Kasia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 poniedziałek wita :loveu: masz codziennie zajęcia? Quote
madziasto4 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='PositiveThought']cześć Studentko :calus: przeczytalam kilka stron, ale uśmiechnęłam się od razu :lol: Cze! :loveu: [quote name='Aga76']:roflt: Poniedziałeczek wita radośnie :megagrin: Ps. Świnioki radiowe, normalnie... żeby Nas nie pozdrowić na antenie. I jak inauguracja studencka? Na inauguracji mogło mnie równie dobrze nie być, nic wartego zainteresowania nie powiedzieli, w trakcie wycia chóru 2 czy 3 pieśni z kolei już wyszłam... Okazało się, że z 20 minut przed końcem. [quote name='Pegaza']Halo Madzia uczaca sie z rana:evil_lol: yy Madzia nie umie pozdrowien zalatwic..:evil_lol: Cze Daria :loveu: [quote name='Kasia']poniedziałek wita :loveu: masz codziennie zajęcia? cze Kasia :loveu: Wtorki mam całe wolne. Poniedziałki 8-15, w tym okienko 1,5h. Środy na 15-20, a w co drugą na 18.30-20. Czwartki na 10-17, a piątki 8-15, a w co drugi 8-13. Kurna, miałam to okienko dzisiaj, se poszliśmy na Monciak, molo, do parku, do McDonalds'a na McChickena i mnie kurde obtarł lewy ten nowy bucik :diabloti: Quote
Pegaza Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Madzia sem musze wpisac ten twoj grafik hehe bo sie juz potracilach.. oj co zaniedobry bucik:mad: Madzia mnie moje adiki z wiosny kupione obcieraja albo mi lydka przytyla albo nie wiem co im sie stalo..:angryy: Quote
Mała Rita Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Czesc Madzka!!! Ty pisz jak w tej szkole, jak ludzie, jak faceci :loveu: Quote
Kasia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Mała Rita'] Ty pisz jak w tej szkole, jak ludzie, jak faceci :loveu: o tak, na to trza wpierw sie patrzeć a reszta to potem :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Pirsze zajęcia dopiero, nie rozejrzałam się jeszcze dobrze. Dwaj się spoźnili, to se looknęłam. Nawet, nawet :cool3: Quote
Aga76 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='madziasto4']Pirsze zajęcia dopiero, nie rozejrzałam się jeszcze dobrze. Dwaj się spoźnili, to se looknęłam. Nawet, nawet :cool3: O! I w końcu ważne wiadomości :loveu: Quote
Pegaza Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Madzka i tego ci wlasnie zazdroszcze...:cool1: Asia a ten Kamil jak sie ma?:eviltong::cool1: Quote
Kasia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Pegaza napisał(a): Asia a ten Kamil jak sie ma?:eviltong::cool1: fajny, co nie? :cool3: Quote
Mała Rita Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Pegaza napisał(a):Madzka i tego ci wlasnie zazdroszcze...:cool1: Asia a ten Kamil jak sie ma?:eviltong::cool1: Kasia napisał(a):fajny, co nie? :cool3: A dobrze chyba :cool1: Coś się ostatnio nie odzywa, siedzi sobie w tym Radomiu :evil_lol: Duzo pracy teraz ma bo sezon się na kurtki skórzane zaczął :evil_lol: Quote
tigrunia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Coś tam o butach było i mi się przypomniało.. wymyśliłam sobie, ze kupię sobie takie kozaki na płaskiej podeszwie tera :loveu: Sportowe takie.. ale musiałabym już kupić takie na jesien bo jak na zimę to musiałabym też kurtkę kupić bo mam tylko płaszcze :cool1: Quote
Aga76 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Mała Rita napisał(a):A dobrze chyba :cool1: Coś się ostatnio nie odzywa, siedzi sobie w tym Radomiu :evil_lol: Duzo pracy teraz ma bo sezon się na kurtki skórzane zaczął :evil_lol: Ooo Kiedyś pisałam Kasi o kurtkach skórzanych z Radomia :megagrin: a ten świat mały... Quote
Mała Rita Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Aga76 napisał(a):Ooo Kiedyś pisałam Kasi o kurtkach skórzanych z Radomia :megagrin: a ten świat mały... Oni są producentami kożuszków i kurtek skorzanych :) teraz przywiózł mi jakies dwie, fajne nawet, jedną sobie zostawię, tzn. taki kozuszek na zimę :loveu: Quote
Aga76 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Mała Rita napisał(a):Oni są producentami kożuszków i kurtek skorzanych :) teraz przywiózł mi jakies dwie, fajne nawet, jedną sobie zostawię, tzn. taki kozuszek na zimę :loveu: Zdarzają się im fajne rzeczy :p Quote
madziasto4 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 No żesz, net mi padł na pół godziny... tigrunia napisał(a):Coś tam o butach było i mi się przypomniało.. wymyśliłam sobie, ze kupię sobie takie kozaki na płaskiej podeszwie tera :loveu: Sportowe takie.. ale musiałabym już kupić takie na jesien bo jak na zimę to musiałabym też kurtkę kupić bo mam tylko płaszcze :cool1: Nie "coś tam o butach", tylko obtarło mnie :motz: Quote
Aga76 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 madziasto4 napisał(a): Nie "coś tam o butach", tylko obtarło mnie :motz: Ojej :glaszcze: Quote
Pegaza Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Kasia napisał(a):fajny, co nie? :cool3: fajny fajny ino cosik sie lansowac na dogo nie chce.. Asia kup mu yorka i zaloguj na dogo:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Pegaza']fajny fajny ino cosik sie lansowac na dogo nie chce.. Asia kup mu yorka i zaloguj na dogo:evil_lol: :) 10 goopich znaków Quote
Pegaza Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 yhm a jak ma zobaczyc? on tu wchodzi i czyta nasze wypociny?:roll: Quote
madziasto4 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Mała Rita napisał(a)::evil_lol: kurde wstawiłabym jego jakies fotki, ale jak zobaczy to sie zdenerwuje :mad: To daj linki :loveu: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 wlacha my se skopiujemy i linki wykasujesz:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Pegaza']wlacha my se skopiujemy i linki wykasujesz:evil_lol: :) 10 goopich znaków Quote
madziasto4 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Pegaza napisał(a):wlacha my se skopiujemy i linki wykasujesz:evil_lol: Tylko poczekajta na mnie, bo z piesami idę na spacer i jeszcze nie zdążę se skopiować! Ja tu zaraz wrócę, proszę czekać z lineczkami :loveu: Quote
Pegaza Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 hahahahah ale go zalatwilas haha ale ale ja wejde na jego profil i bedzie mie widzial..:razz: a tak apropo daj na pw Twoje namiary na nk:cool1: Quote
Mała Rita Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Pegaza']hahahahah ale go zalatwilas haha ale ale ja wejde na jego profil i bedzie mie widzial..:razz: a tak apropo daj na pw Twoje namiary na nk:cool1: :) 10 goopich znaków Quote
Recommended Posts