Pegaza Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Aga76 napisał(a):... że dobre to wiem, ale jakie? :roll: Aga czyzbys byla gotowa je zobaczyc?:evil_lol: to co u ciebie ? bo nie wiem gdzie je wkleic:evil_lol: Quote
tigrunia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Pegaza napisał(a):Aga czyzbys byla gotowa je zobaczyc?:evil_lol: to co u ciebie ? bo nie wiem gdzie je wkleic:evil_lol: No i coś nie widzę, żeby było gdziekolwiek wklejone :mad: Quote
Pegaza Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 i dzis juz nie bedzie bo fota na innym kompie jest..jutro ewentualnie:cool1: Quote
Kasia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 cze Madźka, cze Chłopaki :loveu: D-E wklejaj dzis! Quote
madziasto4 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 O łaaaał, chciałabym kiedyś zanurkować w oceanie, zobaczyć delfiny :loveu: Ale pewnie bym się bała :evil_lol: Miałyśmy dzisiaj z dziewczynami 2,5h okienka między wykładem z rysunku, a wf-em, no to poszłyśmy się integrować na plażę z piwkiem :evil_lol: Panów niestety nie było, bo zaraz po wykładzie pojechali do domów :cool1: Quote
Mała Rita Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 ło dziwni jak nie pojechali z Wami :cool1: Quote
madziasto4 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Mała Rita napisał(a):ło dziwni jak nie pojechali z Wami :cool1: Nieee, oni po prostu dziś skończyli od razu po wykładzie i nic nie wiedzieli, że z dziewczynami idziemy grupą gdzieś tam, tym bardziej, że pomysł padł nie od razu, tylko jak już zostałyśmy same. Więc panowie są usprawiedliwieni, choć szkoda, że nie wiedzieli :cool3: Quote
Mała Rita Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 madziasto4 napisał(a):Nieee, oni po prostu dziś skończyli od razu po wykładzie i nic nie wiedzieli, że z dziewczynami idziemy grupą gdzieś tam, tym bardziej, że pomysł padł nie od razu, tylko jak już zostałyśmy same. Więc panowie są usprawiedliwieni, choć szkoda, że nie wiedzieli :cool3: aaaa, no to nie ich wina w sumie... :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 nie ich wina ale szkoda wielka...:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Kasia']nie ich wina ale szkoda wielka...:evil_lol: :) 10 goopich znaków Quote
Mała Rita Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='tigrunia']Grzech, ze Cię nie było Asiu :shake: :) 10 goopich znaków Quote
Pegaza Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Mała Rita']Czesc :loveu: ja w robotce jestem :placz: ale zgadnijcie z kim :loveu::loveu::loveu: wklejam na troche fote :evil_lol: ja nic nie widze:shake: Quote
madziasto4 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 ładnie pachnie mówisz?? :loveu: o jaaaaa :loveu: czesc Jagódka! Quote
tigrunia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Madźka ma 1500 stronę :multi: [CENTER]:cunao::cunao::cunao:[/CENTER] Quote
Mała Rita Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Madźka leć po winko, ja lece po mamuski ajerkoniak i pijemy :drink1: Za 1500!!!!!!!!!! :laola: Quote
Recommended Posts