Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='PositiveThought']cześć Studentko :calus:

przeczytalam kilka stron, ale uśmiechnęłam się od razu :lol:
Cze! :loveu:

[quote name='Aga76']:roflt:

Poniedziałeczek wita radośnie :megagrin:

Ps. Świnioki radiowe, normalnie... żeby Nas nie pozdrowić na antenie.

I jak inauguracja studencka?
Na inauguracji mogło mnie równie dobrze nie być, nic wartego zainteresowania nie powiedzieli, w trakcie wycia chóru 2 czy 3 pieśni z kolei już wyszłam... Okazało się, że z 20 minut przed końcem.

[quote name='Pegaza']Halo Madzia uczaca sie z rana:evil_lol:

yy Madzia nie umie pozdrowien zalatwic..:evil_lol:
Cze Daria :loveu:

[quote name='Kasia']poniedziałek wita :loveu:

masz codziennie zajęcia?
cze Kasia :loveu:

Wtorki mam całe wolne. Poniedziałki 8-15, w tym okienko 1,5h. Środy na 15-20, a w co drugą na 18.30-20. Czwartki na 10-17, a piątki 8-15, a w co drugi 8-13.

Kurna, miałam to okienko dzisiaj, se poszliśmy na Monciak, molo, do parku, do McDonalds'a na McChickena i mnie kurde obtarł lewy ten nowy bucik :diabloti:

Posted

Madzia sem musze wpisac ten twoj grafik hehe bo sie juz potracilach..

oj co zaniedobry bucik:mad:
Madzia mnie moje adiki z wiosny kupione obcieraja albo mi lydka przytyla albo nie wiem co im sie stalo..:angryy:

Posted

[quote name='madziasto4']Pirsze zajęcia dopiero, nie rozejrzałam się jeszcze dobrze. Dwaj się spoźnili, to se looknęłam. Nawet, nawet :cool3:

O! I w końcu ważne wiadomości :loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):
Madzka i tego ci wlasnie zazdroszcze...:cool1:

Asia a ten Kamil jak sie ma?:eviltong::cool1:

Kasia napisał(a):
fajny, co nie? :cool3:

A dobrze chyba :cool1: Coś się ostatnio nie odzywa, siedzi sobie w tym Radomiu :evil_lol: Duzo pracy teraz ma bo sezon się na kurtki skórzane zaczął :evil_lol:

Posted

Coś tam o butach było i mi się przypomniało.. wymyśliłam sobie, ze kupię sobie takie kozaki na płaskiej podeszwie tera :loveu: Sportowe takie.. ale musiałabym już kupić takie na jesien bo jak na zimę to musiałabym też kurtkę kupić bo mam tylko płaszcze :cool1:

Posted

Mała Rita napisał(a):
A dobrze chyba :cool1: Coś się ostatnio nie odzywa, siedzi sobie w tym Radomiu :evil_lol: Duzo pracy teraz ma bo sezon się na kurtki skórzane zaczął :evil_lol:

Ooo

Kiedyś pisałam Kasi o kurtkach skórzanych z Radomia :megagrin: a ten świat mały...

Posted

Aga76 napisał(a):
Ooo

Kiedyś pisałam Kasi o kurtkach skórzanych z Radomia :megagrin: a ten świat mały...

Oni są producentami kożuszków i kurtek skorzanych :) teraz przywiózł mi jakies dwie, fajne nawet, jedną sobie zostawię, tzn. taki kozuszek na zimę :loveu:

Posted

Mała Rita napisał(a):
Oni są producentami kożuszków i kurtek skorzanych :) teraz przywiózł mi jakies dwie, fajne nawet, jedną sobie zostawię, tzn. taki kozuszek na zimę :loveu:

Zdarzają się im fajne rzeczy :p

Posted

No żesz, net mi padł na pół godziny...

tigrunia napisał(a):
Coś tam o butach było i mi się przypomniało.. wymyśliłam sobie, ze kupię sobie takie kozaki na płaskiej podeszwie tera :loveu: Sportowe takie.. ale musiałabym już kupić takie na jesien bo jak na zimę to musiałabym też kurtkę kupić bo mam tylko płaszcze :cool1:

Nie "coś tam o butach", tylko obtarło mnie :motz:

Posted

Pegaza napisał(a):
wlacha my se skopiujemy i linki wykasujesz:evil_lol:

Tylko poczekajta na mnie, bo z piesami idę na spacer i jeszcze nie zdążę se skopiować! Ja tu zaraz wrócę, proszę czekać z lineczkami :loveu: