madziasto4 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 cześć Kasia, ja też nie lubię... Pegaza napisał(a): jesli chodzi o urlop z duzym psem to pierwsze pytanie jaka rasa jest no wiec wiecie jaka jest wtedy odpowiedz.. Ja bym się zapytała, a dlaczego nie pyta Pan/Pani czy pies jest dobrze wychowany? Może by się niektórzy zreflektowali. Quote
madziasto4 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Cze Asik :evil_lol: Ryjok numer jeden jakiegoś wirusa złapał, wczoraj go na rzyganko wzieło od rańca, wet mu antybiotyk dał. A ryjok numer dwa wczoraj pod wieczór nie chciał byc gorszy i też sobie rzyganko urządził. Tyle, że dziś mu już przeszło. Quote
Kasia Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 to te Ryjoki takie związane emocjonalnie z sobą som, że jak jeden choruje to drugi zdrowy być nie może :shake: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Kasia napisał(a):to te Ryjoki takie związane emocjonalnie z sobą som, że jak jeden choruje to drugi zdrowy być nie może :shake: :evil_lol: No takie te ryjoki są widzisz, dobrze, ze sie ten drugi ryjok zreflektowal i mu przeszlo, bo trzebaby podwojnie placic za dziady :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 rozumny taki jest, dba o finanse swojej Pańci :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Ty Madzia a moje tez mialy lekko sraczke i zyganko:roll: moze to cos w powietrzu wisi:roll: Quote
madziasto4 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Mama jest przeziebiona i podejrzewam, że Master własnie od niej podłapał te zarazki :cool1: Quote
Mała Rita Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 madziasto4 napisał(a):Mama jest przeziebiona i podejrzewam, że Master własnie od niej podłapał te zarazki :cool1: Madźka to psy moja zarazic się od czlowieka :crazyeye: Quote
madziasto4 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Mała Rita napisał(a):Madźka to psy moja zarazic się od czlowieka :crazyeye: Podobno czasami mogą złapać infekcje od chorego czlowieka... Stąd moje pierwsze skojarzenie. Ale muszę poczytać o tym więcej i zaglebic sie w temat. Quote
Mała Rita Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Pegaza napisał(a):no bankowo nie caluje sie z psami jak sie ma katar albo kaszel kurde wiecie ze ja nie wiedziałam :hmmmm: Quote
Pegaza Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 no bankowo nie caluje sie z psami jak sie ma katar albo kaszel Quote
Kasia Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Madźka, aby dodać se podpisa pod nickiem swoim to trza wykupić abonament. Ja se zapłaciłam za pół roku, mam wtedy większą pojemnosć skrzynki PW, nie mam reklam, mogę se te podpisy dawać, mam konto mailowe założone, cos tam z fotkami też mam i jeszcze wiele innych... Spróbowałam i zobaczymy czy faktycznie będzie lepiej.... Quote
Mała Rita Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Kasia napisał(a):Madźka, aby dodać se podpisa pod nickiem swoim to trza wykupić abonament. Ja se zapłaciłam za pół roku, mam wtedy większą pojemnosć skrzynki PW, nie mam reklam, mogę se te podpisy dawać, mam konto mailowe założone, cos tam z fotkami też mam i jeszcze wiele innych... Spróbowałam i zobaczymy czy faktycznie będzie lepiej.... Kasik toż ty VIP jest???? Quote
Kasia Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Mała Rita napisał(a): Kasik toż ty VIP jest???? no niby mam więcej opcji i możliwości ale na pewno nie będę tu bytowała z tym napisem VIP ;) Quote
madziasto4 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 A to dziady, to tylko vipy mają takie udogodnienia :cool1: Quote
Pegaza Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 a mi to tam lotto..vipy ide milych klachow:loveu: Quote
Aga76 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 ... Aaaa, no to już wiem :cool1: sysko Dobry wieczór :p Madzia, wykupujesz abonament? Quote
madziasto4 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Aga76 napisał(a):... Aaaa, no to już wiem :cool1: sysko Dobry wieczór :p Madzia, wykupujesz abonament? Pewno, że nie :cool1: Quote
Aga76 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 madziasto4 napisał(a):Pewno, że nie :cool1: Sobie pomyślę... o tym... :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Madźka nie chce mi się teraz szukać tego więc napisz mi proszę jaki Ty masz aparat i jaki obiektyw? dzięki :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Canon eos 450d i dwa obiektywy- Tamron 17-50 f/2.8 i Sigma Apo dg macro 70-300 f/4-5.6 A co?? :razz: Quote
Pegaza Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Cze Madzia i inni:p Madzia napisz mi po angielsku moja picca przygotowana jest z skladnikow prosze:loveu: Quote
Recommended Posts