madziasto4 Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Anusia, sama żeś józiowa :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 madziasto4 napisał(a):Anusia, sama żeś józiowa :cool1: ej no wez! poka no strone. Quote
Kasia Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 madziasto4 napisał(a): Anusia, sama żeś józiowa :cool1: ma takiego laptopa, z futerkiem józiowym. Quote
madziasto4 Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):ej no wez! poka no strone. Jaką stronę :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Kasia napisał(a):ma takiego laptopa, z futerkiem józiowym. i kokardkami :loveu: no strone z buciorami Madzka, józiowymi Quote
Pegaza Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Hej Madzia:loveu: ja tez wole zlote choc srebne tez mi sie podobaja:p od kwietnia mam dostac pierscionek od M-a na 10 rocznice slubu ii jezdzilismy po sklepach to mi sie wzory nie podobaly albo jak juz byl fajny to mojego rozmiaru nie bylo:angryy: nawet na allegro ogladalam :pale ja mam dziwne palce zauwazylam ze jak mierze to albo idzie rozmiar u jednego jubilera nizej a raz wyzej.. ja szukam greckiej drogi ale z takim fajnym wzorem grubym i cyrkoniami ostatnio na allegro byl z svarovski ale juz nie ma.. i jak widzicie koniec roku sie zbliza a ja dalej nie mam a co najlepsze jubilera mam w rodzinie ale jak prosilam o katalog z wzorami to do dzis nie przyniosl.. chyba ta grecka droga nie jest mi dana kupic:roll: Quote
tigrunia Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Ja jeszcze po jubilerach nie łaziłam, ale na pewno też będę miała problem z rozmiarem bo mam "7" :crazyeye: :cool1: Ale można nawet u jubilera zmniejszyć, abo zamówić o takim rozmiarze. Tylko ciekawi mnie czy coś mniej wtedy kosztuje taki pierścionek. Bo jak mi zmniejszą z np "13" na te "7" to coś tam złota zostanie, co nie ? Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 tigrunia napisał(a):Ja jeszcze po jubilerach nie łaziłam, ale na pewno też będę miała problem z rozmiarem bo mam "7" :crazyeye: :cool1: Ale można nawet u jubilera zmniejszyć, abo zamówić o takim rozmiarze. Tylko ciekawi mnie czy coś mniej wtedy kosztuje taki pierścionek. Bo jak mi zmniejszą z np "13" na te "7" to coś tam złota zostanie, co nie ? to co Ty 2Be zareczynowy wybierasz? i wogole jak to mozliwe ze 7 masz? ja mam 9 na serdecznym i jubilery mi mowia ze na takie paluchy to tylko piździonki dzieciece. albo z brylantem, to wtedy bez problema. poza tym nie kazdy mozna zmniejszyc, kazdy mozna za to powiekszyc. cze gamonie :loveu: Quote
tigrunia Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):to co Ty 2Be zareczynowy wybierasz? i wogole jak to mozliwe ze 7 masz? ja mam 9 na serdecznym i jubilery mi mowia ze na takie paluchy to tylko piździonki dzieciece. albo z brylantem, to wtedy bez problema. poza tym nie kazdy mozna zmniejszyc, kazdy mozna za to powiekszyc. cze gamonie :loveu: Eee.. łaj zaręczynowy ? Niet.. prezent na gwiazdke ma być ino :razz: No właśnie wiem, że jezd problem z takimi małymi :placz: Ciekawe.. ide po stronach popatrzeć czy mają gdzieś tabele z numerami przy pierścionkach :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 tigrunia napisał(a):Eee.. łaj zaręczynowy ? Niet.. prezent na gwiazdke ma być ino :razz: No właśnie wiem, że jezd problem z takimi małymi :placz: Ciekawe.. ide po stronach popatrzeć czy mają gdzieś tabele z numerami przy pierścionkach :roll: na allegro jak se wleziesz to masz rozmiary w mm podane i w nawiasach jaki to rozmiar liczbowo. Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Uwodzicielski 8mm czarny szafir -pierścionek r. 7 (457683634) - Aukcje internetowe Allegro pa jaki ładny Quote
tigrunia Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):na allegro jak se wleziesz to masz rozmiary w mm podane i w nawiasach jaki to rozmiar liczbowo. No wiem, ale chodzi mi o to, żeby mieli dany pierścionek i obok dzieś rozmiary w jakich go robią. Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 to se wlez na sklepjubilerski.com tam maja duzio Quote
tigrunia Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Uwodzicielski 8mm czarny szafir -pierścionek r. 7 (457683634) - Aukcje internetowe Allegro pa jaki ładny E taki mi się nie podoba :shake: Nie lubie z kamieniem .. :shake: Jak już to pare małych jakoś.. :roll: [quote name='Anusia & Alutka']to se wlez na sklepjubilerski.com tam maja duzio Własnie tam jestem :loveu: Quote
Kasia Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Beatrycze to Ty masz rozmiar palca jak mój Łukaszek :roll: Ja mam chude palce, zreszta cała jestem chuda ale noszę rozmiar 10 lub 11 (zależy jaki piździonek) no ale o 7 nie słyszałam jeszcze u dorosłego :cool1: Quote
Pegaza Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Taki mam ino z zlotego zlota i tez czarne oczko jak Anusia pokazala:p dziwny noo ten rozmiar..:roll: Quote
tigrunia Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Kasia napisał(a):Beatrycze to Ty masz rozmiar palca jak mój Łukaszek :roll: Ja mam chude palce, zreszta cała jestem chuda ale noszę rozmiar 10 lub 11 (zależy jaki piździonek) no ale o 7 nie słyszałam jeszcze u dorosłego :cool1: No co ja poradze, że takie mam ? :roll: Poszukałam specjalnie przed chwilą starego pierścionka, żeby sprawdzic czy nic sie nie zmieniło no i niestety .. pasuje jak ulał :p Quote
Pegaza Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Madzik chyba na dzialce bo cos tu cicho:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Albo zalała pałe i dogorywa gdzieś. Przecie to studentka... Quote
Aga76 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Albo zalała pałe i dogorywa gdzieś. Przecie to studentka... ..... :roflt:oj Anusia, hihihi Dzień dobry Madziu :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Aga76 napisał(a):..... :roflt:oj Anusia, hihihi no co?! zle mowie? Quote
Aga76 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):no co?! zle mowie? No niii, ino bezpośrednio :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 no do Madźki trza prosto, bo to prosta kobita jest :evil_lol: Quote
Recommended Posts