Pegaza Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 ja juz mam mozesz kasowac a reszcie przeslemy na pw hehe fajny jest.. ma takie brwi jak moj m-a takie mocne wlosiaste :P i oczy ma fajne.. i ten zarost..fiu fiu ciacho no:)) Quote
Mała Rita Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Pegaza napisał(a):ja juz mam mozesz kasowac a reszcie przeslemy na pw hehe fajny jest.. ma takie brwi jak moj m-a takie mocne wlosiaste :P i oczy ma fajne.. i ten zarost..fiu fiu ciacho no:)) oj ciacho, ciacho :loveu: moj najlepszy przyjaciel :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 No mówiłam czekać na mnie z tymi linkami nooooo :placz: Quote
Pegaza Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 nie marudaj zara Ci wysle..:eviltong::evil_lol: Quote
Mała Rita Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Pegaza napisał(a):nie marudaj zara Ci wysle..:eviltong::evil_lol: Daria ślij Madźce :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Asia ślij Ty mi, bo Daria nie umi :cool1: Quote
Mała Rita Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 madziasto4 napisał(a):Asia ślij Ty mi, bo Daria nie umi :cool1: no dobra, śle Quote
Pegaza Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 kuna noo tam zara nie umi z wrazenia chyba:diabloti: ja ogladalam co innego:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Pegaza napisał(a):kuna noo tam zara nie umi z wrazenia chyba:diabloti: ja ogladalam co innego:evil_lol: co ogladasz? :lol: Quote
Pegaza Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 wiesz co nie moglam zajrzec na wszystkich bo wiesz.. by sie mogli skapnac:roll: wybralam tego firmowego:loveu: nie no to az przyjemnie do pracy isc pogadac z takim:lol: Quote
Pegaza Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 znaczy on ci ta kawke szykuje..?>:cool3: ide sie myc.. zobacze moze jeszcze wpadne..:p Quote
Mała Rita Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Pegaza napisał(a):znaczy on ci ta kawke szykuje..?>:cool3: ide sie myc.. zobacze moze jeszcze wpadne..:p zalezy kto wczesniej przyjdzie ;) Quote
Mała Rita Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='madziasto4']Noo :cunao: :) 10 goopich znaków Quote
madziasto4 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Widziałam, o jaaaaaaaaaaa :mdleje: Quote
Mała Rita Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='madziasto4']Widziałam, o jaaaaaaaaaaa :mdleje: :) 10 goopich znaków Quote
Pegaza Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 dziewczyna przezyla pierwszy zawal teraz ja Asia narazisz na drugi:evil_lol: za chwile lece do wyrka... Quote
Mała Rita Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Pegaza napisał(a):dziewczyna przezyla pierwszy zawal teraz ja Asia narazisz na drugi:evil_lol: za chwile lece do wyrka... no ja tez :evil_lol: jutro znow moja beznadziejna robotka :placz: Quote
Pegaza Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 to napisz mu meila:evil_lol: a mnie juz oczy bola od tego kompa.. Quote
Kasia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Jeny, a ja nic nie widziałam :placz: Asik, ja też chcę zobaczyć te ciasteczka :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Żałuj :loveu: Fidlasta, ta babka mi napisała, że zakończy aukcję, ale... dopiero kiedy zobaczy kasę na koncie za wszystkie książki... A co, jeśli w międzyczasie ktoś zalicytuje? :niewiem: Quote
Pegaza Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 haha Madzia a wiesz kto mnie dzis odwiedzil na profilu?:diabloti: czolem wtorkowo..:p ide szybko popisac i pracowac a potem posprzatac.. bo dzis "corcia" ma :loveu: przyjsc w odwiedziny.. Quote
Recommended Posts