Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cze Madzka:p
Livka jak wczoraj z bliska zobaczyla Tora to jaka wpatrzona byla :evil_lol:
ona od wczoraj ciagle ze mna siedzi na tym necie:lol:
Be ja widze ze nie tylko ja siedze na oto moto:lol:

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Pegaza napisał(a):
:fadein: ale ja szukam duze czyli vany

No tak.. jak się ma tyle psów to czyms trzeba je wozić :evil_lol:

Ja dzwoniłam właśnie na to drugie ogłoszenie. Wczoraj go sprowadzili. Tylko nie zapytałam jakim cudem już zdążyli całego opłacić :cool1: Pogadam w domu z Łukim i muszę się zastanowić skąd znaleźć czas, żeby taki kawał jechać :-o 400 km mam do Białystoku :shake:

Posted

Pegaza napisał(a):
no napewno:lol:
ale samochod potrzebny jest nam do pracy
my jechalismy 450 ostatnio:p

Ojej to też sporo :shake: Ja najdalej bylam oglądać auto 250.
Tylko u mnie jest taki problem, że nie mam kiedy :placz: Łuk ciągle pracuje, dowozy sobie pobrał na weekend, ja też pracuje no i nie wiem. Najlepiej by było jakby Łuk sam pojechał pociągiem np. bo najtaniej ale przecie ja tyż musze zobaczyc:cool1: Ach cięzki temat..

Posted

masz racje wybrac dobry samochod nie jest latwo zwlaszcza jak sie daleko jedzie..czasem lepiej zainwestowac w doradce tzn ktos w twoim imieniu pojezdzie i zobaczy samochod biora 10% od wartosci auta i wybierze ci samochod sprawny a ty sie siedzisz w domku a on szuka :lol:

Posted

[quote name='Pegaza']masz racje wybrac dobry samochod nie jest latwo zwlaszcza jak sie daleko jedzie..czasem lepiej zainwestowac w doradce tzn ktos w twoim imieniu pojezdzie i zobaczy samochod biora 10% od wartosci auta i wybierze ci samochod sprawny a ty sie siedzisz w domku a on szuka :lol:
Wiesz co znalazłam teraz na otomoto?? Jest taka opcja "zamów inspekcję pojazdu". adą za Ciebie, oględziny robią, przesyłają Ci dokumenty i zdjęcia i się 99 zł za to płaci. Myślę, ze warto. Chyba to zamówie do tego auta :roll:

EDIT : Masz linka do tego http://www.otomoto.pl/index.php?sect=service&sub=inspection

Posted

no wlasnie tak zrob taniej wyjdzie a oni sie na tym znaja u nas tez takie cos jest tyle ze zamawiasz u nich usluge ze szukaja ci auta do skutku az ci sie spodoba dobra ja lece bo sie nie wyrobie pa

Posted

[quote name='tigrunia']Cze Madzia :razz:
Fajny ten Torek jezd :loveu: Materito of corse tyż :loveu:

Madzka a autosa już jakiegoś se wypatrzyłaś ? :cool3: Planujesz kupić czy rodzicowym czmychać będziesz?? Ja właśnie siedze na allegro i szukam ... :roll:
I znalazłam cudo : http://www.allegro.pl/item451154709_ford_focus_1_8_tdci_full_klimatronic_navi.html
.. na które mnie chyba nie stać :placz: Boziu jaki on jest śliczny :placz: Jaki ma boskiii kolor :placz: Jak ja go chce!! :placz:
A ta foka bardziej realistyczna :roll:: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6559699
Pewnie że Torek fajny :loveu:

Na początku to pewnie samochód maminy będzie na spółkę ze mną, a tatowym to na jakieś wspólne wypady.
Ale tak ogólnie to tata obiecał, że mi kupi mój własny, na wiosnę może :loveu: Taki do 10 tysięcy, jakieś punto czy corsę, coś w tym typie.

[quote name='Pegaza']Cze Madzka:p
Livka jak wczoraj z bliska zobaczyla Tora to jaka wpatrzona byla :evil_lol:
ona od wczoraj ciagle ze mna siedzi na tym necie:lol:
Be ja widze ze nie tylko ja siedze na oto moto:lol:
Cze! :p Torek wpadł jej w oko :eviltong:

[quote name='koregra']super fotka:p

To tak jak Cori ona na polko jak wychodzi to potrafi stać w jednym miejscu i się nie ruszać. Jak słoneczko grzeje to już masakra nie ruszy się.
Bratnie dusze :p

Buty przyszły, i są dobre :sweetCyb:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Na początku to pewnie samochód maminy będzie na spółkę ze mną, a tatowym to na jakieś wspólne wypady.
Ale tak ogólnie to tata obiecał, że mi kupi mój własny, na wiosnę może :loveu: Taki do 10 tysięcy, jakieś punto czy corsę, coś w tym typie.

Fajno masz :multi: Może kcesz moją Miki ? Za 7 moge Ci sprzedać :evil_lol:

No brawo :evil_lol: Coś czuję, ze teraz będzie więcej netowych zakupów jak pierwszy udany :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']no widzisz Madzka mosz jednak dobre te gyry:evil_lol:

to teraz mozesz se zamawiac :lol:
Ja mam ogólnie szczupłe stopy, więc na przykład takie musiałabym przymierzyć, a i tak pewnie by mi spadały :cool1:

[quote name='tigrunia']Fajno masz :multi: Może kcesz moją Miki ? Za 7 moge Ci sprzedać :evil_lol:

No brawo :evil_lol: Coś czuję, ze teraz będzie więcej netowych zakupów jak pierwszy udany :evil_lol:
Ile lat i jaki przebieg :diabloti:

No, może :eviltong:

[quote name='Pegaza']Madzia zaprezentuj nam tą Twą gire w tych trzewiczkach:lol:
A co, nie wierzysz, że naprawdę kupiłam? :evil_lol:
http://images28.fotosik.pl/281/15796ffbea18b939.jpg

http://images23.fotosik.pl/280/c9e566e61509f11a.jpg

Posted

madziasto4 napisał(a):

:evil_lol::evil_lol:
fajne foty girowe!!!!

ale tak na poważnie to dobrze, że są dobre! zadowolona z zakupu?
ja bardzo, pasuja do każdych dżinsów i zgrabnie wyglądają na girze...zgrabnej girze oczywiście :evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:
fajne foty girowe!!!!

ale tak na poważnie to dobrze, że są dobre! zadowolona z zakupu?
ja bardzo, pasuja do każdych dżinsów i zgrabnie wyglądają na girze...zgrabnej girze oczywiście :evil_lol:

Fajowe są :grins: Chiba wygodne będą :p