Kasia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Mała Rita napisał(a): Kasia za daleko mieszka, jakby nieco blizej to ja chetnie :evil_lol: dla dobra sprawy poświęcę sie i przyjadę :loveu: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Madzia ma ikeowki dywanik tez taki mam znaczy Soma ma.. na tym moze lezec:lol: jakei oni maja te poslanko czyste :p Quote
Kasia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Pegaza napisał(a): jakei oni maja te poslanko czyste :p pewnie je wyprała zanim fotki trzasnęła :eviltong: Quote
Pegaza Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 hah moze moze.. dobra potrzebuje konsultacji makaronowej znaczy wiem co chce wziasc ale wole sie upewnic...:lol: Quote
madziasto4 Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 A sobie kupiłam ikeowski dywanik, a co! :p Ale tysiąc razy na dzień go poprawiam, bo mi go psy w rulonik zwijają i przemieszczają :diabloti: To w kratkę chyba faktycznie było prane niedawno :hmmmm: Bo już czarne było, że aż wstyd :evil_lol: A to ikeowskie też już się do prania nadaje :p Quote
Aga76 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Kasia napisał(a):dla dobra sprawy poświęcę sie i przyjadę :loveu: :evil_lol: Kasia ma gest :loveu: Fidek też będzie pięknie obrastał. Quote
Pegaza Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 to moze jutro Kasia bo mnie dzis leb napierpapier..wiec nie chce za duzo myslec i sie glowic:roll: to jest fajne bo jak sie wymarasi to do automatu i zas czyste:lol: Quote
Kasia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 gesty górą!!!! :evil_lol: D-E, zapodaj tabletę se od Goździkowej to przejdzie od razu Ci :p Quote
Pegaza Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 ee pojde z bolem spac i obudze sie zdrowa:lol: kurde buly nawet jesc mi sie nie chce.. Quote
Kasia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 przez 2 dni nikt tu słowa nie napisał? :shake: a Gamonie gdzie sie podziewają? Quote
Mała Rita Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Kasia napisał(a):przez 2 dni nikt tu słowa nie napisał? :shake: a Gamonie gdzie sie podziewają? na działce chyba :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Jesteśmy już, byliśmy na działce :eviltong: Wiewióry już nie ma. Orzechów też nie :evil_lol: Rany, ale jak kolorowo już jest :loveu: Z tego wypadu mam właściwie wyłącznie zdjęcia Torka i do rodzinnego albumu :lol: Quote
Mała Rita Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Kasia napisał(a):Torka pokaż, oczywista sprawa ale tych do albumu tez pokaż troszkę...chociażby Ciebie :lol: jacha!!!! popieram Kasie :loveu: Quote
Kasia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Torka pokaż, oczywista sprawa ale tych do albumu tez pokaż troszkę...chociażby Ciebie :lol: Quote
Magda Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Cześć Madźka! Gratulacje zdanego prawka! Kiedy przyjeżdżasz?:eviltong: Chłopaki jak zwykle robią burdel:loveu: Znowu ich ciachałaś? Quote
madziasto4 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Siebie pokażę, mam sesję z Torkiem :eviltong: I trochę takich działkowych mogę Wam pokazać, tam gdzie rodziców nie ma :eviltong: Władka, dzięki :loveu: Toro jest tylko ciachnięty, a Master bąk kosmaty- umowa to umowa, zapuszczamy przecież :p Nie pamiętasz już? :diabloti: Quote
Mała Rita Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 madziasto4 napisał(a):Siebie pokażę, mam sesję z Torkiem :eviltong: I trochę takich działkowych mogę Wam pokazać, tam gdzie rodziców nie ma :eviltong: Władka, dzięki :loveu: Toro jest tylko ciachnięty, a Master bąk kosmaty- umowa to umowa, zapuszczamy przecież :p Nie pamiętasz już? :diabloti: Madzka dawaj foty!!!!! Quote
Magda Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 madziasto4 napisał(a):Siebie pokażę, mam sesję z Torkiem :eviltong: I trochę takich działkowych mogę Wam pokazać, tam gdzie rodziców nie ma :eviltong: Władka, dzięki :loveu: Toro jest tylko ciachnięty, a Master bąk kosmaty- umowa to umowa, zapuszczamy przecież :p Nie pamiętasz już? :diabloti: To pokazuj!:loveu: Ach no tak!:splat: Zapuszczamy Quote
Kasia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 http://images43.fotosik.pl/19/b3aacfd5edc3b122.jpg tu wygląda jakbyś niosła torbę z zakupami conajmniej...:evil_lol: Quote
Recommended Posts