Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Pegaza napisał(a):
A ja do Madzi wpadlam przewietrzyc :p

Kasia napisał(a):
to ja z rana też przewietrzę...:loveu:

Ale tu wieje

hihihi

Cześć Madzia, jak było na działeczce?

Posted

Dziękujemy ślicznie za życzenia, Torcio macha ogonkiem :grins:

PositiveThought napisał(a):
Cze Madźka :hand:

Już Ci mało wakacjów zostało, biednaś.

No, inaugurację mam 4 października, więc właściwie zaczynam od 6 października :eviltong:
Dokupiłam sobie kilka godzin jazd na początek października przed egzaminem, a tak to jeszcze korzystam z wolnego :cool1:

Posted

Pogoda do bani, nawet w dobrych warunkach ciężko mi zrobić temu mikrusowi fajne ujęcie w zbliżeniu, jednocześnie rzucając frisbee, a jeśli dodatkowo jest taka pogoda jak dzisiaj, zero słońca, zachmurzone, to już w ogóle masakra :lol: Więc jakość fotek byle jaka buu
Następnym razem wezmę kamerę, zobacymy czy uda mi się coś nagrać :lol:

Posted

Cześć :loveu:

Daria, mokry, bo co rusz padało...Lipna pogoda :roll:

Dzisiaj mam plany iść po zakupy do obiadu na dziś i jutro, odkurzyć chałupę, pomalować paznokcie, podciąć Torka. Musiałam zobie zapisać, żeby nie zapomnieć :eviltong:

Posted

cze Madziasto4 :hand:

ja to se zawsze takie listy na magnesach na lodówce przyklejam bo inaczej po 5 min nie pamiętam nic :p
a o wizytach u lekarza z Małym to pamiętam zawsze godzinę albo 2 po...i tak w kółko muszę sie zawsze od nowa rejestrować i od nowa brać skierowania.

Posted

Hej:razz:

Madźka a Ty swoje stwory to puszczasz tylko w terenie czy bez problemu mogą luzem biegac przy ludziach, drogach itp i są posłuszne?

Ja to z Uzim walcze i walcze. W terenie luz, moze biegac i sie trzyma, w domu oczywiscie posluszny, aaale jak go puszcze tam gdzie za duzo ludzi, zamieszanie, ulica itp to on dostaje małpiego rozumu, biega niewazne czy na ulice, do ludzi ..szok

Posted

Kasia napisał(a):
cze Madziasto4 :hand:

ja to se zawsze takie listy na magnesach na lodówce przyklejam bo inaczej po 5 min nie pamiętam nic :p
a o wizytach u lekarza z Małym to pamiętam zawsze godzinę albo 2 po...i tak w kółko muszę sie zawsze od nowa rejestrować i od nowa brać skierowania.

No, a jak się jeszcze człowiek na dogo zasiedzi to juz w ogóle się zapomina o bożym świecie...:roll:

Mała Rita napisał(a):
A ja bez obiadu, bez paznokci zrobionych zasuwam od rana w robotce mojej :placz: i tak do 17 :placz:

Już jest po 17 :loveu:

Jagódka&Uzi napisał(a):
Hej:razz:

Madźka a Ty swoje stwory to puszczasz tylko w terenie czy bez problemu mogą luzem biegac przy ludziach, drogach itp i są posłuszne?

Ja to z Uzim walcze i walcze. W terenie luz, moze biegac i sie trzyma, w domu oczywiscie posluszny, aaale jak go puszcze tam gdzie za duzo ludzi, zamieszanie, ulica itp to on dostaje małpiego rozumu, biega niewazne czy na ulice, do ludzi ..szok

Hej, hej :lol:

Nie, nie, na pustych terenach tylko... Mam świadomość, że nie jestem w stanie odwołać jednego lub drugiego w każdej sytuacji.
Trzebaby popracować na przywołaniem, wiem...

Posted

A jak wogle nastawienie? :cool3:
Stres jakiś, coś? :razz:

Podłączam się :cool1:
Bez słońca i z ciemnym obiektywem to to masakra jakaś :cool1:

Ale fotka fajna :loveu:

Co, przed egzaminem na prawko? No jeszcze mam trochę czasu, ale już mi się śni po nocach jazda, manewry :eviltong:

Fajniejsze ujęcia wylądowały w koszu :shake:

Posted

Kiciaki :loveu:
Tak właśnie powinny żyć koty :p

Mamuś rzeczywiście syjamkowata :loveu:

Pegaza napisał(a):
a dzikie sa czy daja sie poglaskac znaczy pochalac? po naszymu:lol:

Dzikusy :lol: Postawiłam podstawkę z jedzeniem, maluchy podeszły dopiero jak oddaliłam się na około 4 metry. Mamusia podeszła aż do moich nóg, może i dąłaby się pogłaskać, ale bała się aparatu i zwiała zjeść w bezpieczniejszej odległości :eviltong: