Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ha normalnie niemozliwy jest:evil_lol:
mialam juz nie wchodzic ale dzis sobie z m-a gramy na nerwach..:roll:

i nie uwierzycie co mi sie stalo wyszlam z malymi na spacer przed kapaniem i Livce przyplatal sie rzep do pyszczka:cry: no i nozyczkami musialam ta dluga brode obciac:placz:przy nosie ma wyciete jedna strone wiec musialam i drugą :-( i teraz dziwnie wyglada po bokach dlugie a przy samym pyszczku krotkie..tak je dlugo zapuszczalam nigdy nie obcielismy i tu takie cos:placz:ale bez nozyczek nie dalo rady noo tego wyjac tak wplatane bylo w wlosy...

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

ani nie mow Madzia nie bierz se chlopa na kark:roll:

wiesz co a ja jak dlugo je mam(psy) to pierwszy i to taki wredny ze sie umiejscowil Livce a Pipi to czasem przy lapce sie wplatal ale naprawde bardzo zadko

Posted

u nas masa jest rzepów, Fidlak co rusz przynosi kolejne a najgorsze są te, które przyczepią sie do pyska :shake:
bez nożyczek sie nie obejdzie bo skubany włochacz nie da sobie nic koło japy zrobić.

Madźka fajnie masz, że chłopaki potrafią sie tak zająć czy to kongiem czy kulą smakulą :lol:
na Fidlaka nic nie działa, on jakiś dziwny i inszy jest...:roll:

Posted

Rzepy są okropne, ale jakoś się chłopakom nie przyczepiają w okresie jessiennym, ale latem to i owszem :roll:

Fidlasta, no, zajmują się kongami, że aż się czasami odrywam od roboty i na nich patrzę :lol: Mówię Ci, lepsi są niż najlepsza komedia w tv :evil_lol: Ostatnio im właśnie wieczorne porcje royala powsadzałam do kongów, co prawda na kilka razy, bo tam się niewiele mieści na raz, dlatego zamówiłam te kule smakule, tam im włożę royala i będą sobie kombinować :evil_lol: :loveu:

Wiecie co, szukam takiej jednej książki i nie mogę nigdzie dostać, niedostępna po prostu jest w każdej księgarni internetowej :roll:
Podobno kiedyś pisano do wydawnictwa i że niby nie wznowi już.
Kurde no. Na allegro też nie ma :roll:

Posted

Aa, i wiecie jakie chamstwo? Arkusz A3 kalki kreślarskiej w sklepie w Gdyni kosztuje 1,10zł, a na allegro za całą ryzę, 100 ark. A3 chcą 63zł. Czyli jeden arkusz wychodzi za 63gr. Świnie w tym sklepie nie?

Posted

[quote name='Mała Rita']http://images47.fotosik.pl/24/c1784265ed91cf3a.jpg

Boże! Madzka! Co On chce zrobić Masterkowi :-o
I Ty tak na to spokojnie patrzysz??? :crazyeye: Fotki robisz :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Madzka a Ty nie bedziesz jakoś niedługo w Łodzi może, bo byś przystrzygła tak ładnie jak chłopaków swych Fidka mego? :loveu:
Nie chciał zrobić nić zdrożnego :evil_lol:

Uuu w Łodzi to ja wcale nie bywam niestety, raz byłam, ze 2 lata temu na 1 dzień :cool1:

Posted

Jak patrzę na tą fotkę to kojarzy mi się od razu taki program na TVN "Detektyw" gdzie nasz łódzki "detektyw" niejaki Rutkowski przestępców przytrzymywał w identyczny sposób jak Toro Masterka i darł się: "Na ziemie *****, na ziemie! Nie wiesz ***** z kim tańczysz" :evil_lol:

Posted

[quote name='Mała Rita']Jak patrzę na tą fotkę to kojarzy mi się od razu taki program na TVN "Detektyw" gdzie nasz łódzki "detektyw" niejaki Rutkowski przestępców przytrzymywał w identyczny sposób jak Toro Masterka i darł się: "Na ziemie *****, na ziemie! Nie wiesz ***** z kim tańczysz" :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Może napisz tutaj tytuł książki i autora, bo może się okazać, że ktoś ta coś takiego w domu... Co szkodzi spróbować?:lol:

Pzdr.
Oj nie sądzę :lol: Chodzi o "Tezaurus sztuki ogrodowej" Mitkowskiej i Siewniaka...

Posted

[quote name='Kasia']Ooo, teraz żem zauważyła dopiero, że ta spinka Masterka to róziowa kokonka :evil_lol:

Madźka, bo na allegro to naprawdę opłaca sie zamawiać. Większość rzeczy można tam nabyć w duzo nizszysz cenach niz sklepowe.
Np. moje sławne i bulwersujace co niektórych makarony (:evil_lol:) o wiele taniej kupiłam niz w normalnym sklepie!

Kasik Ty masz neta w pracy????

Posted

Ooo, teraz żem zauważyła dopiero, że ta spinka Masterka to róziowa kokonka :evil_lol:

Madźka, bo na allegro to naprawdę opłaca sie zamawiać. Większość rzeczy można tam nabyć w duzo nizszysz cenach niz sklepowe.
Np. moje sławne i bulwersujace co niektórych makarony (:evil_lol:) o wiele taniej kupiłam niz w normalnym sklepie!

Posted

[quote name='Kasia']Ooo, teraz żem zauważyła dopiero, że ta spinka Masterka to róziowa kokonka :evil_lol:

No, ostatnio sporo rzeczy kupuję na allegro. I zamówiłam tę ryzę kalki, szkicowniki też tam sobie muszę znaleźć i hurtem kupić, bo w normalnym sklepie to bym zabnkrutowała :roll:

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Cześć Madźka!

Czyżby Toro miał nową koleżankę? :lol:
A tak na serio, to Masterkowi jest ślicznie w kitce. Zapuszczasz go?

Cześć Sara :loveu:

Tak, zapuszczam, razem z Władką :diabloti: Ona Mikulca, a ja Mastera :lol:

Posted

Mała Rita napisał(a):

Kasik Ty masz neta w pracy????

ja mam cały czas tylko że mamy monitoring wprowadzony więc musimy uważać z tym netowanie ale dziś zrobiłyśmy se z koleżanką dyspenzę i od rana siedzimy :p