Mała Rita Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Kasia napisał(a):a ja nie widziałam tego co wklejałaś... ło matko to zara wkleje :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Kasia']młodziutki strasznie...ale fajny :loveu: :) 10 goopich znaków Quote
Pegaza Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 tigrunia napisał(a):Kurka tera to już jezdem goopia :shake::evil_lol: To kto jezd od D-E?? moj jest inny nie Asia:evil_lol: jesu zapomnialam Madzce pogratulowac swietnie Madzka :) Quote
Mała Rita Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Pegaza napisał(a):moj jest inny nie Asia:evil_lol: też fajny :loveu: Quote
Kasia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Pegaza napisał(a): moj jest inny nie Asia:evil_lol: jeny, dużo tych Ciachów jest...też fajny? Quote
Pegaza Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 No moze teraz Kasia pokaze nam jakies dobre ciacho:lol: Quote
Mała Rita Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Pegaza napisał(a):No moze teraz Kasia pokaze nam jakies dobre ciacho:lol: Kasia poka ciacho fajne, ciacho :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 niestety, "u mnie" nie ma na kim oka zawiesić...:shake: a szkoda... Quote
Pegaza Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 To moze Be albo Madzka hehe bo czuje niedosyt:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Pegaza napisał(a):To moze Be albo Madzka hehe bo czuje niedosyt:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 zara mi lap padnie musze sie przeniesc gdzie indziej...:roll: dziewczyny....gdzie ci męzczyzni?:evil_lol:gdzie ci chlopacy z tamtych lat... Quote
Mała Rita Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Madźka pijemy za prawko co???? :drink1: :cunao: Quote
madziasto4 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Dzięki za gratki :loveu: No pijemy, pijemy, winko mam :eviltong: Quote
Mała Rita Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 madziasto4 napisał(a):Dzięki za gratki :loveu: No pijemy, pijemy, winko mam :eviltong: a ja ajerkoniaczek mamusi :loveu: Quote
AmiX Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Madzia gratuluje:klacz: prawo jazdy to cięzka sprawa;) ja też zaczełam kurs 3 lata temu ale nawet go nie skończyłma:oops: sama rezygnowałam....auto sprzedałam:oops: Teraz obiecałam sobie że ide na kurs:evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Cze Madziu:loveu: ciacho ze soba przywloklam gdzie je skonsumujemy?:diabloti: Quote
Aga76 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Pegaza napisał(a):Cze Madziu:loveu: ciacho ze soba przywloklam gdzie je skonsumujemy?:diabloti: ... że dobre to wiem, ale jakie? :roll: Quote
madziasto4 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 AmiX napisał(a):Madzia gratuluje:klacz: prawo jazdy to cięzka sprawa;) ja też zaczełam kurs 3 lata temu ale nawet go nie skończyłma:oops: sama rezygnowałam....auto sprzedałam:oops: Teraz obiecałam sobie że ide na kurs:evil_lol: Ja bardzo miło wspominam kurs, pierwsze jazdy :loveu: Nawet mi szkoda, że już koniec :lol: Fajowo było jeździć elką, serio :) Cze Aguś, cze Daria :loveu: Quote
tigrunia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Dziś w gazecie był artykuł..w Poznaniu na pierwszy egzamin czeka się 17 dni ale na kazdy następny juz 70 :mdleje: Quote
AmiX Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Właśnie dzwoniłam do biura nauki jazdy i dowiedziałam sie że ten kurs który robiłam to mi nie przepadł :multi: wiec kasa nie poszła w błoto:multi: jutro tam pojade :) Quote
tigrunia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 AmiX napisał(a):Właśnie dzwoniłam do biura nauki jazdy i dowiedziałam sie że ten kurs który robiłam to mi nie przepadł :multi: wiec kasa nie poszła w błoto:multi: jutro tam pojade :) Super :multi: Trzeba jakoś przecież dojechać na wystawy Aniu a własnym autem zawsze lepiej :razz: Quote
AmiX Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 tigrunia napisał(a):Super :multi: Trzeba jakoś przecież dojechać na wystawy Aniu a własnym autem zawsze lepiej :razz: No pewnie że lepiej;) ale narazie będę jeździc Adama autem:oops: bo po tym jak sprzedałam auto od ojca i przetraciłam kase to bede musiała nad nim troche popracować:lol: Quote
Recommended Posts