madziasto4 Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Nocą patrzę sobie na księżyc, ale nie wyję :cool1: Quote
Mała Rita Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Madzka, jak Boga kocham, co ty im dajesz, że one tak stoja bez ruchu do zdjęcia :evil_lol: Dzień Dobry Poniedziałkowo :loveu: Quote
Pegaza Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Madzia a gdzie te maslaki?:evil_lol: Rita to jest hipnoza zapewne:evil_lol: tego to my nie wiemy czy wyjesz czy nie moze masz drugie oblicze:evil_lol: a psiurki fajnie wyszli:loveu: Quote
madziasto4 Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='Mała Rita']Madzka, jak Boga kocham, co ty im dajesz, że one tak stoja bez ruchu do zdjęcia :evil_lol: Dzień Dobry Poniedziałkowo :loveu: Takie zdjęcia też mam... :lol: [quote name='Pegaza']Madzia a gdzie te maslaki?:evil_lol: Rita to jest hipnoza zapewne:evil_lol: tego to my nie wiemy czy wyjesz czy nie moze masz drugie oblicze:evil_lol: a psiurki fajnie wyszli:loveu: Maślaki w garnku :diabloti: Tak, codziennie o północy zmieniam się w wilkołaka i wyję do księżyca :cool1: A teraz idę robić tortillę :loveu: Quote
AmiX Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Fotki rewelacyjne :loveu: A chłopcy jak zwykle boscy:loveu: Quote
Kasia_zg Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Cze Madziu :) ufff przebrnełam przez te wszystkie strony, popodziwiałam leśne skrzaciki, skoki Masterkowe przez Toreczka i wszystkie inne działkowe foteczki jak zwykle piekne...i kochane chłopaczki:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy:lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 oo ja na grzyby w środę idę:diabloti: Wytruję wszystkich..ale radocha ze zbierania będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 A szkoliłaś swoje brytany w wyszukiwaniu grzybów?:lol: pzdr. Quote
Mała Rita Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Madzia co tu tak pusto? Gdzieś Ty? Kasia zagineła na tym urlopie, Agi tez niet :shake: a ja jutro do robotki :placz::placz::placz: Quote
madziasto4 Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):oo ja na grzyby w środę idę:diabloti: Wytruję wszystkich..ale radocha ze zbierania będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko pamiętaj, nie zbieraj tych czerwonych w białe kropki :grins: Asiaczek napisał(a):A szkoliłaś swoje brytany w wyszukiwaniu grzybów?:lol: pzdr. Niestety nie, ale tak sobie marzyłam, że byłoby fajnie :evil_lol: Mała Rita napisał(a):Madzia co tu tak pusto? Gdzieś Ty? Kasia zagineła na tym urlopie, Agi tez niet :shake: a ja jutro do robotki :placz::placz::placz: No wzięli i wsiąkli wszyscy :roll: Quote
madziasto4 Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Pegaza napisał(a):Madzia bylas na zielonej szkole? Ja?? No co Ty :eviltong: Quote
Pegaza Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 pytam bo moje dziecko przez caly czas mowilo ze nie jedzie po czym teraz sie jej odmienilo chwilowo, bo znow ma dylemat jechac czy nie a pani ich mnie ponagla bo musi spisac przedwstępna umowe eh ja to bym wolala zeby nie jechala ale..a ona sama nie wie, a do jutra mam czas by dac znac ich pani.. Quote
Mała Rita Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Pegaza napisał(a):pytam bo moje dziecko przez caly czas mowilo ze nie jedzie po czym teraz sie jej odmienilo chwilowo, bo znow ma dylemat jechac czy nie a pani ich mnie ponagla bo musi spisac przedwstępna umowe eh ja to bym wolala zeby nie jechala ale..a ona sama nie wie, a do jutra mam czas by dac znac ich pani.. zielona szkoła to świetna rzecz ja od 4 klasy podstawówki jeździłam :loveu: do dzisiaj mam nagrania na taśmie VHS mini playback show i ja w roli Sandry :loveu: Quote
Pegaza Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 taa a ja akurat nie weszlam w te zielone szkoly bo ich jesio nie bylo ale i tak bym nie jechala ja wolalam z moimi na wczasy jechac niz sama..:p wiec troche inaczej na to patrze.. Quote
Mała Rita Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Pegaza napisał(a):taa a ja akurat nie weszlam w te zielone szkoly bo ich jesio nie bylo ale i tak bym nie jechala ja wolalam z moimi na wczasy jechac niz sama..:p wiec troche inaczej na to patrze.. ja też zawsze tylko z rodzicami wszędzie, na koloniach po dwóch dniach dzwoniłam zeby mnie zabierali ale na zielonych szkołach jakoś tak inaczej było, i dzieci znajome i pani wychowawczyni :lol: Quote
Pegaza Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 myslisz ze nie zadzwoni do mnie eh.. ona sie juz martwi z kim bedzie w pokoju bo z tymi co chce to one nie chca z nią:roll: i cos czuje ze jesli pojedzie to bedzie tam mialo ciezko Quote
Mała Rita Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Pegaza napisał(a):myslisz ze nie zadzwoni do mnie eh.. ona sie juz martwi z kim bedzie w pokoju bo z tymi co chce to one nie chca z nią:roll: i cos czuje ze jesli pojedzie to bedzie tam mialo ciezko oj mysle ze nie :) bedzie przeciez ze swoja klasa, z dziecmi ktore juz zna Quote
Pegaza Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Rita te dzieci to nie są jej wszystkie ulubione kolezanki niestety:roll: a częsc tych dzieci lubi dominowac w grupie.. a nie kazdemu sie to podoba i ..dobra nie bede zanudzac;) pogadam z pania zobaczymy co mi powie.. Quote
Mała Rita Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Pegaza napisał(a):Rita te dzieci to nie są jej wszystkie ulubione kolezanki niestety:roll: a częsc tych dzieci lubi dominowac w grupie.. a nie kazdemu sie to podoba i ..dobra nie bede zanudzac;) pogadam z pania zobaczymy co mi powie.. rozumiem :( najlepiej jakby była w pokoju "z najlepszą przyjaciółką" :) a jeżeli to niemożliwe to bez sensu zeby tam sie męczyła i tęskniła :( Quote
madziasto4 Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Daria, ja nigdy nie jeździłam na żadne kolonie, zielone szkoły itp. Rodzice mi proponowali nie raz, ale ja po prostu nie chciałam :lol: To nigdy nie były moje klimaty. I do dziś nie są, nie cierpię wycieczek zorganizowanych, na wycieczki klasowe też jeździłam sporadycznie- na palcach policzyć na których byłam. Ten typ tak ma po prostu. Jeśli córka chce jechać, niech jedzie, ale jeśli ma wątpliwości, niech sobie da z tym spokój. ;) Quote
Pegaza Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 wlasnie a te kolezanki z ktorymi ma kontakt lepszy bo np tu z jednego podworka sa to one z nia nie chca:roll: bo juz maja komplet w pokoju znaczy inne koloezanki a tak szczeze to ona nie ma najlepszej kolezanki.. ja to widze czarno ona chce i nie chce jechac mąz mowi ma jechac ale decyzja nalezy do niej.. jak mam jej pomoc zeby potem nie miala do mnie pretensji.. zobacze jak pogadam z pania ale za duzo z tej rozmowy sobie nie obiecuje bo ona bedzie ja naklaniac obiecywac a potem moze odpuscic wiecie jak to jest obiecanki cacanki Quote
Pegaza Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Madzia ja tez wiedzialam ze nie chce jechac i nie jechalam:p ale doradz dziecku ktore chce byc tam i tu - to nie jest latwe:wallbash: Quote
Mała Rita Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Pegaza napisał(a):Madzia ja tez wiedzialam ze nie chce jechac i nie jechalam:p ale doradz dziecku ktore chce byc tam i tu - to nie jest latwe:wallbash: ja na każdej kolonii tak jak pisalam wczesniej juz na trzeci dzien lecialam na poczte zeby zadzwonic do mamy... kolonie to byla tragedia dla mnie... nie znam Twojego dzieciaczka ale jezeli ona nie ma przekonania to nie powinna jechac... jezeli juz kolezanki jej dobrały sie co do pokoju, ona z innymi, których nie lubi nie bedzie czuła się dobrze... A dzieci są okrutne względem siebie niestety... w którejś tam z kolei zielonej szkole tez mialam obiekcje czy chce jechać dokladnie z tego samego powodu :) i mamuska wtedy zaproponowala ze albo da mi pieniazki na wycieczkę albo kupi mi komputer COMMODORE 64 :) i wybralam komputer :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 uciekł mi z kadru :cool1: Quote
Recommended Posts