madziasto4 Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Kasia napisał(a):Neex ma fajne półbuty ze skóry jesienne. Zamówiłam sobie na allegro, może już jutro przyjdą :lol: Dzisiaj widziałam chyba takie same, albo bardzo podobne do tych Twoich :lol: Quote
Kasia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 W Ryłko też widziałam fajowe ale tam mają ceny z kosmosu... Quote
madziasto4 Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Ryłko to niech se wsadzi te buty w....ryłko. Do CCC jeszcze skoczę, może tam się coś trafi fajnego. Quote
Magda Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Hej! Ale tu zakupowa atmosfera. Ja wybieram się na zakupy w sobotę - mam za zadanie kupić płaszczyk i pooglądać jesienne buciki:loveu: Szkoda, że nie mogę kupić butów na szpilkach (ta moja wiejska droga:placz:) buuu! Quote
Jagódka&Uzi Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Magda napisał(a):Hej! Ale tu zakupowa atmosfera. Ja wybieram się na zakupy w sobotę - mam za zadanie kupić płaszczyk i pooglądać jesienne buciki:loveu: Szkoda, że nie mogę kupić butów na szpilkach (ta moja wiejska droga:placz:) buuu! hehe ale wiesz sprzedają teraz różne kalosze..do wyboru do koloru, kwiatki, wzorki:evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Magda napisał(a):Hej! Ale tu zakupowa atmosfera. Ja wybieram się na zakupy w sobotę - mam za zadanie kupić płaszczyk i pooglądać jesienne buciki:loveu: Szkoda, że nie mogę kupić butów na szpilkach (ta moja wiejska droga:placz:) buuu! Masz już jakiś konkretny płaszczyk na oku? W sensie fason? orzeszki :p Quote
Sara_i_Aris Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Cześć Madziu! Podobają mi się takie chłodne zdjęcia, mają swój klimat :loveu: Te też mi się podoba: http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/IMG_6584.jpg Quote
Asiaczek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ah te jesienne owoce, śliweczki, jabłuszka... To do jedzenia czy na przetwory? pzdr. Quote
iberia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Madzka spójrz na to http://www.allegro.pl/show_item.php?item=438799114 Quote
Pegaza Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Cze Madzia zakupowa:p a ja wczoraj rano tez latalam za kurtką i gowno kupilam:roll: plecory mi marzną potrzebuje takiej przedluzanej kurtki.. a te jablka sa fajne:p Quote
AmiX Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 :new-bday: 100 dla Tora który kończy dzisiaj 2lata:new-bday::laola::tort::laola: Quote
Mała Rita Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Toreczku Spełnienia Psich Snów Ci Życzymy Z Fidkiem :tort::new-bday::BIG: :laola: :drink1:Madźka i za Torka!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Madziu! Podobają mi się takie chłodne zdjęcia, mają swój klimat :loveu: Te też mi się podoba: Cześć Sara :grins: Dzięki! :lol: Asiaczek napisał(a):Ah te jesienne owoce, śliweczki, jabłuszka... To do jedzenia czy na przetwory? pzdr. Pół na pół :lol: Powidła śliwkowe mamy jeszcze z zeszłego roku, więc w tym nie robimy, ale za to kompotów nigdy dość :lol: Trochę jabłek ususzyłam, lubimy je i my i psy :lol: iberia napisał(a):Madzka spójrz na to http://www.allegro.pl/show_item.php?item=438799114 Noo, finansowo atrakcyjny, ciekawe jak jakościowo :razz: Pegaza napisał(a):Cze Madzia zakupowa:p a ja wczoraj rano tez latalam za kurtką i gowno kupilam:roll: plecory mi marzną potrzebuje takiej przedluzanej kurtki.. a te jablka sa fajne:p A ja o dziwo w pierwszym sklepie dostałam moją kurtkę :lol: AmiX napisał(a)::new-bday: 100 dla Tora który kończy dzisiaj 2lata:new-bday::laola::tort::laola: Mała Rita napisał(a):Toreczku Spełnienia Psich Snów Ci Życzymy Z Fidkiem :tort::new-bday::BIG: :laola: :drink1:Madźka i za Torka!!! :loveu::loveu::loveu: Dzięki za niespodziankę, bo przyznaję, że wyleciały mi z głowy te urodziny :lol: Na kilka dni przed pamiętam, a w samym dniu urodzin najczęściej o nich zapominam :evil_lol: Torcio dziękuje i macha ogonem :loveu: Quote
tigrunia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ohoho .. kolejna okazja do świętowania :loveu: 100 lat Toreczku :BIG: [CENTER]:new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday: [/CENTER] Quote
Pegaza Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Wszystkiego dobrego dla Torka:loveu: zara lece na klachy.. do wieczora byc moze pijusy:evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 :popcorn: Torek! Torek! :multi: Quote
Asiaczek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 O, następne Urodzinki do świętowania... Sto lat! Pzdr. Quote
Sara_i_Aris Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Madzia, wybacz :oops: Byłam wczoraj u Ciebie, czytałam u siebie o urodzinkach Torka, a i tak zapomniałam :mdleje: Torciu, Wszytkiego Najlepszego z okazji 2 urodzinek :BIG: Quote
Kasia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Ja do Torcia!!! Wszystkiego NAJ NAJ NAJ :loveu: Quote
Pegaza Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 A ja do Madzi wpadlam przewietrzyc :p Quote
***Paulina*** Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Ja dopiero dzisiaj zajrzałam do tej galerii, przepraszam że tak późno ale Wszystkiego najlepszego z okazji 2 urodzin dla Torcia! :new-bday::BIG::laola: Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do mnie... Quote
Recommended Posts