopolis na przykład. No i wybierz obiektyw/obiektywy, zobaczy jak się mają cenowo i jakościowo u Nikona i u Canona. Dawid ma tą SONKE ta nową jakąś :) zapytam go o model i Ci Kasik napisze, bardzo dobra jest, on jest nią zachwycony :loveu: Edit: SONY alfa350 Quote
Pegaza Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 a my mamy fujitsu czy jakos tak;) potrzebuje holahopa ciekawe czy na allegero tyz bydzie i jak by mi go zapakowali:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Pegaza napisał(a): potrzebuje holahopa ciekawe czy na allegero tyz bydzie i jak by mi go zapakowali:evil_lol: :roflt: jak kupisz to kce to zobaczyc!! Quote
Pegaza Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 ino nijak znalezc nie mogem..bo chyba pod ta nazwa nie wystepuje..:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Pegaza']ino nijak znalezc nie mogem..bo chyba pod ta nazwa nie wystepuje..:roll: Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro Quote
Pegaza Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Anusia no a ja wpisywalam i nic dziekuje:loveu: widze ze Ty tez ich potrzebujesz ze tak szybko odnalazlas:evil_lol: ale one maja ceny:crazyeye: Quote
Anusia & Alutka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Pegaza']Anusia no a ja wpisywalam i nic dziekuje:loveu: widze ze Ty tez ich potrzebujesz ze tak szybko odnalazlas:evil_lol: ale one maja ceny:crazyeye: wcale nie, poprostu wiem jak sie pisze :eviltong: no ceny bo z masażerami są. :evil_lol: wibrującymi Quote
Pegaza Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 ja tez wpisywalam hula hop noo ciekawe czy faktycznie to odnosi jakis skutek Quote
madziasto4 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Wstawiam to ptactwo...:diabloti: Quote
Recommended Posts