Pegaza Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 JEE jak wyscie dzis malo gadaly:lol: to dobrze dobrze bedzie mniej nadrabiania a ja pracowalam dzis ciezko.. a tez dzis bylam na zakupach ale Niki se jedynie buty kupila.. w czwartek sie wybieram na szalenstwo zakupowe potrzezbuje golfa jasnego cienkiego:p Quote
Anusia & Alutka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='madziasto4']Czesc! Oo, o seryjnych musiało być ciekawe :cool3: no ciekawe bylo. gostek mowil o swoich badaniach gdzie wyroznil 22 stopnie znieczylic sprawcow no i generalnie o typie psychologicznym seryjnych. wyszlo ze sa inteligentni i uroczy oraz swobodnie sie wypowiadaja i porywaja tlumy. hyhy jak ja Quote
tigrunia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 A D-E ma dziś urodziny :sweetCyb: Wszystkiego naj mówie tu bo ostatnio tu była :evil_lol: Sto lat D-E :BIG: :new-bday: :BIG: I torcik :tort: :loveu: Quote
Pegaza Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 tigrunia napisał(a):A D-E ma dziś urodziny :sweetCyb: Wszystkiego naj mówie tu bo ostatnio tu była :evil_lol: Sto lat D-E :BIG: :new-bday: :BIG: I torcik :tort: :loveu: Je dziekuje bardzo :buzi: Quote
madziasto4 Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Najlepszego Daria :drink1: Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy! :loveu: Quote
AlKil Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Wszystkiego najlepszejszego Dariu!!!!!!!:multi:Sto lat!!!!:loveu: Witajcie MasterkoTorowcy!!!:lol: Quote
Mała Rita Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Daria Sto lat Sto lat :BIG::new-bday::tort::drink1::laola::cunao: Quote
Anusia & Alutka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Sexu dużo, zmartwień mało, jak przystało na Twe ciało :loveu: :drink1: Quote
Kasia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 cze Madzikowa! nie nadrabiam bo za dużo tego od 3 dni ale fotki obejrzane wszystkie, i piesowe i działkowe :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Cześć Kasia :loveu: Te buty neex'a to mi takie fajowe wynalazłaś, że Ci się normalnie piwo należy :evil_lol: :loveu: Quote
Kasia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 madziasto4 napisał(a): Cześć Kasia :loveu: Te buty neex'a to mi takie fajowe wynalazłaś, że Ci się normalnie piwo należy :evil_lol: :loveu: miałam pytać jak Ci sie w nich chodzi :lol: ja też jestem zadowolona bardzo :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Kasia napisał(a):miałam pytać jak Ci sie w nich chodzi :lol: ja też jestem zadowolona bardzo :loveu: superanckie są :loveu: ładniutkie i wygodniutkie :loveu: Winko mam, winko mam, piję za mamę, bo ma imieniny i za Darię, bo ma urodziny :loveu: Quote
Mała Rita Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 madziasto4 napisał(a):superanckie są :loveu: ładniutkie i wygodniutkie :loveu: Winko mam, winko mam, piję za mamę, bo ma imieniny i za Darię, bo ma urodziny :loveu: Madźka to ja pije z Tobą :loveu: Quote
AlKil Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 dzień dobry!!!!!!:lol: Nie lubię deszczu.....:placz: Quote
Pegaza Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 madziasto4 napisał(a):superanckie są :loveu: ładniutkie i wygodniutkie :loveu: Winko mam, winko mam, piję za mamę, bo ma imieniny i za Darię, bo ma urodziny :loveu: Wy wszystkie są koffane:loveu: a Anusia to wiersza nawet wymyslila:eviltong: dziękuje Wam za zyczenia:calus: Quote
Kasia Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 a ja szukam na allegro ładnych piździonków srebrnych, z cyrkoniami może jakiś...:loveu: albo jakieś takie obrączki z cyrkoniami albo innymi kamieniami :loveu: coś mnie napadło i muszę se kupić ze 2... Quote
Kasia_zg Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Witam Torko - Masteki :loveu:i Madzie :calus: Kasiu mnie ostatnio wzieło na kolczyki z cyrkoniami miałam se same kupować ale Tz stwierdził że mam wybrać kilka i on coś z tego wybierze i mi kupi na urodziny mi tam jest na ręke nie protestowałam ani chwile hmmm tylko ciekawe jakie wybierze...to sie okaże;) Quote
Kasia Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 ja też kilka wybrałam i jutro pokażę TZtowi :p Quote
madziasto4 Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Ja mam tylko jeden pierścionek na razie, preferuję jakieś ozdóbki na szyję :eviltong: Quote
Mała Rita Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 No mnie tez wzielo na takie pierscionki z cyrkoniami :loveu: Quote
Kasia Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Mała Rita napisał(a): No mnie tez wzielo na takie pierscionki z cyrkoniami :loveu: widziałaś gdzieś cos fajnego? Quote
Anusia & Alutka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Pegaza napisał(a):Wy wszystkie są koffane:loveu: a Anusia to wiersza nawet wymyslila:eviltong: dziękuje Wam za zyczenia:calus: noooo, taka zem poetka :loveu: Madzka poka aukcje, bo slyszalam ze józiowe takie buciory byly?? ja piździonki tera złote. ino. Quote
Kasia Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Madzka poka aukcje, bo slyszalam ze józiowe takie buciory byly?? ja piździonki tera złote. ino. i nie tylko józiowe były. złote tez kiedyś tylko nosiłam, teraz cos mnie na srebro naszło... Quote
tigrunia Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 A ja kiedyś nosiłam pełno srebrnych i już mi przeszło .. teraz długo nic i czekam do gwiazdki bo Ł ma kupić złoty :loveu: Quote
Mała Rita Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 tigrunia napisał(a):A ja kiedyś nosiłam pełno srebrnych i już mi przeszło .. teraz długo nic i czekam do gwiazdki bo Ł ma kupić złoty :loveu: ja delikatnie dalam do zrozumienia mojemu TZ jaki bym chciala pierscionek, mam nadzieje ze zapamiętał:evil_lol: Quote
Recommended Posts