Jagódka&Uzi Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Widzę Toro ma świńskie uchio..ble to strasznie smierdzi, nie?:evil_lol: Uzi nic w zyciu nie pogryzl, nie zniszczyl ale jak był mały zeżarł całe takie ucho..eh cicha woda z niego hehe:diabloti: Quote
madziasto4 Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Trochę śmierdzi, ale tylko z bliska czuć :lol: Atka, nie całkiem na Dusiaka, nie zostawiłam mu włosków na końcach łapek a la grzywacz :lol: Byliśmy na działce w Gdyni, Toro poaportował jabłka, z których jedno koniec końców wziął ze sobą do saochodu i obgryzał :lol: A zaraz jedziemy na Kaszuby i wracamy w niedzielę, pa :hand: Quote
Sara_i_Aris Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Cześć :multi: Butki fajne, ale ja raczej w takich nie gustuję :shake: Takie to mój styl :lol: Zresztą ja mam tak, że jak jakieś buty mi się nie podobają, a super leżą na nodze i nie ma do nich żadnych zastrzeżeń, to i tak nigdy nie będą w mojej szafie :diabloti: Pa Madziu, baw się dobrze w ostatnie dni wakacji :calus: Quote
Pegaza Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Torek powyginany:lol: http://images39.fotosik.pl/14/acfced102d7afbcd.jpg a tym uchem sie przyslonil bo pewnie pozowac nie chcial:lol: smaze rolady na niedziele a na jutro bedzie panga i frytki a co tam u Was zarloczki?:eviltong:(nie do Madzi pytanie;) bo jej nie ma) Quote
Kasia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 ja jutro maluje pokój bo makarony se chcę kupić więc pewnie pizza będzie :evil_lol: a na niedzielę to na kajak gdzieś najlepiej!!! Quote
Pegaza Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 ja wczoraj na piccy bylam dzis se walnelam placki ziemniaczane oh tak dawno ich nie jadlam ze z smakiem wcinalam i zara zas se wezne:eviltong: taa Kasia jaka oszczednosc hehe i czysto w domku..i dluzej pospisz.. Quote
Kasia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 czysto to tak bo jak gotuje w niedziele to normalnie sajgon mam bo zawsze cos takiego lepszego i wymyślatego robie a jak pójdę na kajak to się nie narobię :p Quote
Pegaza Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 no zas pewnie do mamy albo do tesciowej:evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 A ja dziś sobie tosty na obiad zrobiłam :cool1: Brak weny i chęci :shake: Quote
Kasia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 u mamy byłam ostatnio więc teraz wypada na teściową :p ale nie powiem ze zadowolona jestem z tego powodu no ale dla niegotowania mogę sie poswięcić :razz: Quote
Pegaza Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 heh ja bym chyba nie poszla jakby mi dzis zadzwonila ze mam przyjsc na obiad :shake: jak mam sluchac ta glupia gadka... to wole wodzionka sie zrobic i w doma byc niz ma mnie nerwowac:evil_lol: Quote
Kasia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Tomek pewnie tak powie, że woli sam ugotować zamiast iść do swojej mamy...o właśnie, podpuszczę Go to sam cos upichci :evil_lol: Quote
Magda Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 http://images34.fotosik.pl/369/ea8ed66f717cc854.jpg No co za idealna mina:loveu: Ten grymas hihi Cześć Madźka i M&T. Jak Wam mija dzionek? Ja mam full wolnego dzisiaj:loveu: Lecę dalej do Kasi Quote
Pegaza Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Czolem przyszlam sprawdzic czy wsio w porzadeczku:lol: Quote
Mała Rita Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Madźka, Brytany co Wy na działce? :crazyeye: w takie zimno??? Quote
koregra Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Witam;) Naczytałam się o butach i o jedzonku. Naoglądałam się fotek i wygibasów psiaków - Super :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Cześć :multi: Butki fajne, ale ja raczej w takich nie gustuję :shake: Takie to mój styl :lol: Zresztą ja mam tak, że jak jakieś buty mi się nie podobają, a super leżą na nodze i nie ma do nich żadnych zastrzeżeń, to i tak nigdy nie będą w mojej szafie :diabloti: Pa Madziu, baw się dobrze w ostatnie dni wakacji :calus: Buty w Twoim stylu, z linka, są z kolei kompletnie nie w moim :evil_lol: [quote name='Pegaza'] smaze rolady na niedziele a na jutro bedzie panga i frytki a co tam u Was zarloczki?:eviltong:(nie do Madzi pytanie;) bo jej nie ma) Co nie do Madzi pytanie, co nie do Madzi?? A Madzia to niby na działce głoduje :eviltong: Odpowiadam z opóźnieniem, że jadłam kotlety z piersi kurczaka :cool1: A dzisiaj mieloniaki :loveu: [quote name='Kasia']ja jutro maluje pokój bo makarony se chcę kupić więc pewnie pizza będzie :evil_lol: a na niedzielę to na kajak gdzieś najlepiej!!! Ale mam ochotę na pizzę :placz: [quote name='Magda']http://images34.fotosik.pl/369/ea8ed66f717cc854.jpg No co za idealna mina:loveu: Ten grymas hihi Cześć Madźka i M&T. Jak Wam mija dzionek? Ja mam full wolnego dzisiaj:loveu: Lecę dalej do Kasi Dzionek minął nam na formowaniu podjazdu na samochód, szpadle w dłoń, wieczorem nie czułam nóg, rąk i pleców :p [quote name='Mała Rita']Madźka, Brytany co Wy na działce? :crazyeye: w takie zimno??? U nas ciepło i ładnie :eviltong: Sezon działkowy nam się jeszcze nie skończył :eviltong: To znaczy mnie się powoli kończy, w przyszły weekend nie jadę, bo mam inaugurację, a później to już rzadziej :lol: [quote name='koregra']Witam;) Naczytałam się o butach i o jedzonku. Naoglądałam się fotek i wygibasów psiaków - Super :loveu: Cześć Kamilka :multi: [quote name='PositiveThought']Na polnocy ciepło :grins: Tylko deszcz na dziś zapowiadają... Ale i tak mogliby wrócić :cool1: Wróciliśmy :grins: Quote
madziasto4 Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='PositiveThought']To ja Was powitam chlebem i solą, bo nikogo inszego tu nie widzę :cool1: może być parówka jeszcze do kompletu... Nie chcę parówki, fuj, ze świństwa robią :cool1: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 madziasto4 napisał(a):Nie chcę parówki, fuj, ze świństwa robią :cool1: nooo , ble ble ble :grab: Quote
Anusia & Alutka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Pegaza'] a ja wczoraj rano tez latalam za kurtką i gowno kupilam:roll: ooooo poka! ile dalas? [quote name='madziasto4'] latajacy Torek :loveu: Wladka napraw to http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/IMG_6408.jpg gzib piekniasty i Masterczysław tyz :loveu: Gamoniu! nadrobilam. nie gadajta tyle, bo jeszcze najgorsza galeryja zagadana mi zostala :loveu:do nadrobienia... Quote
Recommended Posts