Pegaza Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Cze Madzka:p Livka jak wczoraj z bliska zobaczyla Tora to jaka wpatrzona byla :evil_lol: ona od wczoraj ciagle ze mna siedzi na tym necie:lol: Be ja widze ze nie tylko ja siedze na oto moto:lol: Quote
tigrunia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Pegaza napisał(a)::fadein: ale ja szukam duze czyli vany No tak.. jak się ma tyle psów to czyms trzeba je wozić :evil_lol: Ja dzwoniłam właśnie na to drugie ogłoszenie. Wczoraj go sprowadzili. Tylko nie zapytałam jakim cudem już zdążyli całego opłacić :cool1: Pogadam w domu z Łukim i muszę się zastanowić skąd znaleźć czas, żeby taki kawał jechać :-o 400 km mam do Białystoku :shake: Quote
Pegaza Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 no napewno:lol: ale samochod potrzebny jest nam do pracy my jechalismy 450 ostatnio:p Quote
tigrunia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Pegaza napisał(a):no napewno:lol: ale samochod potrzebny jest nam do pracy my jechalismy 450 ostatnio:p Ojej to też sporo :shake: Ja najdalej bylam oglądać auto 250. Tylko u mnie jest taki problem, że nie mam kiedy :placz: Łuk ciągle pracuje, dowozy sobie pobrał na weekend, ja też pracuje no i nie wiem. Najlepiej by było jakby Łuk sam pojechał pociągiem np. bo najtaniej ale przecie ja tyż musze zobaczyc:cool1: Ach cięzki temat.. Quote
Pegaza Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 masz racje wybrac dobry samochod nie jest latwo zwlaszcza jak sie daleko jedzie..czasem lepiej zainwestowac w doradce tzn ktos w twoim imieniu pojezdzie i zobaczy samochod biora 10% od wartosci auta i wybierze ci samochod sprawny a ty sie siedzisz w domku a on szuka :lol: Quote
tigrunia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Pegaza']masz racje wybrac dobry samochod nie jest latwo zwlaszcza jak sie daleko jedzie..czasem lepiej zainwestowac w doradce tzn ktos w twoim imieniu pojezdzie i zobaczy samochod biora 10% od wartosci auta i wybierze ci samochod sprawny a ty sie siedzisz w domku a on szuka :lol: Wiesz co znalazłam teraz na otomoto?? Jest taka opcja "zamów inspekcję pojazdu". adą za Ciebie, oględziny robią, przesyłają Ci dokumenty i zdjęcia i się 99 zł za to płaci. Myślę, ze warto. Chyba to zamówie do tego auta :roll: EDIT : Masz linka do tego http://www.otomoto.pl/index.php?sect=service&sub=inspection Quote
Pegaza Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 no wlasnie tak zrob taniej wyjdzie a oni sie na tym znaja u nas tez takie cos jest tyle ze zamawiasz u nich usluge ze szukaja ci auta do skutku az ci sie spodoba dobra ja lece bo sie nie wyrobie pa Quote
koregra Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='madziasto4'] http://images35.fotosik.pl/16/018e34132a134ab6.jpg super fotka:p [quote name='madziasto4']No pewnie, że nie wychodzi. On wybiega :cool1: Bo jełop siedzi w miejscu w tej samej pozie albo węszy, a wtedy go znad trawy nie widać :evil_lol: To tak jak Cori ona na polko jak wychodzi to potrafi stać w jednym miejscu i się nie ruszać. Jak słoneczko grzeje to już masakra nie ruszy się. Quote
madziasto4 Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='tigrunia']Cze Madzia :razz: Fajny ten Torek jezd :loveu: Materito of corse tyż :loveu: Madzka a autosa już jakiegoś se wypatrzyłaś ? :cool3: Planujesz kupić czy rodzicowym czmychać będziesz?? Ja właśnie siedze na allegro i szukam ... :roll: I znalazłam cudo : http://www.allegro.pl/item451154709_ford_focus_1_8_tdci_full_klimatronic_navi.html .. na które mnie chyba nie stać :placz: Boziu jaki on jest śliczny :placz: Jaki ma boskiii kolor :placz: Jak ja go chce!! :placz: A ta foka bardziej realistyczna :roll:: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6559699 Pewnie że Torek fajny :loveu: Na początku to pewnie samochód maminy będzie na spółkę ze mną, a tatowym to na jakieś wspólne wypady. Ale tak ogólnie to tata obiecał, że mi kupi mój własny, na wiosnę może :loveu: Taki do 10 tysięcy, jakieś punto czy corsę, coś w tym typie. [quote name='Pegaza']Cze Madzka:p Livka jak wczoraj z bliska zobaczyla Tora to jaka wpatrzona byla :evil_lol: ona od wczoraj ciagle ze mna siedzi na tym necie:lol: Be ja widze ze nie tylko ja siedze na oto moto:lol: Cze! :p Torek wpadł jej w oko :eviltong: [quote name='koregra']super fotka:p To tak jak Cori ona na polko jak wychodzi to potrafi stać w jednym miejscu i się nie ruszać. Jak słoneczko grzeje to już masakra nie ruszy się. Bratnie dusze :p Buty przyszły, i są dobre :sweetCyb: Quote
Pegaza Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 no widzisz Madzka mosz jednak dobre te gyry:evil_lol: to teraz mozesz se zamawiac :lol: Quote
tigrunia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 madziasto4 napisał(a): Na początku to pewnie samochód maminy będzie na spółkę ze mną, a tatowym to na jakieś wspólne wypady. Ale tak ogólnie to tata obiecał, że mi kupi mój własny, na wiosnę może :loveu: Taki do 10 tysięcy, jakieś punto czy corsę, coś w tym typie. Buty przyszły, i są dobre :sweetCyb: Fajno masz :multi: Może kcesz moją Miki ? Za 7 moge Ci sprzedać :evil_lol: No brawo :evil_lol: Coś czuję, ze teraz będzie więcej netowych zakupów jak pierwszy udany :evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Madzia zaprezentuj nam tą Twą gire w tych trzewiczkach:lol: Quote
madziasto4 Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='Pegaza']no widzisz Madzka mosz jednak dobre te gyry:evil_lol: to teraz mozesz se zamawiac :lol: Ja mam ogólnie szczupłe stopy, więc na przykład takie musiałabym przymierzyć, a i tak pewnie by mi spadały :cool1: [quote name='tigrunia']Fajno masz :multi: Może kcesz moją Miki ? Za 7 moge Ci sprzedać :evil_lol: No brawo :evil_lol: Coś czuję, ze teraz będzie więcej netowych zakupów jak pierwszy udany :evil_lol: Ile lat i jaki przebieg :diabloti: No, może :eviltong: [quote name='Pegaza']Madzia zaprezentuj nam tą Twą gire w tych trzewiczkach:lol: A co, nie wierzysz, że naprawdę kupiłam? :evil_lol: http://images28.fotosik.pl/281/15796ffbea18b939.jpg http://images23.fotosik.pl/280/c9e566e61509f11a.jpg Quote
Kasia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 madziasto4 napisał(a): Buty przyszły, i są dobre :sweetCyb: :evil_lol::evil_lol: fajne foty girowe!!!! ale tak na poważnie to dobrze, że są dobre! zadowolona z zakupu? ja bardzo, pasuja do każdych dżinsów i zgrabnie wyglądają na girze...zgrabnej girze oczywiście :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Kasia napisał(a)::evil_lol::evil_lol: fajne foty girowe!!!! ale tak na poważnie to dobrze, że są dobre! zadowolona z zakupu? ja bardzo, pasuja do każdych dżinsów i zgrabnie wyglądają na girze...zgrabnej girze oczywiście :evil_lol: Fajowe są :grins: Chiba wygodne będą :p Quote
Kasia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 co do wygody to różnie to bywa...mnie jeszcze giry troche bolą. no ale z czasem pewnie sie rozejdą ;) Quote
Aga76 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Stopy stopy, ach te stopy :evil_lol: fajowe buty Quote
madziasto4 Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Cze Aguś. Buu sama żem jezd w domu, gęby nie ma do kogo otworzyć... Quote
madziasto4 Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 No piesy ze mną, ale śpią jełopy :roll: Quote
Aga76 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 madziasto4 napisał(a):Cze Aguś. Buu sama żem jezd w domu, gęby nie ma do kogo otworzyć... :loveu: Do monitora otwieraj, będzie dobrze. Quote
Kasia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 włącz se radio, włącz se TV. będzie głos to i se pogadasz z kimś :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Nie ma nic ciekawego w tv kurde, jak mam ochotę i czas, to nigdy nic nie ma :cool1: Quote
Recommended Posts