Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='Mała Rita']http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/IMG_6570.jpg

piłka utrzymuje się na włoskach? :cool1:
Toro iluzjonista :megagrin:
Tiaa, czarodziej...:cool1:

[quote name='Mała Rita']Madzia a jak Ty jednoczesnie rzucasz Torkowi piłeczkę i robisz foty??? :hmmmm:
No właśnie ciężko bywa:lol:, nie zawsze zdążam zrobić ostre zdjęcie w odpowiednim przybliżeniu buuu

Jak jeszcze robiłam zdjęcia kompaktem, to tylko czekałam kiedy się pomylę i rzucę aparatem zamiast piłką :evil_lol:

Posted

Helo Madzia i psy :loveu:

Rita to byl szantaz hehe komputerek:evil_lol:

taa tylko teraz te dzieci prawie wsio maja wiec czym mam ją przekupic?:evil_lol:

gadalam z ich panią wiec ona mowi ze z nimi porozmawia na ten temat i napewno to nie bedzie tak ze dzieci miedzy soba beda pokoje ustawiac dala mi link na strone tej szkoly, do Wladyslawowa by jechali..
wiec zobaczymy co powie Niki jak wroci z szkoly..:p

Posted

A ja na kolonie też nie jeździłam ale za to na wszystkie zielone szkoły w liceum tak! To było super bo super klasę mieliśmy :loveu:
Gdybym miała możliwość znów pojechać z nimi to pojechałabym!!!

Cze Madźka :loveu:
Cze Gamonie :loveu:

Jak tam "nasza sprawa"? :razz:

Posted

[quote name='Kasia']A ja na kolonie też nie jeździłam ale za to na wszystkie zielone szkoły w liceum tak! To było super bo super klasę mieliśmy :loveu:
Gdybym miała możliwość znów pojechać z nimi to pojechałabym!!!

Cze Madźka :loveu:
Cze Gamonie :loveu:

Jak tam "nasza sprawa"? :razz:
Cześć Fidlasta, o "naszej sprawie" na śmierć zapomniałam, ale dzisiaj się biorę :cool2:

[quote name='PositiveThought']DE, ja na początku też nie jezdziłam, zaczęłam dopiero od 3 klasy :p
Potem tak mi się spodobało, ze nie ominęłam żadnej :razz:

Niech pojedzie, może pozna bliżej inne koleżanki i się okaze że ma fajne dziewczyny w klasie... To fajna zabawa :razz:

Madzia, fotki piłkowe cudowne :loveu:
http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/IMG_6483.jpg

Atak pierwsza klasa :loveu:
Cześć Atka :loveu:
A co Ty, na wagarach??

Posted

Ja na "zielone szkoły" zaczełam jeździć od 4 klasy szkoły podstawowej i było fajnie bo miałam taką najlepsza pipsiapsiółe ale nidy nie chciałam jechać na żadne kolonie choć rodzice nie raz mi proponowali i próbowali przekonać ale mówiłam NIe i zawsze uszanowali moje zdanie. Dopiero w wieku 17 lat jak zaczełam trenować to pojechałam ze swojom sekcją na obóz sportowy. Wiec Dario jeśli mała nie chce jechać to niech nie jedzie wkońcu sama dorośnie i sama bedzie wam dulczała że chce jechać.

Cze Madziu :loveu:
Zdjecia latającego Toreczka wspaniałe:loveu: A tak w nawiązaniu do tego żucania piłki i robienia fotek to mi sie przytrafiło że cyfrówka leciała na szczescie nie ucierpiała ale Matrix dziwił sie co to leci skoro piłke trzymam nadal w reku:evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Właśnie przekopuję foldery w poszukiwaniu jakiegoś tła...:lol:

Co Cię tak mało na dogo ostatnio coo?

przekopuj...dasz radę dzis cos zmodzić?

sama nie wiem...w chałupie siedzę w sumie ale non stop cos do roboty mam a wieczorem padam i ino na filma jakiegoś czasami mam ochotę...
wczoraj miałam w planie posiedzieć na dogo ale usnęłam przy oglądaniu Na Wspólnej z piwem w ręku :evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):
przekopuj...dasz radę dzis cos zmodzić?

sama nie wiem...w chałupie siedzę w sumie ale non stop cos do roboty mam a wieczorem padam i ino na filma jakiegoś czasami mam ochotę...
wczoraj miałam w planie posiedzieć na dogo ale usnęłam przy oglądaniu Na Wspólnej z piwem w ręku :evil_lol:

No, chyba dam, samo zrobienie to pikuś, najbardziej nie lubię szukania i dopasowywania tła :evil_lol: Dlatego tak się grzebię :evil_lol:

Muszę Torczysława obciąć, bo już zarósł jak goopi..

Posted

madziasto4 napisał(a):

Ee, coś Ty, po co miałabyś się fatygować...:evil_lol:

sama przyjemność jak dla mnie a nie fatyga!
i ten efekt :evil_lol:
a Ty spokojnie robiłabyś "naszą pracę" :loveu:

Posted

u mnie pogaduchy caly czas - Mały ogląda bajki i gada sam do siebie cały czas, TZ w kuchni tez coś tam marudzi sam do siebie a Fidlak tez czegos chce bo stoi nade mna z zabawką i mruczy :p
tak więc nawet chwili spokoju nie mam...