Kasia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 madziasto4 napisał(a): Aaa o ten łeb durnowaty chodzi. Myślałam, że to o mnie! a ja z początku myślałam że o mnie, bo Anka tak pisze własnie prawie jak Atka. trza sie wysilać by zajarzyć od razu a nie po chwili...:evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 hahaha Kasia i Madzia tak nisko siebie oceniacie?:evil_lol: chyba ide leb umyc...ale mi sie nie chce.. Quote
Anusia & Alutka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 a ja chiba to w doopie mam i nie pisze juz. i tak mi przeskakuja posty i nikt ich nie zauwaza. Quote
Kasia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 tez musiałabym umyć łeba bo sie drapie cos po nim ale nie mam siły juz dziś. chyba jutro rano to zrobię... Quote
Pegaza Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):a ja chiba to w doopie mam i nie pisze juz. i tak mi przeskakuja posty i nikt ich nie zauwaza. ja Cie widze:cool1: Kasia noo ja nigdy nie lubie wlosow myc.. Quote
Kasia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 ile to razy ja pisałam i nikt nie zauważał, celowo czy tez nie ale nie zauważał :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Kasia napisał(a):a ja z początku myślałam że o mnie :evil_lol: Bo to wszystko przez to goopie cytownie, które nie działa! :motz: Quote
Anusia & Alutka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Pegaza napisał(a):ja Cie widze:cool1: Kasia noo ja nigdy nie lubie wlosow myc.. dzienkujem. a ja to łeb myje codziennie o poranku. Quote
Pegaza Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Kasia napisał(a):ile to razy ja pisałam i nikt nie zauważał, celowo czy tez nie ale nie zauważał :evil_lol: a ja nie bede palcem pokazywac kto mie nie chcial widziec:razz: Quote
madziasto4 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Pegaza napisał(a):a ja nie bede palcem pokazywac kto mie nie chcial widziec:razz: ...ale jak SZCZELĘ w ten rudy łeb.. :evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 madziasto4 napisał(a):...ale jak SZCZELĘ w ten rudy łeb.. :evil_lol: rudy :crazyeye: nie Madzia nie rudy... Anusia codziennie chyba bym oszalala:crazyeye: Quote
Kasia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 wieczór prawdy na dogo!!! 2Be gdzie jesteś? :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 madziasto4 napisał(a):...ale jak SZCZELĘ w ten rudy łeb.. :evil_lol: w rudy? znaczy sie moooj? Quote
madziasto4 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Pegaza napisał(a):rudy :crazyeye: nie Madzia nie rudy... Nie rudy? To nie Anusia Cię nie zauwazała?? :evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 zonk:evil_lol: juz swoj umyty kargule leca na 2:lol: Quote
madziasto4 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):w rudy? znaczy sie moooj? Morda moja yntelygentna :loveu: No Twój ,Twój :loveu: O jaaa, kargule.. Ale trudno, ycd wole tym razem :lol: Quote
Pegaza Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 a ja ni nie lubie tego:shake: nie lubie ogladac pewnej geby tam..:roll: Quote
tigrunia Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Kasia napisał(a):wieczór prawdy na dogo!!! 2Be gdzie jesteś? :evil_lol: No jezdem :p Ja myje co drugi dzień wieczorkiem zazwyczaj :p Coś jeszcze ? :evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Cze Madzia kuna noo ni mam pomyslu jak przebrac Nikole na te durnowate swieto halloween:roll: yh wymyslaja w tej szkole *******y.. Quote
madziasto4 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Jak wszyscy sie spowiadają, to i ja mowię, że łepetynę co drugi dzień myję, tak jak 2b, tez zazwyczaj wieczorej, no chyba ze mam dzien wolny, to do poludnia :p A to dzis halloween??... Nie mam pojęcia w co przebrac, nigdy nie uczestniczylam w takich goopich balach :niewiem: Quote
Mała Rita Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 madziasto4 napisał(a):Jak wszyscy sie spowiadają, to i ja mowię, że łepetynę co drugi dzień myję, tak jak 2b, tez zazwyczaj wieczorej, no chyba ze mam dzien wolny, to do poludnia :p A to dzis halloween??... Nie mam pojęcia w co przebrac, nigdy nie uczestniczylam w takich goopich balach :niewiem: Dzis do mojej kolezanki z pracy dzwoni jej 8 - letnia córka i pyta ją czy jutro bedą chodziły z kapturem na glowie po sąsiadach i krzyczały "cukierka albo psikus" :evil_lol: kurde pól dnia sie smialam :megagrin: Czesc Dziewczynki :loveu: Quote
tigrunia Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Eeee.. chyba jutro to Halloween :roll: Quote
Mała Rita Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 tigrunia napisał(a):Eeee.. chyba jutro to Halloween :roll: no tak :) ale juz widze moja Olke jak lata z kapturem na glowie i krzyczy "cukierek czy psikus" :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 A ja dzisiaj zapomniałam termosu wziąć z domu, przypomniałam sobie dopiero w autobusie :splat: Quote
Anusia & Alutka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 madziasto4 napisał(a):Morda moja yntelygentna :loveu: No Twój ,Twój :loveu: :loveu::loveu::loveu: ale że za co? :hmmmm: cze e. Quote
Recommended Posts