Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

tigrunia napisał(a):
O łał :crazyeye: Ile zabawek :crazyeye: Fajnie :loveu: Jess nie ma dużo bo się nie bawi :shake: Czasem bananem a tak to laczka ddostała jednego i sobie go dziamdzia cały czas :loveu:

Na działce jest jeszcze kółeczko i jedna piłka :evil_lol:
W domu, w sensie, że dostępna do użytku, jest tylko 1-2 zabawki (pluszowa piłka, maskotka, itp), a reszta jest schowana.
Piłkami, ringo, frisbee i innymi do aportowania Toro bawi się tylko ze mną, sam nigdy, bo chowam. :cool1:

ewa2909 napisał(a):
Toro zlodziejaszek.

Powolutku się zbliżał do konga, tak samo powoli się z znim oddalił, myślał, że nie zauważę, jeśli zrobi to wolno :evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Na działce jest jeszcze kółeczko i jedna piłka :evil_lol:
W domu, w sensie, że dostępna do użytku, jest tylko 1-2 zabawki (pluszowa piłka, maskotka, itp), a reszta jest schowana.
Piłkami, ringo, frisbee i innymi do aportowania Toro bawi się tylko ze mną, sam nigdy, bo chowam. :cool1:

Powolutku się zbliżał do konga, tak samo powoli się z znim oddalił, myślał, że nie zauważę, jeśli zrobi to wolno :evil_lol:

Cwaniaczek z niego.

Posted

tigrunia napisał(a):
O łał :crazyeye: Ile zabawek :crazyeye: Fajnie :loveu: Jess nie ma dużo bo się nie bawi :shake: Czasem bananem a tak to laczka ddostała jednego i sobie go dziamdzia cały czas :loveu:

Fidek tez ma ulubionego banana :loveu:

Posted

Wrocilam z lasu :pdziewczyny bylam mistrzynią w zbieraniu grzybow :cool1:
tesc stwierdzil ze nie ma po co lazic po lesie jak ja tam jestem haha:eviltong:

jaki deszcz? tu slonce grzalo:eviltong:

zabawki hmm tu tez Was bym pobila ilosciowo:eviltong:

Madzka noc sie zbliza a ona o bananach mysli:evil_lol:

Posted

Cześć Madźka!

Ryjoki się nie biją o kong? U mnie każdy ma swoją zabawkę, a i tak zainteresowanie jest zawsze tym, czym drugi pies się bawi. Ostatnio Holly zabrała Arisowi piłeczkę :cool1: i psy się pogryzły. Aris też nie jest święty...

Posted

[quote name='tigrunia']Madzka sie rozkręca :evil_lol:

[quote name='Pegaza']
Madzka noc sie zbliza a ona o bananach mysli:evil_lol:

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Madźka!

Ryjoki się nie biją o kong? U mnie każdy ma swoją zabawkę, a i tak zainteresowanie jest zawsze tym, czym drugi pies się bawi. Ostatnio Holly zabrała Arisowi piłeczkę :cool1: i psy się pogryzły. Aris też nie jest święty...
Cześć Sara :p

A to u nas jest podobnie, zabawka drugiego zawsze jest lepsza :cool1: Ale moje się zęboczynów nie dopuszczają.

Posted

[quote name='tigrunia']Tee.. faktycznie :-o Teraz równo im idzie :evil_lol: Chyba Madzka klapsa dała :evil_lol:
Tak, dałam klapsa...

Wróciłam z rowerka, padam twarzą na pysk... Kompotu z wczoraj wyszło 5 litrów, lubię taki kompocik:loveu:, teraz się powili pakujemy się i niedługo na działkę wybywamy. :p

Posted

[quote name='madziasto4']Tak, dałam klapsa...

Wróciłam z rowerka, padam twarzą na pysk... Kompotu z wczoraj wyszło 5 litrów, lubię taki kompocik:loveu:, teraz się powili pakujemy się i niedługo na działkę wybywamy. :p
:roflt::roflt:

Znowu na działke ? Nie za zimno już??

Posted

[quote name='madziasto4']Tak, dałam klapsa...

Madźka i znowu nas nie zabierzesz :placz:

Posted

tigrunia napisał(a):
:roflt::roflt:

Znowu na działke ? Nie za zimno już??

W piecyku napalimy i będzie ciepło :eviltong:
My tam mamy nadal masę roboty, więc nawet przy takiej pogodzie coś się tam zrobi ;)

Mała Rita napisał(a):
Madźka i znowu nas nie zabierzesz :placz:

No niestety :eviltong: