madziasto4 Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Mała Rita napisał(a):madzka do domu je weź :loveu: 2 yorki, kilka kotów :evil_lol: Taa, i sajgon w domu murowany :evil_lol: Nie mam warunków na kota niestety... Quote
***Paulina*** Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Śliczne kotki...:loveu: Pozdrawiamy i zapraszamy do nas... Quote
Pegaza Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 wiecie co chyba ide poczytac knige i spac... glodna sie robie buu Quote
Jagódka&Uzi Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Śliczna mamusia..przypomina mi niesamowicie kota syberyjskiego neva masquarade. Żal mi zwierząt, które tak żyją. Tym jest dobrze ale inne zdychają z głodu i zimna przy pierwszej zimie albo przejezdza je samochód. Moja znajoma na działce też dokarmia i oswaja kotki. Każdą kotkę, którą udało jej sie oswoic wysterylizowała. Nadal biegają na wolnosci ale przynajmniej się nie rozmnażają no i mają zawsze pełną michę. Quote
Kasia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Cudne kiciaki, mamuśka zwłaszcza :loveu: W tygodniu ktoś je też dokarmia tam...? Quote
Pegaza Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Hej Madzik:p a moja mama jak jedzila na inną dzialke to przez lato ludzie dokarmiali i koty byly nauczone ze michy byly pelne a jak sie sezon jesienno-zimowy nastal to ludzi nie bylo i koty zdychaly z glodu. Quote
madziasto4 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Kasia, nasz sąsiad z działki obok jest kociarzem, na działkę przychodzi codziennie, więc już on się tam nimi zajmuje ;) Quote
Kasia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 To git ;) Takie fajowe są, że samemu by sie zabrało do chałupy :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Czesc Madzik i Toro i Master :loveu: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Kasia napisał(a):To git ;) Takie fajowe są, że samemu by sie zabrało do chałupy :loveu: Nooo, wszystkimi stworzakami tylko sie opiekowac i opiekowac ale jakie to trzeba miec warunki:cool3: Quote
madziasto4 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):Nooo, wszystkimi stworzakami tylko sie opiekowac i opiekowac ale jakie to trzeba miec warunki:cool3: Człowiek by w końcu skończył jak Violetta Villas... Quote
Kasia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 madziasto4 napisał(a): Człowiek by w końcu skończył jak Violetta Villas... trza mieć warunki i głowę na karku i nie trzeba skończyć jak V.V...;) Quote
Jagódka&Uzi Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 madziasto4 napisał(a):Człowiek by w końcu skończył jak Violetta Villas... Też o tym pomyślałam. Kobita mimo iż na owe czasy miała kasę to i tak jak ją to zrujnowało. Oczywiście były też inne czynniki no ale nie o tym mowa..:cool3: Quote
MAREA SHAPIRO Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Torek ma dwa lata!? hyy wszystkiego dobrego dla TOrka buziaki w sam ryjoczek! a to jest nie do pobicia! ten muchotorek to prawdziwy? pewnie plastikowy..:diabloti: Quote
madziasto4 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Odnośnie bezdomnych zwierząt, to najgorsza jest ta bezsilność... MAREA SHAPIRO napisał(a):Torek ma dwa lata!? hyy wszystkiego dobrego dla TOrka buziaki w sam ryjoczek! http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/IMG_6408.jpg a to jest nie do pobicia! ten muchotorek to prawdziwy? pewnie plastikowy..:diabloti: Tak, dwa latka ma łajza :loveu: Będzie, będzie, w sam ryjoczek! Taa, muchomorek sztuczny, zawsze noszę takie w kieszeni :diabloti: Ale serio nie? Wygląda jak plastikowy :lol:, takie ładniutkie te muchomorki :loveu: Wróciłam przed chwilą do domu, musiałam sobie przełożyć ustalone w zeszłym tygodniu godziny dodatkowych jazd w jednym dniu, bo okazało się wczoraj, że akurat mam szkolenie na uczelni tego dnia w tych samych godzinach :roll: No ale przełożyłam sobie, a wracając do domu kupiłam czarne półbuty :p Quote
koregra Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Hej Pozdrowionka ślemy :loveu: Mamy straszne zaległości:oops: Poka buty :cool3: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 madziasto4 napisał(a): takie ładniutkie te muchomorki :loveu: Żebys ich tylko z wrazenia nie zjadla:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 koregra napisał(a):Hej Pozdrowionka ślemy :loveu: Mamy straszne zaległości:oops: Poka buty :cool3: Hej :loveu: Zaraz w necie poszukam, może je znajdę. Jagódka&Uzi napisał(a):Żebys ich tylko z wrazenia nie zjadla:evil_lol: :eviltong: :eviltong: Quote
Kasia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 http://images28.fotosik.pl/278/361095115a5ffeb6.jpg I rewelacyjna grzywka Torkowa :loveu: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Kasia napisał(a):http://images28.fotosik.pl/278/361095115a5ffeb6.jpg I rewelacyjna grzywka Torkowa :loveu: :evil_lol: Uprzejmie informuję, że grzywy już nie ma :eviltong: I wiesz co Fidlasta... Chyba obie czekamy na zarośnięcie naszych psów :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 madziasto4 napisał(a): I wiesz co Fidlasta... Chyba obie czekamy na zarośnięcie naszych psów :evil_lol: pokaż Torka :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Kasia napisał(a):pokaż Torka :evil_lol: Nie mam zdjęć, może jutro zrobię, bo teraz śpi :eviltong: Te moje półbuty są bardzo podobne do tych, ten sam typ w każdym razie http://www.ccc.eu/katalog/kolekcja_damska/#T11_StoHigh_Pall_Mall_I3413970000005 Miałam sobie w ogóle kupić płaskie, ale żadnych nie znalazłam, więc wzięłam takie. :niewiem: Quote
Kasia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 jutro mus zdjęcia Torka :p fajne mokasynki, miałam podobne zeszłej jesieni :lol: Quote
koregra Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ale fajowe mokre chłopaki :loveu: Butki niezłe też takowe mierzyłam ale ja mam jakąś nieforemną stopę :cool1: Quote
Recommended Posts