Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

tigrunia napisał(a):
Kurka tera to już jezdem goopia :shake::evil_lol: To kto jezd od D-E??

moj jest inny nie Asia:evil_lol:

jesu zapomnialam Madzce pogratulowac swietnie Madzka :)

Posted

Madzia gratuluje:klacz: prawo jazdy to cięzka sprawa;) ja też zaczełam kurs 3 lata temu ale nawet go nie skończyłma:oops: sama rezygnowałam....auto sprzedałam:oops: Teraz obiecałam sobie że ide na kurs:evil_lol:

Posted

AmiX napisał(a):
Madzia gratuluje:klacz: prawo jazdy to cięzka sprawa;) ja też zaczełam kurs 3 lata temu ale nawet go nie skończyłma:oops: sama rezygnowałam....auto sprzedałam:oops: Teraz obiecałam sobie że ide na kurs:evil_lol:

Ja bardzo miło wspominam kurs, pierwsze jazdy :loveu: Nawet mi szkoda, że już koniec :lol: Fajowo było jeździć elką, serio :)

Cze Aguś, cze Daria :loveu:

Posted

Właśnie dzwoniłam do biura nauki jazdy i dowiedziałam sie że ten kurs który robiłam to mi nie przepadł :multi: wiec kasa nie poszła w błoto:multi:
jutro tam pojade :)

Posted

AmiX napisał(a):
Właśnie dzwoniłam do biura nauki jazdy i dowiedziałam sie że ten kurs który robiłam to mi nie przepadł :multi: wiec kasa nie poszła w błoto:multi:
jutro tam pojade :)

Super :multi: Trzeba jakoś przecież dojechać na wystawy Aniu a własnym autem zawsze lepiej :razz:

Posted

tigrunia napisał(a):
Super :multi: Trzeba jakoś przecież dojechać na wystawy Aniu a własnym autem zawsze lepiej :razz:

No pewnie że lepiej;) ale narazie będę jeździc Adama autem:oops: bo po tym jak sprzedałam auto od ojca i przetraciłam kase to bede musiała nad nim troche popracować:lol: