Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Ciekawa jestem jaki Toro bedzie jak dorosnie jaki bedzie mial kolorek...bo Fibi jak widac nie moze sie zdecydowac w ktorym jej lepiej do pycholka:)maly cameleon...a masterek taki dumny przynim:)i dostojny:)..to mowisz ze yorczki madrzeja?? bo Fibi dalej ma fiu bziu w glowie

Posted

Alynkaaa, Zuza Cześć :multi: Witamy :multi:

[quote name='basiulka22tychy']Ciekawe co ta pancia tam miala ze pycholki tak na nia patrzaly :cool3:
No jak to co, smaczka :cool3: Nawet 2 smaczki- jeden dla jednego, drugi dla drugiego :razz:
Mały już podpatrzył u Mastera, że trzeba usiąść, żeby dostać coś dobrego, bo inaczej pańcia nie da :cool1: Uczy się smarkacz :cool3:

[quote name='Nadia86']Ciekawa jestem jaki Toro bedzie jak dorosnie jaki bedzie mial kolorek...bo Fibi jak widac nie moze sie zdecydowac w ktorym jej lepiej do pycholka:)maly cameleon...

a masterek taki dumny przynim:)i dostojny:)..to mowisz ze yorczki madrzeja??

bo Fibi dalej ma fiu bziu w glowie
Ja też jestem ciekawa :loveu: Ale prawdopodobnie będzie taki jak Master, ciemny.

No jasne, że mądrzeją :p Pomysły Mastera są znacznie bardziej 'na miejscu' niż Tora :evil_lol:

A bo Fibi ma dopiero 10 m-cy :loveu: A Master to już 3-letni mężczyzna :cool1:

Posted

Alka napisał(a):

pieknie Masterkowi w kiteczce:loveu:, zapuszczacie włoski ?:roll:

a z Tora bardzo rozkoszny maluszek :loveu:

;) Czy zapuszczamy? Na pewno do wiosny nie będziemy ruszać, pocieszymy się trochę kłaczkami i kitką ;) Ale już latem planujemy krótszą fryzurę :razz:

Taaaa...roszkoszny na zdjęciach:eviltong:

Posted

Dzisiejsza kąpiel:
Na pierwszy ogień poszedł Master

A później Toro

Tora mamy kąpać 5 razy pod rząd, 2 razy już było, Nizoralem, bo ma trochę łupieżu :roll:
Pamiętam, że Masterek jak był mały, to też miał łupież na tylnych łapkach...

Aaaa..i Toro obgryza kurcze ścianę....

Posted

jak Fidlak zczyna się tak trzepać przy kąpaniu to pół łazienki jest w wodzie :evil_lol: i ja też przy okazji ;)

biedactwo mokrusie :loveu:
jak jest z kąpaniem Torka? nie boi się ? pamiętam, że Fidlak na początku bał się strasznie, wyrywał sie i chciał uciekać...

Posted

fidelek2 napisał(a):

jak Fidlak zczyna się tak trzepać przy kąpaniu to pół łazienki jest w wodzie :evil_lol: i ja też przy okazji ;)

biedactwo mokrusie :loveu:
jak jest z kąpaniem Torka? nie boi się ? pamiętam, że Fidlak na początku bał się strasznie, wyrywał sie i chciał uciekać...

Taaa...jam też mokra :evil_lol: Muszę sobie wycieraczki na okulary sprawic :lol:

Pierwszy raz chciał wychodzić, ale już podczas drugiej kąpieli się nie wyrywał. Łazić, łaził:cool3: z jedengo końca wanny na drugi w poszukiwaniu wyjścia zapewne, ale ogólnie myślę, że było fajnie :) Nawet sobie pierdoła siadł na środku wanny, jak wyjmowałam szampon z szafki :eviltong:

Zuza mnie też się wydaje, że ma czapke marynarza na sobie :evil_lol:

Po kąpieli

Posted

AlynkaaaSwetereczek pożyczony od Masterka :p

basiulka22tychy napisał(a):
wowww jakie czadowe lozeczko :o :)

Basia- każdy może je mieć:cool3: Potrzebna jest tylko budka i pies, który jest ciekawy co jest na dachu budki :cool3: I voilà czadowe łóżeczko :p

Posted

Asiaczek napisał(a):

No, proszę, jacy kawalerowie!

Nie oglądnęłam jeszcze całej Galerii; to może okazać się zbyt czasochłonne...:evil_lol:
Pzdr.

:p

Dasz radę :razz: Z resztą nie mamy wcale tak dużo stron ;) Niemniej jednak życzę powodzenia :eviltong: