madziasto4 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Czołem, dobrego ciasta na gofry szukam, bo zgubiłam przepis :eviltong: Quote
Pegaza Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Cze Madzka :p grzeja kaloryfery ulalala :eviltong: jutro mnie nie bedzie:roll: Quote
madziasto4 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 U mnie nie grzeją :placz: A co, wyjeżdzasz?? :eviltong: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Pegaza napisał(a):nie na geburstag ide:p czyyj ? a właściwie czyje?:eviltong: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 hehe nawet Ty się na zdjęciach załapałaś:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):hehe nawet Ty się na zdjęciach załapałaś:evil_lol: :eviltong: PositiveThought napisał(a)::lol: Chłopaki się wycierają? :lol: Dużo bym dała, żeby takie pier.dolce mi tu polatały... Master dostaje takiej głupawki czasami i jest wtedy potwornie śmieszny :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 nie próbują zakopywać sie pod koce i kołdry? :lol: Quote
Magda Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 hihi łóżkowe igraszki:loveu: Musze wykąpać swojego śmierdziela.... przypomniałaś mi Quote
madziasto4 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Kasia napisał(a):nie próbują zakopywać sie pod koce i kołdry? :lol: Nie, nigdy tak nie robili :lol: Magda napisał(a):hihi łóżkowe igraszki:loveu: Musze wykąpać swojego śmierdziela.... przypomniałaś mi Ale moi wcale nie byli kąpani...:evil_lol: To od mycia po spacerze mokre podwozia mają :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Bry :loveu: Madźka odsypia pewnie po wczorajszych toastach :hmmmm: Quote
Pegaza Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Na chwilunie weszlam:p do babuni Jagodka:p mowisz o tym cieniu Madzinym?:evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Pegaza napisał(a):Na chwilunie weszlam:p do babuni Jagodka:p mowisz o tym cieniu Madzinym?:evil_lol: o to jest co świetowac:evil_lol: Tak, hehe na łóżku. Quote
madziasto4 Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Mała Rita napisał(a):Bry :loveu: Madźka odsypia pewnie po wczorajszych toastach :hmmmm: Madźka była na zakupach, co prawda na chwiejnych nogach po wczorajszym:diabloti:, ale kupiła sobie fajowy kurtko-płaszyk i torebkę :grins: Jeszcze tylko jakieś buciki mi potrzebne i spodnie :p Pegaza napisał(a):Na chwilunie weszlam:p do babuni Jagodka:p mowisz o tym cieniu Madzinym?:evil_lol: To na pewno cień wysuniętej lapmpy błyskowej był :eviltong: Albo może osłony na obiektyw...:siara: Quote
tigrunia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Cze Madzka :multi: Ja se wczoraj szare szpilki kupiłam (lakierki:diabloti:) i tak sie zastanawiam do czego ja je założe? :hmmmm: Trza będzie chociaż torebkę do nich kupić co by jakoś wyglądało :cool1: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 tigrunia napisał(a):Cze Madzka :multi: Ja se wczoraj szare szpilki kupiłam (lakierki:diabloti:) i tak sie zastanawiam do czego ja je założe? :hmmmm: Trza będzie chociaż torebkę do nich kupić co by jakoś wyglądało :cool1: Ja kupiłam klasyczne czarne kozaki, maasa kasy, ale mają świetny krój i obcasik:multi: Quote
tigrunia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):Ja kupiłam klasyczne czarne kozaki, maasa kasy, ale mają świetny krój i obcasik:multi: Czarnych to ja mam dosyć :cool1: Też były, ale stwierdziłam, że trzeba cos innego w końcu kupić :p Kozaki mam z zeszłego roku i w tym nie kupuje .. chociaż tyle widziałam ślicznych wczoraj na mieście, ze nie wiem czy dam rade się powstrzymać :evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Czarne są uniwersalne, zawsze sie przydadzą:lol: Mam jeszcze czarne w zupełnie innym stylu. I brązowe.. i szare Quote
tigrunia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):Czarne są uniwersalne, zawsze sie przydadzą:lol: Mam jeszcze czarne w zupełnie innym stylu. I brązowe.. i szare No ja właśnie same czarne mam jeśli chodzi o szpilki czy kozaki :cool1: Czas to zmienić :razz: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 tigrunia napisał(a):No ja właśnie same czarne mam jeśli chodzi o szpilki czy kozaki :cool1: Czas to zmienić :razz: Nie wachaj się, uśpij faceta:boom: i idź na zakupy hehehehhe Quote
tigrunia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):Nie wachaj się, uśpij faceta:boom: i idź na zakupy hehehehhe I tak też zrobię ! :obrazic: Quote
madziasto4 Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Ja kozaki też mam z zeszłego roku, ale muszę sobie kupić jakieś fajne czarne półbuty jesienne :p Quote
Kasia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 madziasto4 napisał(a): Ja kozaki też mam z zeszłego roku, ale muszę sobie kupić jakieś fajne czarne półbuty jesienne :p Neex ma fajne półbuty ze skóry jesienne. Zamówiłam sobie na allegro, może już jutro przyjdą :lol: Quote
Recommended Posts