Kasia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Fidlakowa jakie makarony? trza było śledzić i nadrabiać dokładnie mą galeryję to by sie wiedziało jakie makarony i czemu co niektórym działały na nerwy...:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Kasia napisał(a):trza było śledzić i nadrabiać dokładnie mą galeryję to by sie wiedziało jakie makarony i czemu co niektórym działały na nerwy...:evil_lol: Kasia pokaż makarony :loveu: Quote
Kasia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Mała Rita napisał(a): Kasia pokaż makarony :loveu: ni mam fotek, gdzieś tam u mnie są...ale na której stronie to nie wiem :roll: Quote
Kasia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Mała Rita'] Kasia pokaż makarony :loveu: mam! od postu 11013 i dalej czytaj :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f551/galeria-fidlastego-30222/index1102.html Quote
Pegaza Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Ja dzis tez bede miec makarony ale spagetti:lol: cze Madzik Quote
tigrunia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Coscie tak mało nagadały z wieczora? :-o A tak się zapowiadały na wieczorne ploteczki :p Cze Madźka ogrodniczko :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Cześć :loveu: Dzisiaj wsiadłam do autobusu i poczułam od razu jakiś dziwny zapach, powietrze było taki ostre i piekące, nie dało się normalnie oddychać, ludzie zaczęli od razu kasłać, wołają do kierowcy, żeby drzwi otworzył, ja mu powtórzyłam, bo stałam obok kabiny i wysiadłam :roll: Chrzanię tam, nie jadę, żebym się jeszcze nabawiła jakiegoś podrażnienia dróg oddechowych czy zatrucia :roll: Ale co to mogło być?? :niewiem: Quote
dzasta Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Cześć Madżka Ja potulnie się Witam po długiej nieobecności :mdleje:o wybaczenie ale nie mam na nic czasu ostatnio Wygłaszcz moje chłopaki ulubione ode mnie i wycałuj Obiecuję poprawę i będę wpadać częściej Quote
madziasto4 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Cześć dzasta, miło Cię widzieć :loveu: Dzisiaj chłopaki miały bogaty dzień :grins: Najpierw pańcio przyniósł swoim synkom posłanko :lol: A później dotarła nagroda z gnata, za miejsce na podium w konkursie "Wakacje z psem" :loveu: Nagroda numer jeden, kong wubba, bardzo się spodobała Quote
madziasto4 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 i czas na nagrodę numer dwa, przysmak rybny- skóra z dorsza, bardzo im posmakował :lol: Quote
madziasto4 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 od Mastera to się nawet później odpędzić nie mogłam! :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 natręty jedne skubane :evil_lol: cze Madźka! :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Kasia napisał(a):trza było śledzić i nadrabiać dokładnie mą galeryję to by sie wiedziało jakie makarony i czemu co niektórym działały na nerwy...:evil_lol: ale makarony :evil_lol: Fidlakow to zem chiba jeszcze nie nadrobila... czy nadrobilam? a co to za durnowaty łeb uwagi robi eeee? cze tym u ktorych jeste :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Cze Fidlasta :loveu: Anusia & Alutka napisał(a):ale makarony :evil_lol: Fidlakow to zem chiba jeszcze nie nadrobila... czy nadrobilam? a co to za durnowaty łeb uwagi robi eeee? cze tym u ktorych jeste :loveu: Jaki łeb durnowaty, jakie uwagi, dzie? Cze! Quote
Anusia & Alutka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 madziasto4 napisał(a): Jaki łeb durnowaty, jakie uwagi, dzie? Cze! no u Fidlastej ćmondo :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 madziasto4 napisał(a):No to co u mnie pisze o tym co u Fidlastej i mi miesza we łbie. bo musze Fidlasta nadrobic zeby u niej pisac. Quote
madziasto4 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):no u Fidlastej ćmondo :evil_lol: No to co u mnie pisze o tym co u Fidlastej i mi miesza we łbie. Quote
Pegaza Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Madzka moze jakis gaz ktos rozpylil... no no poslanko super tylko prane bedzie czesto:lol: to Livka dzis tak na flaczki zareagowala m-a ja podkarmial:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 posty powaryjowaly i moj jest na poprzedniej stronie... Quote
madziasto4 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Pegaza napisał(a):Madzka moze jakis gaz ktos rozpylil... no no poslanko super tylko prane bedzie czesto:lol: to Livka dzis tak na flaczki zareagowala m-a ja podkarmial:cool1: No może, sama nie wiem co to mogło być :roll: Ale jest ze skóry, więc będzie łatwo je czyścić, a ten beżowy środek, to gąbka obszyta materiałem i też bez problemu można ją prać :lol: Słuchajta, mam apel, pamiętacie jak pisałam ostatnio przepis na rybę w kostkę, w cieście z majonezem, cebulą..:hmmmm: Nie mogę za cholerę znaleźć... Quote
Kasia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 ten łeb durnowaty już u mnie nie pisze na szczęście! Quote
Pegaza Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 moze na necie znajdziesz bo ja nie pamietam gdzies to pisala:roll: Quote
madziasto4 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Aaa o ten łeb durnowaty chodzi. Myślałam, że to o mnie! Daria, no właśnie nie mogę znaleźć, no nijak wyszukać w wyszukiwarce nie mogę :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Wy pempki Świata!! o tej zakutej pale gadalam. i gadam normalnie a nie nienormalnie, ze trza sie domyslac!!! :obrazic: Quote
Recommended Posts