Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Kasia napisał(a):
też bym tak chciała se zostać sama na jeden weekend....no może z Fidlastym ino! :p

No to dawaj - wysyłaj chłopaków dzies na ryby, grzyby czy co tam .. :evil_lol:

Cze Madzka :multi:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Boże, to aż strach się z nim kłócić, jak ma karabin :evil_lol:

ee to taki na kulki plastikowe no ale krzywde tez by mogl tym zrobic:evil_lol:

Madzia idz no do Be bo mam problema..:roll:
dobra juz nie musisz Nane mi napisala..a ona raczej sie nie myli w koncu z nas wszystkich najwiecej psow wychowala:p

Posted

Jagódka&Uzi napisał(a):
No ja chodzę tylko na zajęcia na których liczy sie obecność ( ćwiczenia, języki) :loveu: Na wykłady nie chodzę, bo i tak po pół roku nie pamietam co skrótami bazgroliłam! Przed sesją biorę materiały kujonów co krążą wszędzie latami, książkę-czytam i idę, bez problemu zaliczam wszystko:evil_lol:

Cały rok poza dwoma sesjami się obijam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Szkoda, że to ostatni rok:shake:

ja tez ostatni rok :multi:

Posted

No ja chodzę tylko na zajęcia na których liczy sie obecność ( ćwiczenia, języki) :loveu: Na wykłady nie chodzę, bo i tak po pół roku nie pamietam co skrótami bazgroliłam! Przed sesją biorę materiały kujonów co krążą wszędzie latami, książkę-czytam i idę, bez problemu zaliczam wszystko:evil_lol:

Cały rok poza dwoma sesjami się obijam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Szkoda, że to ostatni rok:shake:

Posted

Cześć Madziu:) Cze brytany:loveu:
Ależ z Ciebie pilna studentka...hihi ja też taka byłam na pierwszym roku bo od niego zależało dalsze być albo nie być na tym kierunku potem to tak jak Jagódka chodziłam...i całkiem nieźle przez to przebrnełam...a teraz teskni sie za tymi fajnymi studenckimi latami:evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Oj wy kobity goopie, ja sie muszę uczyć w weekend, bo mam w poniedziałek zaliczeniowe ćwiczenia. :cool1:
Taka pilna, żeby się systematycznie uczyć, to ja niestety nie jestem :cool1:

dla mnie słowo systematycznie brzmi jak archaizm :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Jagódka&Uzi']dla mnie słowo systematycznie brzmi jak archaizm :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
To sobie możemy ręce podać :evil_lol: Nigdy nie byłam systematyczna, no i nie będę, mimo szczerych chęci...

No i dodatkowo muszę projekt zrobić, z kilkoma szkicami różnych elewacji, uzupełnieniem mapki geodezyjnej i takie tam. Dużo czasu przy tym schodzi.

Posted

madziasto4 napisał(a):
To sobie możemy ręce podać :evil_lol: Nigdy nie byłam systematyczna, no i nie będę, mimo szczerych chęci...

No i dodatkowo muszę projekt zrobić, z kilkoma szkicami różnych elewacji, uzupełnieniem mapki geodezyjnej i takie tam. Dużo czasu przy tym schodzi.

No ale takie twórcze sprawy to ja moge godzinami, tyle, że prywatnie:evil_lol:

Posted

Cześć dziewczynki :loveu:

Pegaza napisał(a):
Madzia to Ty se bedziesz mogla projekt ogrodka walnac co nie:cool3:
czy raczej to nie o to chodzi?:roll:

O to, o to, przynajmniej między innymi. Chodzi po prostu o projektowanie terenów zielonych, jakichś terenów w mieście do zagospodarowania czy też prywatnych ogórdków działkowych, przydomowych itp.

Posted

Jesu to ja madra jestem hehe:lol: tak se to wydedukowalam ze projekty ogrodow tez ...kuna to jak sie chalupy dorobie to Cie sciagne na projekt ogrodu hehe no a przy okazji czytam ksiazke o takiej jednej co projektuje ogrody:lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Jesu to ja madra jestem hehe:lol: tak se to wydedukowalam ze projekty ogrodow tez ...kuna to jak sie chalupy dorobie to Cie sciagne na projekt ogrodu hehe no a przy okazji czytam ksiazke o takiej jednej co projektuje ogrody:lol:
Już mam 3 zamówienia łącznie z Twoim :evil_lol:

Gdzieś czytałam dziś, że mało fot chłopaków, to wstawiam :p