Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madziasto4 napisał(a):

Fidlasta, ta babka mi napisała, że zakończy aukcję, ale... dopiero kiedy zobaczy kasę na koncie za wszystkie książki... A co, jeśli w międzyczasie ktoś zalicytuje? :niewiem:

haha, dziwna kobieta :cool1:
zapytaj Jej bo ja sama nie wiem co Ona ma na mysli...przecież w miedzyczasie ktos moze Cię przelicytować :roll:

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Pegaza napisał(a):
haha

Madzia a wiesz kto mnie dzis odwiedzil na profilu?:diabloti:
czolem wtorkowo..:p
ide szybko popisac i pracowac a potem posprzatac.. bo dzis "corcia" ma :loveu: przyjsc w odwiedziny..

Czytała już, Ciacho od kawy :diabloti:

Kasia napisał(a):
haha, dziwna kobieta :cool1:
zapytaj Jej bo ja sama nie wiem co Ona ma na mysli...przecież w miedzyczasie ktos moze Cię przelicytować :roll:

No właśnie, kasa w ciemno pójdzie :roll: Tych ofert jeszcze nikt nie licytował, no ale niech ktoś zalicytuje zanim do niej kasa dotrze (48h), wtedy nie będzie mogła zakkończyć aukcji :roll: I ona kasę bedzie miała, a ja książek nie :roll:

Posted

madziasto4 napisał(a):
cześć śliniaki :loveu:

Zdałam prawko, zdałam prawko :sweetCyb: :loveu: Raaany, ale stresa miałam takeigo, że mi normalnie noga na sprzęgle latała na początku :mdleje:

Madźka zdolniacho Ty :sweetCyb:

Posted

[quote name='tigrunia']No brawo Madzka :klacz::sweetCyb::sweetCyb:

Ale moze mi ktoś wyjaśnić jak to jest ? Który jest od czego i od kogo? Ja widziałam chyba jednego póki co :roll:

Z Radomia od kożuchów to Kamil

Posted

Asia Ciebie:crazyeye:ale dlaczego zna cie chyba hehe..nie wiem jak przyjmuje znajomych ktorych znam a tych co nie znam nie dodaje..

teraz ja nic nie widzialam...:roll:

Posted

[quote name='Pegaza']Asia Ciebie:crazyeye:ale dlaczego zna cie chyba hehe..nie wiem jak przyjmuje znajomych ktorych znam a tych co nie znam nie dodaje..

teraz ja nic nie widzialam...:roll:

:) 10 goopich znaków