Kasia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 PositiveThought napisał(a): Bo Madźka to gzib! a gziby sie je! wpierw rwie, potem smaży czy inne tam wynalazki...niektóre omija sie z daleka :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 PositiveThought napisał(a): oj Madźka, tak bzidko rodzinę traktować :roll: do któego gatunku się Ją zaliczy? tych jadalnych czy tych drugich? Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Kasia napisał(a):no właśnie miałam u 2Be pisać że ino my dwie jesteśmy a One gdzieś się szwendają!!! :roll: Gdzie ja jestem ? aaa.. u brytanów :loveu: Cze Madzix :razz: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 PositiveThought napisał(a): Ja tam nigdy przez Madźkę niestrawności nie miałam :shake: też nie. podgrzybki są fajne, kurki czasami też. Quote
madziasto4 Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Jak Wy mnie znacie, ciasto robiłam :evil_lol: Siedzi w piekarniku jeszcze :p Fidlasta, napisałam do niego na maila ze strony sklepu, o smsie nie pomyślałam, jutro napiszę do niego :grins: Quote
Pegaza Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Madzia czy Tobie placa za te siedzenie w kuchni?:evil_lol: kuna no Twoi rodzice sie maja dobrze kiedy ja tak bede miec...:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Pegaza napisał(a):Madzia czy Tobie placa za te siedzenie w kuchni?:evil_lol: kuna no Twoi rodzice sie maja dobrze kiedy ja tak bede miec...:evil_lol: No właśnie nie płacą, muszę im podsunąć tę myśl chyba...:evil_lol: Wolne mam, to sobie pichcę :lol: A poza tym lubię to :lol: Quote
Pegaza Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 zawsze to mowie ze mam isc na kucharka potem w hotelu pracowala jako szefowa kuchni..:lol: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Pegaza napisał(a): zawsze to mowie ze mam isc na kucharka potem w hotelu pracowala jako szefowa kuchni..:lol: w takim Mariocie na ten przykład, co nie? i by była Panią Kuchmistrzową se!!! Quote
Pegaza Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 no wlasnie:lol: Madzia na kucharke marsz:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Eee tam, nie kcem być kucharką :p Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 albo by się sprawdziła w odmierzaniu stóp przy kupowaniu butów! to Jej wychodzi rewelacyjnie :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 hahaha czyli co sklepowa butow tak jak All Bandy:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 No i co się Fidlasta nabijasz? :eviltong: Na razie romiar 38 wygrywa, ale jeszcze jutro sobie pomierzę kilka razy :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 madziasto4 napisał(a): No i co się Fidlasta nabijasz? :eviltong: Na razie romiar 38 wygrywa, ale jeszcze jutro sobie pomierzę kilka razy :evil_lol: co by 43 Ci nie wyszło :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Jezdem tu jusz to siem tu pochwale :loveu: Komode mam :sweetCyb::sweetCyb: IKEowską :sweetCyb::sweetCyb: Dziś przysłali :loveu: Chciałabym jutro złożyć, ale Łuk chce jutro listwy przywiercić wreszcie :cool1: Quote
madziasto4 Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Kasia napisał(a):co by 43 Ci nie wyszło :evil_lol: Noooo ze mną to wszystko jest możliwe :evil_lol: tigrunia napisał(a):Jezdem tu jusz to siem tu pochwale :loveu: Komode mam :sweetCyb::sweetCyb: IKEowską :sweetCyb::sweetCyb: Dziś przysłali :loveu: Chciałabym jutro złożyć, ale Łuk chce jutro listwy przywiercić wreszcie :cool1: Dzisiaj składajcie! :p Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 madziasto4 napisał(a): Dzisiaj składajcie! :p Ja to chętnie ale Łuk w pracy siedzi :cool1: Nocka .. :cool1: Quote
madziasto4 Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='tigrunia']Ja to chętnie ale Łuk w pracy siedzi :cool1: Nocka .. :cool1: Ja tam bym się sama wzięła za skręcania :eviltong: 2B nie śpisz jeszcze? :p Miałaś iść po mleko i spać :p Quote
Mała Rita Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 ło matko!!! jaki łysy Torek jest :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Mała Rita napisał(a):ło matko!!! jaki łysy Torek jest :loveu: Tym razem chciałam go właśnie bez firan :p Gdzieś za dwa tygodnie będzie taa w sam raz, optymalnie zarośnięty :p Quote
tigrunia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 madziasto4 napisał(a):Ja tam bym się sama wzięła za skręcania :eviltong: 2B nie śpisz jeszcze? :p Miałaś iść po mleko i spać :p Mówisz? :hmmmm: Może chociaż przywleke to wszysko do góry i poukładam tak jak powinno być .. zanim to zrobie robotnik już się pewnie obudzi i poskręca :razz: Toć spałam :p Już wstałam :multi: Mleczko pychotka :loveu: Quote
Recommended Posts