madziasto4 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='tigrunia']Madźka znów się potykasz ? :evil_lol: Dzisiaj kurturarnie, tylko jedna lampka wina Quote
Mała Rita Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='madziasto4']Dzisiaj kurturarnie, tylko jedna lampka wina e tam Madźka, dzisiaj czwartek toż to już weekend prawie... :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Mała Rita napisał(a):e tam Madźka, dzisiaj czwartek toż to już weekend prawie... :evil_lol: Nie nooo, na rano jutro mam... :evil_lol: Mineralka musi mi wystarczyć :eviltong: Quote
Kasia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Gamoniu rozpijasz się :mad: Chłopaki cudne jak zwykle! :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Nie rozpijam się, nie mogę się nawet dobrze rozpędzić, bo po jednym piwie już mi się trochę kołuje we łbie :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 madziasto4 napisał(a):Nie rozpijam się, nie mogę się nawet dobrze rozpędzić, bo po jednym piwie już mi się trochę kołuje we łbie :evil_lol: Madzia trening czyni mistrza :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 madziasto4 napisał(a): Nie rozpijam się, nie mogę się nawet dobrze rozpędzić, bo po jednym piwie już mi się trochę kołuje we łbie :evil_lol: Asia dobrze radzi - częściej z nami tu przesiaduj z "bronkiem" w ręku :loveu: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Mała Rita napisał(a):Madzia trening czyni mistrza :evil_lol: No nooo...:evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Cześć studentko! Madziu, na jakich ty jesteś studia? I powiedz mi jeszcze, z czego maturę zdawałaś. Gratuluję zdanego prawka :multi: Quote
madziasto4 Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 cześć 2B :p Sara_i_Aris napisał(a):Cześć studentko! Madziu, na jakich ty jesteś studia? I powiedz mi jeszcze, z czego maturę zdawałaś. Gratuluję zdanego prawka :multi: Cześć Sara! :loveu: Jestem na architekturze krajobrazu, maturę zdawałam z biologii. Dzięki :loveu: Quote
Aga76 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Kasia napisał(a):Madźka pokaż gamoniów :loveu: dwóch... :evil_lol: Cześć Madziu :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Proszę, gamońce w trakcie przejażdżki :p Quote
Jagódka&Uzi Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 HAHA no to Toro wywalił Masterka z posłania. Biedny Masterek :D Quote
madziasto4 Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Toro go tak ciągnie w posłaniu przez całe mieszkanie, po czym faktycznie w końcu go wyrzuca :evil_lol: A Master drze japę :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 ile to czasu minęło od ostatnich zdjęć przejażdżkowych a tu wciąż Toro dyliżansuje a Master wygodnicki tylko siedzi :loveu: no ale tak w ogóle to Master pociągnnął by Torcia? Dałby radę? :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Madzka Ty bys nie wpadla do mnie Fidka mi przystrzyc :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Fidlasta, nie dałby rady, jak się przeciągają ścierką po myciu łap, to Master prawie fruwa :evil_lol: jak mu nie pomagam, to Toro go przeciąga z tą szmatką przez całe mieszkanie :evil_lol: Asia, ja znam bardzo dobrego psiego fryzjera :loveu: Chcesz namiar? Kasia się nazywa :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 madziasto4 napisał(a): Fidlasta, nie dałby rady, jak się przeciągają ścierką po myciu łap, to Master prawie fruwa :evil_lol: jak mu nie pomagam, to Toro go przeciąga z tą szmatką przez całe mieszkanie :evil_lol: Asia, ja znam bardzo dobrego psiego fryzjera :loveu: Chcesz namiar? Kasia się nazywa :evil_lol: tak też myślałam :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
Mała Rita Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 madziasto4 napisał(a):Fidlasta, nie dałby rady, jak się przeciągają ścierką po myciu łap, to Master prawie fruwa :evil_lol: jak mu nie pomagam, to Toro go przeciąga z tą szmatką przez całe mieszkanie :evil_lol: Asia, ja znam bardzo dobrego psiego fryzjera :loveu: Chcesz namiar? Kasia się nazywa :evil_lol: Kasia za daleko mieszka, jakby nieco blizej to ja chetnie :evil_lol: Quote
Recommended Posts