Mała Rita Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 http://images39.fotosik.pl/8/a065171d3e216786.jpg czudne :loveu: wygląda jak ta wiewiórka z orzeszkiem z "Epoki lodowcowej" :loveu: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Madźka, Torkowi to juz spokojnie zrobisz kitke miedzy oczami z tej grzywki :evil_lol: :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='Mała Rita']http://images39.fotosik.pl/8/a065171d3e216786.jpg czudne :loveu: wygląda jak ta wiewiórka z orzeszkiem z "Epoki lodowcowej" :loveu: Wiewiórek mój :lol: [quote name='Kasia']Madźka, Torkowi to juz spokojnie zrobisz kitke miedzy oczami z tej grzywki :evil_lol: :loveu: Ta, żeby jak debil z nią wyglądał :evil_lol: Ciachnę mu :p Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 madziasto4 napisał(a): Ta, żeby jak debil z nią wyglądał :evil_lol: Ciachnę mu :p co sie przejmujesz. nie Ty tylko on tak bedzie wyglądał :evil_lol: ja przez około miesiąć Fidla zdjeć wstawiać nie będę bo skrzywdziłam go bardzo i bardzo się wstydzę tego, że nie mam talentu a on wygląda jak idź stad i nie wracaj :loveu: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 uwaga a ja własnie zakładam gelerie:eviltong::diabloti: Quote
madziasto4 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Kasia napisał(a):co sie przejmujesz. nie Ty tylko on tak bedzie wyglądał :evil_lol: ja przez około miesiąć Fidla zdjeć wstawiać nie będę bo skrzywdziłam go bardzo i bardzo się wstydzę tego, że nie mam talentu a on wygląda jak idź stad i nie wracaj :loveu: Obstrzygłaś mu łepetynę?? :evil_lol: Kasia napisał(a):po miencho polazłaś czy co? :evil_lol: Z psami wyskoczyłam na sikanie, mięcho mam jednak w zamrażarce, jutro będą mieloniaki, nie ma bata. Quote
madziasto4 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):uwaga a ja własnie zakładam gelerie:eviltong::diabloti: Będę mogła przeciąć wstęgę?? Proszę, proszę :sweetCyb: :evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 madziasto4 napisał(a):Będę mogła przeciąć wstęgę?? Proszę, proszę :sweetCyb: :evil_lol: haha za chwile wrzucę nowy watek i foty, możesz byc pierwsza:diabloti: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 madziasto4 napisał(a): Obstrzygłaś mu łepetynę?? :evil_lol: wyglada masakrycznie!!! i zamiast mu to juz zostawić to jeszcze zabrałam sie za łapy. efekt końcowy jest STRASZNY. z ręką na sercu - kłócimy się z Tomkiem kto ma wychodzić z nim teraz na spacery :evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Kasia napisał(a):wyglada masakrycznie!!! i zamiast mu to juz zostawić to jeszcze zabrałam sie za łapy. efekt końcowy jest STRASZNY. z ręką na sercu - kłócimy się z Tomkiem kto ma wychodzić z nim teraz na spacery :evil_lol: hahahahahahahahahah Quote
madziasto4 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Kasia napisał(a):wyglada masakrycznie!!! i zamiast mu to juz zostawić to jeszcze zabrałam sie za łapy. efekt końcowy jest STRASZNY. z ręką na sercu - kłócimy się z Tomkiem kto ma wychodzić z nim teraz na spacery :evil_lol: Buahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Weź go na Dusiaka dokończ :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a): hahahahahahahahahah madziasto4 napisał(a): Buahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Weź go na Dusiaka dokończ :evil_lol: słuchajcie - ja wiedziałam ze nie mam talentu ale to przeszło me wszelkie oczekiwania!!! normalnie takiego efektu sie nie spodziewałam :evil_lol: schody i krzywizna, zero jakieś symetrii i ułożenia! Madźka z tego to już nawet Dusiaka nie zrobisz :shake: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 zrób go na chińskiego grzywacza:evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 z tego nic nie zrobisz już, nawet grzywacza - ja mu to wszystko tak krótko i krzywo opitoliłam że tylko wygolenie zostaje... Quote
Magda Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Hahaha Kasia majstersztyk:diabloti: Pokaż Fidelka, no pokaż... Madzia dawno nie widziałam Torka i jak w morde strzelił on się znowu zmienił! Już myślałam, że zostanie z niego taki ciemny diabeł, a tu proszę jak nas zaskakuje:loveu: Co Master ma na szyi? To żółte to obroża? Quote
Jagódka&Uzi Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Kasia napisał(a):z tego nic nie zrobisz już, nawet grzywacza - ja mu to wszystko tak krótko i krzywo opitoliłam że tylko wygolenie zostaje... całe szczęście szybko rosną włoski Quote
madziasto4 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Magda napisał(a):Hahaha Kasia majstersztyk:diabloti: Pokaż Fidelka, no pokaż... Madzia dawno nie widziałam Torka i jak w morde strzelił on się znowu zmienił! Już myślałam, że zostanie z niego taki ciemny diabeł, a tu proszę jak nas zaskakuje:loveu: Co Master ma na szyi? To żółte to obroża? Toro się zmienia jak kameleon :evil_lol: Tak, obroża p/kleszczom. Obaj noszą. I o dziwo (!) przez cały okres noszenia obroży, bodajże od lipca, nie złapali ani jednego kleszcza. A nie zakraplałam ich doatkowo do obroży :lol: Fidlasta, ale psim fryzjerom też się zdarza czasami nieźle psa oszpecić. Normalnie jak po tyfusie niektóre wyglądają :lol: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 madziasto4 napisał(a): Fidlasta, ale psim fryzjerom też się zdarza czasami nieźle psa oszpecić. Normalnie jak po tyfusie niektóre wyglądają :lol: dzięki za pocieszenie :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Kasia napisał(a):dzięki za pocieszenie :evil_lol: Staram się jak mogę :evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 hahahaha normalnie z wami nie moge:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Moze wstawię jakieś jedgo zdjecie ale to dopiero jak se piwko jakieś wypije i odwagi nabiorę :evil_lol: Co by mi tylko wybaczył to... Quote
Magda Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 madziasto4 napisał(a):Toro się zmienia jak kameleon :evil_lol: Tak, obroża p/kleszczom. Obaj noszą. I o dziwo (!) przez cały okres noszenia obroży, bodajże od lipca, nie złapali ani jednego kleszcza. A nie zakraplałam ich doatkowo do obroży :lol: Aaa... u nas takich kolorowych nie ma (a może nie szukałam:lol:). Na razie pryskanie nam wystarcza, chociaż jednego kleszcza wyjeliśmy Kasia dawaj browara i wklejaj dzieło! Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Władziu na razie w robocie jestem ;) A tu browarów nie pozwalają nam kosztować. A łapy tak mu wystrzygłam, że przy palcach ma krótkie, potem coraz dłuższe odstające w boki, jajka nie wystrzyżone bo sie bałam że obetnę mu (:evil_lol:) i doopa taka szeroka a ogon przy niej wygolony i tylko chorągiewka zostawiona :diabloti: STRASZNIE!!! Quote
Recommended Posts