Kasia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 jeśli inne masz 38 to śmiało bier 38 :lol: ja wszystkie mam 37 i kupione u nich 37 mi pasuje! Quote
madziasto4 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Kasia napisał(a):jeśli inne masz 38 to śmiało bier 38 :lol: ja wszystkie mam 37 i kupione u nich 37 mi pasuje! Jedne półbuty sprzed 2 lat właśnie mam 39...:evil_lol: I też dobre :evil_lol: Dobra, najwyżej wymienię... :lol: Quote
Kasia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 madziasto4 napisał(a): Dobra, najwyżej wymienię... :lol: dokładnie tak :lol: Quote
tigrunia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Kasia napisał(a):a te co se kupiłaś to jaki rozmiar? z reguły jest tak, że jak półbuty kupujesz 38 to każdy półbut 38 będzie pasował...inna jest rozmiarówka w sportowych i wiadomo w klapkach. No .. ja tyż tak zawsze myślałam, ale allegro mnie już 3 razy zmyliło z tropu :evil_lol: Widzę, że zakupowe szaleństwo trwa :loveu: Może tyż se coś kupię? :hmmmm: Quote
madziasto4 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 tigrunia napisał(a):No .. ja tyż tak zawsze myślałam, ale allegro mnie już 3 razy zmyliło z tropu :evil_lol: Widzę, że zakupowe szaleństwo trwa :loveu: Może tyż se coś kupię? :hmmmm: Rany, tak se pomyślałam, zapłacę za buty, okażą się za małe, odeślę do wymiany, a facet będzie miał i moja kasę i buty, a ja zostanę z niczym :mdleje: Boże, czarna wizja :splat: W ogóle założyłam sobie nowe konto na allegro, bo tamto poprzednie jest na nazwisko mamy, mimo, że z moim loginem. Czekam na list z kodem aktywacyjnym :cool1: Quote
Mała Rita Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 madziasto4 napisał(a):Rany, tak se pomyślałam, zapłacę za buty, okażą się za małe, odeślę do wymiany, a facet będzie miał i moja kasę i buty, a ja zostanę z niczym :mdleje: Boże, czarna wizja :splat: W ogóle założyłam sobie nowe konto na allegro, bo tamto poprzednie jest na nazwisko mamy, mimo, że z moim loginem. Czekam na list z kodem aktywacyjnym :cool1: ło Madźka, jak ten list ci z aktywacją wyślą to sroga zima będzie i wtedy trza kozaki kupić a nie trzewiki :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 137 pierogów zrobiłam, 3 godziny stałam, nogi mi prawie przyrosły do podłogi :lol: Mała Rita napisał(a):ło Madźka, jak ten list ci z aktywacją wyślą to sroga zima będzie i wtedy trza kozaki kupić a nie trzewiki :evil_lol: :evil_lol: Kozaki mam z zeszłego roku :eviltong: Półbuty z neex'a muszę mieć, kupię albo przez stronę, albo ze starego konta na allegro :eviltong: Albo wynajdę gdzieś w sklepie w Trójmieście :diabloti: Quote
Aga76 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 madziasto4 napisał(a):137 pierogów zrobiłam, 3 godziny stałam, nogi mi prawie przyrosły do podłogi :lol: :mdleje: aby na pewno dobrowolnie? Dzień dobry słoneczne :cool1: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Aga, a skąd u Ciebie słonko??? 2Be ty masz jakieś dziwne stopy, że nie pasowały żadne które kupiłaś...:evil_lol: Madźka kupuj i sie nie namyślaj bo lato kolejne przyjdzie a Ty dalej będziesz kminić - 38 czy 39...? :p Cze Madźka, cze Master, cze przystojny Torek :loveu: Quote
Aga76 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Kasia']Aga, a skąd u Ciebie słonko??? Z góry świeci :shiny: błękit wokół :loveu: aaa, cudny poranek - piknie jezd Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Aga76'] Z góry świeci :shiny: błękit wokół :loveu: aaa, cudny poranek - piknie jezd z dołu to by raczej nie dało rady :evil_lol: fajnie masz :loveu: u nas same chmury i deszcz! Quote
Aga76 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Kasia napisał(a):z dołu to by raczej nie dało rady :evil_lol: fajnie masz :loveu: u nas same chmury i deszcz! hihihi :loveu: Dziś jest w końcu ładnie :p I do was słoneczko zawita, moze około południa? Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 może zawitać nawet po południu bo jak siedze w pracy to nawet lepiej jak taka brzydka pogoda ;) Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Stopy dziwne? :roll: Chyba puchły jak nowe buty zobaczyły :roflt: Zonko ja tyż mam i tak se myśle może by jakie piękne fotki Jessince porobić? Tylko aparatu nie mogę znaleźć :placz: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 tigrunia napisał(a): Stopy dziwne? :roll: Chyba puchły jak nowe buty zobaczyły :roflt: aż tak szkaradne te buty były? :diabloti: Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Kasia napisał(a):aż tak szkaradne te buty były? :diabloti: Może się nogom nie podobały ? :hmmmm: Quote
Mała Rita Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Cze Madźka!!! Spisz pewnie jeszcze... :cool1: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 hehe ja ostatnio tylko o butach czytam na tym forum:eviltong::eviltong: Przeniosę się na forum o butach to może ktoś o psach bedzie pisal heheheh:eviltong::eviltong: Quote
madziasto4 Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Aga76 napisał(a)::mdleje: aby na pewno dobrowolnie? Dzień dobry słoneczne :cool1: Dobrowolnie, bo to moja zachcianka była :eviltong: Kasia napisał(a):Aga, a skąd u Ciebie słonko??? 2Be ty masz jakieś dziwne stopy, że nie pasowały żadne które kupiłaś...:evil_lol: Madźka kupuj i sie nie namyślaj bo lato kolejne przyjdzie a Ty dalej będziesz kminić - 38 czy 39...? :p Cze Madźka, cze Master, cze przystojny Torek :loveu: Kasia, na razie drążę dalej i wysłałam maila do faceta które sklepy w Trójmieście zaopatrzone są w jego buty...:evil_lol: Mała Rita napisał(a):Cze Madźka!!! Spisz pewnie jeszcze... :cool1: O 10:30 wstałam :eviltong: Jagódka&Uzi napisał(a):hehe ja ostatnio tylko o butach czytam na tym forum:eviltong::eviltong: Przeniosę się na forum o butach to może ktoś o psach bedzie pisal heheheh:eviltong::eviltong: Psie tematy się wyczerpały :eviltong: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 ciekawe o czym będziemy gadac jak wyczerpia sie tematy nogowe i butowe...? :p Quote
madziasto4 Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Kasia napisał(a):ciekawe o czym będziemy gadac jak wyczerpia sie tamy nogowe i butowe...? :p Dalej o żarciu :p Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Co wy gadacie ..są galerie na których dziewczyny piszą jakich to ich pieski się komend ucą i ile ważą/mierzą :razz: Ale to raczej tam, gdzie młodziaki jakie są Quote
Jagódka&Uzi Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 tigrunia napisał(a):Co wy gadacie ..są galerie na których dziewczyny piszą jakich to ich pieski się komend ucą i ile ważą/mierzą :razz: Ale to raczej tam, gdzie młodziaki jakie są No a propo:eviltong: Uczyłam w lesie Uziego przywoływania przy pomocy klikera i oczywiscie smakołyków. Pięknie sie sprawdza. Najpierw w domu zaczęłam a potem w lesie. Widac efekty. Chociaz wciaz nie czyję się do końca komfortowo:lol: Quote
Recommended Posts