Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Trochę śmierdzi, ale tylko z bliska czuć :lol:

Atka, nie całkiem na Dusiaka, nie zostawiłam mu włosków na końcach łapek a la grzywacz :lol:

Byliśmy na działce w Gdyni, Toro poaportował jabłka, z których jedno koniec końców wziął ze sobą do saochodu i obgryzał :lol:

A zaraz jedziemy na Kaszuby i wracamy w niedzielę, pa :hand:

Posted

Cześć :multi:

Butki fajne, ale ja raczej w takich nie gustuję :shake: Takie to mój styl :lol: Zresztą ja mam tak, że jak jakieś buty mi się nie podobają, a super leżą na nodze i nie ma do nich żadnych zastrzeżeń, to i tak nigdy nie będą w mojej szafie :diabloti:

Pa Madziu, baw się dobrze w ostatnie dni wakacji :calus:

Posted

ja wczoraj na piccy bylam
dzis se walnelam placki ziemniaczane oh tak dawno ich nie jadlam ze z smakiem wcinalam i zara zas se wezne:eviltong:

taa Kasia jaka oszczednosc hehe i czysto w domku..i dluzej pospisz..

Posted

heh ja bym chyba nie poszla jakby mi dzis zadzwonila ze mam przyjsc na obiad :shake:
jak mam sluchac ta glupia gadka... to wole wodzionka sie zrobic i w doma byc niz ma mnie nerwowac:evil_lol:

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć :multi:

Butki fajne, ale ja raczej w takich nie gustuję :shake: Takie to mój styl :lol: Zresztą ja mam tak, że jak jakieś buty mi się nie podobają, a super leżą na nodze i nie ma do nich żadnych zastrzeżeń, to i tak nigdy nie będą w mojej szafie :diabloti:

Pa Madziu, baw się dobrze w ostatnie dni wakacji :calus:
Buty w Twoim stylu, z linka, są z kolei kompletnie nie w moim :evil_lol:

[quote name='Pegaza']

smaze rolady na niedziele a na jutro bedzie panga i frytki a co tam u Was zarloczki?:eviltong:(nie do Madzi pytanie;) bo jej nie ma)
Co nie do Madzi pytanie, co nie do Madzi?? A Madzia to niby na działce głoduje :eviltong: Odpowiadam z opóźnieniem, że jadłam kotlety z piersi kurczaka :cool1: A dzisiaj mieloniaki :loveu:

[quote name='Kasia']ja jutro maluje pokój bo makarony se chcę kupić więc pewnie pizza będzie :evil_lol:
a na niedzielę to na kajak gdzieś najlepiej!!!
Ale mam ochotę na pizzę :placz:

[quote name='Magda']http://images34.fotosik.pl/369/ea8ed66f717cc854.jpg

No co za idealna mina:loveu: Ten grymas hihi

Cześć Madźka i M&T. Jak Wam mija dzionek? Ja mam full wolnego dzisiaj:loveu: Lecę dalej do Kasi
Dzionek minął nam na formowaniu podjazdu na samochód, szpadle w dłoń, wieczorem nie czułam nóg, rąk i pleców :p

[quote name='Mała Rita']Madźka, Brytany co Wy na działce? :crazyeye: w takie zimno???
U nas ciepło i ładnie :eviltong: Sezon działkowy nam się jeszcze nie skończył :eviltong:
To znaczy mnie się powoli kończy, w przyszły weekend nie jadę, bo mam inaugurację, a później to już rzadziej :lol:

[quote name='koregra']Witam;)
Naczytałam się o butach i o jedzonku. Naoglądałam się fotek i wygibasów psiaków - Super :loveu:
Cześć Kamilka :multi:

[quote name='PositiveThought']Na polnocy ciepło :grins:
Tylko deszcz na dziś zapowiadają...

Ale i tak mogliby wrócić :cool1:
Wróciliśmy :grins:

Posted

[quote name='PositiveThought']To ja Was powitam chlebem i solą, bo nikogo inszego tu nie widzę :cool1:

może być parówka jeszcze do kompletu...
Nie chcę parówki, fuj, ze świństwa robią :cool1:

Posted

[quote name='Pegaza']
a ja wczoraj rano tez latalam za kurtką i gowno kupilam:roll:

ooooo poka!
ile dalas?

[quote name='madziasto4']

latajacy Torek :loveu: Wladka napraw to

http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/IMG_6408.jpg

gzib piekniasty i Masterczysław tyz :loveu:

Gamoniu! nadrobilam.
nie gadajta tyle, bo jeszcze najgorsza galeryja zagadana mi zostala :loveu:do nadrobienia...