Mała Rita Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/IMG_6570.jpg piłka utrzymuje się na włoskach? :cool1: Toro iluzjonista :megagrin: Quote
Mała Rita Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Madzia a jak Ty jednoczesnie rzucasz Torkowi piłeczkę i robisz foty??? :hmmmm: Quote
madziasto4 Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='Mała Rita']http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/IMG_6570.jpg piłka utrzymuje się na włoskach? :cool1: Toro iluzjonista :megagrin: Tiaa, czarodziej...:cool1: [quote name='Mała Rita']Madzia a jak Ty jednoczesnie rzucasz Torkowi piłeczkę i robisz foty??? :hmmmm: No właśnie ciężko bywa:lol:, nie zawsze zdążam zrobić ostre zdjęcie w odpowiednim przybliżeniu buuu Jak jeszcze robiłam zdjęcia kompaktem, to tylko czekałam kiedy się pomylę i rzucę aparatem zamiast piłką :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Helo Madzia i psy :loveu: Rita to byl szantaz hehe komputerek:evil_lol: taa tylko teraz te dzieci prawie wsio maja wiec czym mam ją przekupic?:evil_lol: gadalam z ich panią wiec ona mowi ze z nimi porozmawia na ten temat i napewno to nie bedzie tak ze dzieci miedzy soba beda pokoje ustawiac dala mi link na strone tej szkoly, do Wladyslawowa by jechali.. wiec zobaczymy co powie Niki jak wroci z szkoly..:p Quote
Kasia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 A ja na kolonie też nie jeździłam ale za to na wszystkie zielone szkoły w liceum tak! To było super bo super klasę mieliśmy :loveu: Gdybym miała możliwość znów pojechać z nimi to pojechałabym!!! Cze Madźka :loveu: Cze Gamonie :loveu: Jak tam "nasza sprawa"? :razz: Quote
madziasto4 Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='Kasia']A ja na kolonie też nie jeździłam ale za to na wszystkie zielone szkoły w liceum tak! To było super bo super klasę mieliśmy :loveu: Gdybym miała możliwość znów pojechać z nimi to pojechałabym!!! Cze Madźka :loveu: Cze Gamonie :loveu: Jak tam "nasza sprawa"? :razz: Cześć Fidlasta, o "naszej sprawie" na śmierć zapomniałam, ale dzisiaj się biorę :cool2: [quote name='PositiveThought']DE, ja na początku też nie jezdziłam, zaczęłam dopiero od 3 klasy :p Potem tak mi się spodobało, ze nie ominęłam żadnej :razz: Niech pojedzie, może pozna bliżej inne koleżanki i się okaze że ma fajne dziewczyny w klasie... To fajna zabawa :razz: Madzia, fotki piłkowe cudowne :loveu: http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/IMG_6483.jpg Atak pierwsza klasa :loveu: Cześć Atka :loveu: A co Ty, na wagarach?? Quote
madziasto4 Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 PositiveThought napisał(a):Cze :loveu: Przecież pisałam, żem chora :cool1: na wagarach byłam w zeszłym tygodniu :megagrin: Aaa, no tak, wczoraj czytałam. Quote
Kasia_zg Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Ja na "zielone szkoły" zaczełam jeździć od 4 klasy szkoły podstawowej i było fajnie bo miałam taką najlepsza pipsiapsiółe ale nidy nie chciałam jechać na żadne kolonie choć rodzice nie raz mi proponowali i próbowali przekonać ale mówiłam NIe i zawsze uszanowali moje zdanie. Dopiero w wieku 17 lat jak zaczełam trenować to pojechałam ze swojom sekcją na obóz sportowy. Wiec Dario jeśli mała nie chce jechać to niech nie jedzie wkońcu sama dorośnie i sama bedzie wam dulczała że chce jechać. Cze Madziu :loveu: Zdjecia latającego Toreczka wspaniałe:loveu: A tak w nawiązaniu do tego żucania piłki i robienia fotek to mi sie przytrafiło że cyfrówka leciała na szczescie nie ucierpiała ale Matrix dziwił sie co to leci skoro piłke trzymam nadal w reku:evil_lol: Quote
Kasia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 madziasto4 napisał(a): o "naszej sprawie" na śmierć zapomniałam, ale dzisiaj się biorę :cool2: spoko, dobrze że przypomniałam :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Kasia napisał(a):spoko, dobrze że przypomniałam :evil_lol: Właśnie przekopuję foldery w poszukiwaniu jakiegoś tła...:lol: Co Cię tak mało na dogo ostatnio coo? Quote
tigrunia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 madziasto4 napisał(a):Właśnie przekopuję foldery w poszukiwaniu jakiegoś tła...:lol: Co Cię tak mało na dogo ostatnio coo? Urlopuje sie , wypoczywa .. :loveu: :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 madziasto4 napisał(a): Właśnie przekopuję foldery w poszukiwaniu jakiegoś tła...:lol: Co Cię tak mało na dogo ostatnio coo? przekopuj...dasz radę dzis cos zmodzić? sama nie wiem...w chałupie siedzę w sumie ale non stop cos do roboty mam a wieczorem padam i ino na filma jakiegoś czasami mam ochotę... wczoraj miałam w planie posiedzieć na dogo ale usnęłam przy oglądaniu Na Wspólnej z piwem w ręku :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Kasia napisał(a):przekopuj...dasz radę dzis cos zmodzić? sama nie wiem...w chałupie siedzę w sumie ale non stop cos do roboty mam a wieczorem padam i ino na filma jakiegoś czasami mam ochotę... wczoraj miałam w planie posiedzieć na dogo ale usnęłam przy oglądaniu Na Wspólnej z piwem w ręku :evil_lol: No, chyba dam, samo zrobienie to pikuś, najbardziej nie lubię szukania i dopasowywania tła :evil_lol: Dlatego tak się grzebię :evil_lol: Muszę Torczysława obciąć, bo już zarósł jak goopi.. Quote
Kasia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 madziasto4 napisał(a): Muszę Torczysława obciąć, bo już zarósł jak goopi.. szkoda że mieszkamy tak daleko od siebie bo pomogłabym Ci :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Kasia napisał(a):szkoda że mieszkamy tak daleko od siebie bo pomogłabym Ci :evil_lol: Ee, coś Ty, po co miałabyś się fatygować...:evil_lol: Quote
Kasia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 madziasto4 napisał(a): Ee, coś Ty, po co miałabyś się fatygować...:evil_lol: sama przyjemność jak dla mnie a nie fatyga! i ten efekt :evil_lol: a Ty spokojnie robiłabyś "naszą pracę" :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Kasia napisał(a):szkoda że mieszkamy tak daleko od siebie bo pomogłabym Ci :evil_lol: Kasik ja tyż wczoraj w browarkiem w reku na "Na Wspólnej" :) ale nie usnelam :) Quote
Pegaza Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Narazie opcja jest taka ze jedzie:p pani pogadala sobie dzis z nimi na temat ich pokojow:cool1: ja tez patrzalam ale bez piwa i nie zasnelam:cool1: Quote
AlKil Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 cześć MasterkoTorowcy!:lol: Jakaś lipna pogoda u nas, co????:placz: Quote
madziasto4 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 AlKil napisał(a):cześć MasterkoTorowcy!:lol: Jakaś lipna pogoda u nas, co????:placz: No lipna, nawet na rower nie mogę jechać :placz: Czesc Aguś :loveu: Quote
Kasia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 mi to się nawet z Fidlastym nie chce wyłazić... obiad gotowy mam, na telepatrzydle cały dzień bajki ino lecą więc co tu robić? Quote
madziasto4 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 No, jak taki ziąb i mokro, to i mnie się łazić z chłopakami nie chce... Posprzątałam w pokoju, słucham czegos tam w tv, ale za pół godzinki koleżanka na pogaduchy wpada :grins: Quote
Kasia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 u mnie pogaduchy caly czas - Mały ogląda bajki i gada sam do siebie cały czas, TZ w kuchni tez coś tam marudzi sam do siebie a Fidlak tez czegos chce bo stoi nade mna z zabawką i mruczy :p tak więc nawet chwili spokoju nie mam... Quote
Recommended Posts