Pegaza Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 ha normalnie niemozliwy jest:evil_lol: mialam juz nie wchodzic ale dzis sobie z m-a gramy na nerwach..:roll: i nie uwierzycie co mi sie stalo wyszlam z malymi na spacer przed kapaniem i Livce przyplatal sie rzep do pyszczka:cry: no i nozyczkami musialam ta dluga brode obciac:placz:przy nosie ma wyciete jedna strone wiec musialam i drugą :-( i teraz dziwnie wyglada po bokach dlugie a przy samym pyszczku krotkie..tak je dlugo zapuszczalam nigdy nie obcielismy i tu takie cos:placz:ale bez nozyczek nie dalo rady noo tego wyjac tak wplatane bylo w wlosy... Quote
madziasto4 Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 m-a mucha na nos usiadła? :shake: Goopie te rzepy są, ale mnie się zawsze jakoś udawało rozplątywać to dziadostwo. Kurczę, szkoda włosków. Quote
Pegaza Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 ani nie mow Madzia nie bierz se chlopa na kark:roll: wiesz co a ja jak dlugo je mam(psy) to pierwszy i to taki wredny ze sie umiejscowil Livce a Pipi to czasem przy lapce sie wplatal ale naprawde bardzo zadko Quote
Pegaza Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Hej Madzia :p Ty nie uwierzysz ona znow mi rzepa wniosla przy lapie jestem ciekawa gdzie te rzepy sa..:angryy:przecie ja ich na drodze nie widze... Quote
Kasia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 u nas masa jest rzepów, Fidlak co rusz przynosi kolejne a najgorsze są te, które przyczepią sie do pyska :shake: bez nożyczek sie nie obejdzie bo skubany włochacz nie da sobie nic koło japy zrobić. Madźka fajnie masz, że chłopaki potrafią sie tak zająć czy to kongiem czy kulą smakulą :lol: na Fidlaka nic nie działa, on jakiś dziwny i inszy jest...:roll: Quote
tigrunia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Jenyy jak dobrze, że u mnie nie ma tych rzepów :-o Co ja bym zrobiła jakby Jess w brodę wszedł ? :crazyeye: Quote
madziasto4 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Rzepy są okropne, ale jakoś się chłopakom nie przyczepiają w okresie jessiennym, ale latem to i owszem :roll: Fidlasta, no, zajmują się kongami, że aż się czasami odrywam od roboty i na nich patrzę :lol: Mówię Ci, lepsi są niż najlepsza komedia w tv :evil_lol: Ostatnio im właśnie wieczorne porcje royala powsadzałam do kongów, co prawda na kilka razy, bo tam się niewiele mieści na raz, dlatego zamówiłam te kule smakule, tam im włożę royala i będą sobie kombinować :evil_lol: :loveu: Wiecie co, szukam takiej jednej książki i nie mogę nigdzie dostać, niedostępna po prostu jest w każdej księgarni internetowej :roll: Podobno kiedyś pisano do wydawnictwa i że niby nie wznowi już. Kurde no. Na allegro też nie ma :roll: Quote
madziasto4 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Aa, i wiecie jakie chamstwo? Arkusz A3 kalki kreślarskiej w sklepie w Gdyni kosztuje 1,10zł, a na allegro za całą ryzę, 100 ark. A3 chcą 63zł. Czyli jeden arkusz wychodzi za 63gr. Świnie w tym sklepie nie? Quote
Mała Rita Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 http://images47.fotosik.pl/24/c1784265ed91cf3a.jpg Boże! Madzka! Co On chce zrobić Masterkowi :-o I Ty tak na to spokojnie patrzysz??? :crazyeye: Fotki robisz :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Madzka a Ty nie bedziesz jakoś niedługo w Łodzi może, bo byś przystrzygła tak ładnie jak chłopaków swych Fidka mego? :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='Mała Rita']http://images47.fotosik.pl/24/c1784265ed91cf3a.jpg Boże! Madzka! Co On chce zrobić Masterkowi :-o I Ty tak na to spokojnie patrzysz??? :crazyeye: Fotki robisz :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Madzka a Ty nie bedziesz jakoś niedługo w Łodzi może, bo byś przystrzygła tak ładnie jak chłopaków swych Fidka mego? :loveu: Nie chciał zrobić nić zdrożnego :evil_lol: Uuu w Łodzi to ja wcale nie bywam niestety, raz byłam, ze 2 lata temu na 1 dzień :cool1: Quote
Mała Rita Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Jak patrzę na tą fotkę to kojarzy mi się od razu taki program na TVN "Detektyw" gdzie nasz łódzki "detektyw" niejaki Rutkowski przestępców przytrzymywał w identyczny sposób jak Toro Masterka i darł się: "Na ziemie *****, na ziemie! Nie wiesz ***** z kim tańczysz" :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Może napisz tutaj tytuł książki i autora, bo może się okazać, że ktoś ta coś takiego w domu... Co szkodzi spróbować?:lol: Pzdr. Quote
madziasto4 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='Mała Rita']Jak patrzę na tą fotkę to kojarzy mi się od razu taki program na TVN "Detektyw" gdzie nasz łódzki "detektyw" niejaki Rutkowski przestępców przytrzymywał w identyczny sposób jak Toro Masterka i darł się: "Na ziemie *****, na ziemie! Nie wiesz ***** z kim tańczysz" :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Asiaczek']Może napisz tutaj tytuł książki i autora, bo może się okazać, że ktoś ta coś takiego w domu... Co szkodzi spróbować?:lol: Pzdr. Oj nie sądzę :lol: Chodzi o "Tezaurus sztuki ogrodowej" Mitkowskiej i Siewniaka... Quote
Mała Rita Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Kasia']Ooo, teraz żem zauważyła dopiero, że ta spinka Masterka to róziowa kokonka :evil_lol: Madźka, bo na allegro to naprawdę opłaca sie zamawiać. Większość rzeczy można tam nabyć w duzo nizszysz cenach niz sklepowe. Np. moje sławne i bulwersujace co niektórych makarony (:evil_lol:) o wiele taniej kupiłam niz w normalnym sklepie! Kasik Ty masz neta w pracy???? Quote
Kasia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Ooo, teraz żem zauważyła dopiero, że ta spinka Masterka to róziowa kokonka :evil_lol: Madźka, bo na allegro to naprawdę opłaca sie zamawiać. Większość rzeczy można tam nabyć w duzo nizszysz cenach niz sklepowe. Np. moje sławne i bulwersujace co niektórych makarony (:evil_lol:) o wiele taniej kupiłam niz w normalnym sklepie! Quote
madziasto4 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='Kasia']Ooo, teraz żem zauważyła dopiero, że ta spinka Masterka to róziowa kokonka :evil_lol: Madźka, bo na allegro to naprawdę opłaca sie zamawiać. Większość rzeczy można tam nabyć w duzo nizszysz cenach niz sklepowe. Np. moje sławne i bulwersujace co niektórych makarony (:evil_lol:) o wiele taniej kupiłam niz w normalnym sklepie! No, ostatnio sporo rzeczy kupuję na allegro. I zamówiłam tę ryzę kalki, szkicowniki też tam sobie muszę znaleźć i hurtem kupić, bo w normalnym sklepie to bym zabnkrutowała :roll: Quote
Sara_i_Aris Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Cześć Madźka! http://images29.fotosik.pl/288/d8612e14917f0032.jpg Czyżby Toro miał nową koleżankę? :lol: A tak na serio, to Masterkowi jest ślicznie w kitce. Zapuszczasz go? Quote
madziasto4 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Madźka! Czyżby Toro miał nową koleżankę? :lol: A tak na serio, to Masterkowi jest ślicznie w kitce. Zapuszczasz go? Cześć Sara :loveu: Tak, zapuszczam, razem z Władką :diabloti: Ona Mikulca, a ja Mastera :lol: Quote
Kasia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Mała Rita napisał(a): Kasik Ty masz neta w pracy???? ja mam cały czas tylko że mamy monitoring wprowadzony więc musimy uważać z tym netowanie ale dziś zrobiłyśmy se z koleżanką dyspenzę i od rana siedzimy :p Quote
Pegaza Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Cze Madzia:p nie cwinie nie cwinie ino ludzie tez musza zarabiac..ale tez to zauzylam ze na allegro jest taniej..:p ja widzialam fajna biedronke w kropki:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='madziasto4'] Fidlasta, Anusia dobrze gadao dziwo, okularki naprawdę fajowe są! ;) se uwazaj... Quote
Pegaza Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Fidlakowa jakie makarony? Madzka, napisz na jakims forum wydzialowym, moze ktos ma. makarony firany:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Fidlakowa jakie makarony? Madzka, napisz na jakims forum wydzialowym, moze ktos ma. Quote
Recommended Posts