Pegaza Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Nie chciala jechac odpoczac?:lol: kuna lampki mi tu brakuje przy lapku..:evil_lol: a ciemno zaczyna sie robic w pokoju.. Quote
Kasia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 też bym tak chciała se zostać sama na jeden weekend....no może z Fidlastym ino! :p Quote
tigrunia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Kasia napisał(a):też bym tak chciała se zostać sama na jeden weekend....no może z Fidlastym ino! :p No to dawaj - wysyłaj chłopaków dzies na ryby, grzyby czy co tam .. :evil_lol: Cze Madzka :multi: Quote
madziasto4 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Goopie cytaty :motz: Daria, nie mogłam pojechać, czeka mnie weekend z nauką :cool1: Fidlasta, no, fajnie se tak czasem z samym sobą pobyć :lol: Cze 2Be nr 8 :loveu: Quote
Kasia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Ja to se tak sama pobędę jak na emeryturze chyba będę...będę musiała tylko TZtowi wędki jakieś kupić :cool1: Quote
Pegaza Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 moj ma wedki i karabina i jutro zas znika z karabinem... a jak ryby biora to z wedka..:lol: Quote
madziasto4 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Boże, to aż strach się z nim kłócić, jak ma karabin :evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 madziasto4 napisał(a):Boże, to aż strach się z nim kłócić, jak ma karabin :evil_lol: ee to taki na kulki plastikowe no ale krzywde tez by mogl tym zrobic:evil_lol: Madzia idz no do Be bo mam problema..:roll: dobra juz nie musisz Nane mi napisala..a ona raczej sie nie myli w koncu z nas wszystkich najwiecej psow wychowala:p Quote
Mała Rita Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Cze Madziaki :loveu: uczyc to sie trza w sesji, w czasie roku sie imprezuje :evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Mała Rita napisał(a):Cze Madziaki :loveu: uczyc to sie trza w sesji, w czasie roku sie imprezuje :evil_lol: Zgadzam sie:diabloti: JA TAK ROBIĘ:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):Zgadzam sie:diabloti: JA TAK ROBIĘ:evil_lol: ja tez :evil_lol: ale Madzka jeszcze młodziutka, kilka miesiecy i sama zrozumie :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):No ja chodzę tylko na zajęcia na których liczy sie obecność ( ćwiczenia, języki) :loveu: Na wykłady nie chodzę, bo i tak po pół roku nie pamietam co skrótami bazgroliłam! Przed sesją biorę materiały kujonów co krążą wszędzie latami, książkę-czytam i idę, bez problemu zaliczam wszystko:evil_lol: Cały rok poza dwoma sesjami się obijam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szkoda, że to ostatni rok:shake: ja tez ostatni rok :multi: Quote
Jagódka&Uzi Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 No ja chodzę tylko na zajęcia na których liczy sie obecność ( ćwiczenia, języki) :loveu: Na wykłady nie chodzę, bo i tak po pół roku nie pamietam co skrótami bazgroliłam! Przed sesją biorę materiały kujonów co krążą wszędzie latami, książkę-czytam i idę, bez problemu zaliczam wszystko:evil_lol: Cały rok poza dwoma sesjami się obijam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szkoda, że to ostatni rok:shake: Quote
Kasia_zg Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Cześć Madziu:) Cze brytany:loveu: Ależ z Ciebie pilna studentka...hihi ja też taka byłam na pierwszym roku bo od niego zależało dalsze być albo nie być na tym kierunku potem to tak jak Jagódka chodziłam...i całkiem nieźle przez to przebrnełam...a teraz teskni sie za tymi fajnymi studenckimi latami:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Oj wy kobity goopie, ja sie muszę uczyć w weekend, bo mam w poniedziałek zaliczeniowe ćwiczenia. :cool1: Taka pilna, żeby się systematycznie uczyć, to ja niestety nie jestem :cool1: Quote
Jagódka&Uzi Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='madziasto4']Oj wy kobity goopie, ja sie muszę uczyć w weekend, bo mam w poniedziałek zaliczeniowe ćwiczenia. :cool1: Taka pilna, żeby się systematycznie uczyć, to ja niestety nie jestem :cool1: dla mnie słowo systematycznie brzmi jak archaizm :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='Jagódka&Uzi']dla mnie słowo systematycznie brzmi jak archaizm :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To sobie możemy ręce podać :evil_lol: Nigdy nie byłam systematyczna, no i nie będę, mimo szczerych chęci... No i dodatkowo muszę projekt zrobić, z kilkoma szkicami różnych elewacji, uzupełnieniem mapki geodezyjnej i takie tam. Dużo czasu przy tym schodzi. Quote
Jagódka&Uzi Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 madziasto4 napisał(a):To sobie możemy ręce podać :evil_lol: Nigdy nie byłam systematyczna, no i nie będę, mimo szczerych chęci... No i dodatkowo muszę projekt zrobić, z kilkoma szkicami różnych elewacji, uzupełnieniem mapki geodezyjnej i takie tam. Dużo czasu przy tym schodzi. No ale takie twórcze sprawy to ja moge godzinami, tyle, że prywatnie:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Bry Madźka, studentko Ty nasza :loveu: Quote
Pegaza Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Madzia to Ty se bedziesz mogla projekt ogrodka walnac co nie:cool3: czy raczej to nie o to chodzi?:roll: Quote
madziasto4 Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Cześć dziewczynki :loveu: Pegaza napisał(a):Madzia to Ty se bedziesz mogla projekt ogrodka walnac co nie:cool3: czy raczej to nie o to chodzi?:roll: O to, o to, przynajmniej między innymi. Chodzi po prostu o projektowanie terenów zielonych, jakichś terenów w mieście do zagospodarowania czy też prywatnych ogórdków działkowych, przydomowych itp. Quote
Pegaza Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Jesu to ja madra jestem hehe:lol: tak se to wydedukowalam ze projekty ogrodow tez ...kuna to jak sie chalupy dorobie to Cie sciagne na projekt ogrodu hehe no a przy okazji czytam ksiazke o takiej jednej co projektuje ogrody:lol: Quote
madziasto4 Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 [quote name='Pegaza']Jesu to ja madra jestem hehe:lol: tak se to wydedukowalam ze projekty ogrodow tez ...kuna to jak sie chalupy dorobie to Cie sciagne na projekt ogrodu hehe no a przy okazji czytam ksiazke o takiej jednej co projektuje ogrody:lol: Już mam 3 zamówienia łącznie z Twoim :evil_lol: Gdzieś czytałam dziś, że mało fot chłopaków, to wstawiam :p Quote
Recommended Posts