madziasto4 Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 tigrunia napisał(a):O łał :crazyeye: Ile zabawek :crazyeye: Fajnie :loveu: Jess nie ma dużo bo się nie bawi :shake: Czasem bananem a tak to laczka ddostała jednego i sobie go dziamdzia cały czas :loveu: Na działce jest jeszcze kółeczko i jedna piłka :evil_lol: W domu, w sensie, że dostępna do użytku, jest tylko 1-2 zabawki (pluszowa piłka, maskotka, itp), a reszta jest schowana. Piłkami, ringo, frisbee i innymi do aportowania Toro bawi się tylko ze mną, sam nigdy, bo chowam. :cool1: ewa2909 napisał(a):Toro zlodziejaszek. Powolutku się zbliżał do konga, tak samo powoli się z znim oddalił, myślał, że nie zauważę, jeśli zrobi to wolno :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 madziasto4 napisał(a):Na działce jest jeszcze kółeczko i jedna piłka :evil_lol: W domu, w sensie, że dostępna do użytku, jest tylko 1-2 zabawki (pluszowa piłka, maskotka, itp), a reszta jest schowana. Piłkami, ringo, frisbee i innymi do aportowania Toro bawi się tylko ze mną, sam nigdy, bo chowam. :cool1: Powolutku się zbliżał do konga, tak samo powoli się z znim oddalił, myślał, że nie zauważę, jeśli zrobi to wolno :evil_lol: Cwaniaczek z niego. Quote
Mała Rita Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 tigrunia napisał(a):O łał :crazyeye: Ile zabawek :crazyeye: Fajnie :loveu: Jess nie ma dużo bo się nie bawi :shake: Czasem bananem a tak to laczka ddostała jednego i sobie go dziamdzia cały czas :loveu: Fidek tez ma ulubionego banana :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 [quote name='Mała Rita']Fidek tez ma ulubionego banana :loveu: Quote
Pegaza Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Wrocilam z lasu :pdziewczyny bylam mistrzynią w zbieraniu grzybow :cool1: tesc stwierdzil ze nie ma po co lazic po lesie jak ja tam jestem haha:eviltong: jaki deszcz? tu slonce grzalo:eviltong: zabawki hmm tu tez Was bym pobila ilosciowo:eviltong: Madzka noc sie zbliza a ona o bananach mysli:evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Cześć Madźka! Ryjoki się nie biją o kong? U mnie każdy ma swoją zabawkę, a i tak zainteresowanie jest zawsze tym, czym drugi pies się bawi. Ostatnio Holly zabrała Arisowi piłeczkę :cool1: i psy się pogryzły. Aris też nie jest święty... Quote
madziasto4 Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='tigrunia']Madzka sie rozkręca :evil_lol: [quote name='Pegaza'] Madzka noc sie zbliza a ona o bananach mysli:evil_lol: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Madźka! Ryjoki się nie biją o kong? U mnie każdy ma swoją zabawkę, a i tak zainteresowanie jest zawsze tym, czym drugi pies się bawi. Ostatnio Holly zabrała Arisowi piłeczkę :cool1: i psy się pogryzły. Aris też nie jest święty... Cześć Sara :p A to u nas jest podobnie, zabawka drugiego zawsze jest lepsza :cool1: Ale moje się zęboczynów nie dopuszczają. Quote
Mała Rita Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Czesc Madzka, cze Brytany :loveu: Quote
tigrunia Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='madziasto4'] Brak synchronizacji :shake: Musisz ich jeszcze podszkolić Madzka :evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Taa Madzia synchrony Ci sie sypią:comp26: :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 ło tam, synchorony można poprawić :) ale jakie figury :loveu: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 o kurde zauwazyłam ze w zaleznosci jak wejde na stronę to te banany albo tancza synchronicznie albo kazdy inaczej heheheh :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Tee.. faktycznie :-o Teraz równo im idzie :evil_lol: Chyba Madzka klapsa dała :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='tigrunia']Tee.. faktycznie :-o Teraz równo im idzie :evil_lol: Chyba Madzka klapsa dała :evil_lol: Tak, dałam klapsa... Wróciłam z rowerka, padam twarzą na pysk... Kompotu z wczoraj wyszło 5 litrów, lubię taki kompocik:loveu:, teraz się powili pakujemy się i niedługo na działkę wybywamy. :p Quote
tigrunia Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='madziasto4']Tak, dałam klapsa... Wróciłam z rowerka, padam twarzą na pysk... Kompotu z wczoraj wyszło 5 litrów, lubię taki kompocik:loveu:, teraz się powili pakujemy się i niedługo na działkę wybywamy. :p :roflt::roflt: Znowu na działke ? Nie za zimno już?? Quote
Mała Rita Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='madziasto4']Tak, dałam klapsa... Wróciłam z rowerka, padam twarzą na pysk... Kompotu z wczoraj wyszło 5 litrów, lubię taki kompocik:loveu:, teraz się powili pakujemy się i niedługo na działkę wybywamy. :p Madźka i znowu nas nie zabierzesz :placz: Quote
madziasto4 Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 tigrunia napisał(a)::roflt::roflt: Znowu na działke ? Nie za zimno już?? W piecyku napalimy i będzie ciepło :eviltong: My tam mamy nadal masę roboty, więc nawet przy takiej pogodzie coś się tam zrobi ;) Mała Rita napisał(a):Madźka i znowu nas nie zabierzesz :placz: No niestety :eviltong: Quote
Pegaza Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Korzystaj korzystaj poki mozna.. ja sama bym jechala na dzialke ale nie moge:roll: Quote
Aga76 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Pozdrawiamy Działkowe Towarzystwo :hand: Quote
Pegaza Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Madzia nie wrocila z buszu:evil_lol: grzybowa dzis robie:eviltong: Quote
madziasto4 Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Wróciłam z buszu, wróciłam :eviltong: W dordze na maślaki jesteśmy na miejscu Quote
Recommended Posts