Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

madziasto4 napisał(a):

Ta, żeby jak debil z nią wyglądał :evil_lol: Ciachnę mu :p

co sie przejmujesz. nie Ty tylko on tak bedzie wyglądał :evil_lol:

ja przez około miesiąć Fidla zdjeć wstawiać nie będę bo skrzywdziłam go bardzo i bardzo się wstydzę tego, że nie mam talentu a on wygląda jak idź stad i nie wracaj :loveu:

Posted

Kasia napisał(a):
co sie przejmujesz. nie Ty tylko on tak bedzie wyglądał :evil_lol:

ja przez około miesiąć Fidla zdjeć wstawiać nie będę bo skrzywdziłam go bardzo i bardzo się wstydzę tego, że nie mam talentu a on wygląda jak idź stad i nie wracaj :loveu:

Obstrzygłaś mu łepetynę?? :evil_lol:

Kasia napisał(a):
po miencho polazłaś czy co? :evil_lol:

Z psami wyskoczyłam na sikanie, mięcho mam jednak w zamrażarce, jutro będą mieloniaki, nie ma bata.

Posted

madziasto4 napisał(a):

Obstrzygłaś mu łepetynę?? :evil_lol:

wyglada masakrycznie!!!
i zamiast mu to juz zostawić to jeszcze zabrałam sie za łapy. efekt końcowy jest STRASZNY.
z ręką na sercu - kłócimy się z Tomkiem kto ma wychodzić z nim teraz na spacery :evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):
wyglada masakrycznie!!!
i zamiast mu to juz zostawić to jeszcze zabrałam sie za łapy. efekt końcowy jest STRASZNY.
z ręką na sercu - kłócimy się z Tomkiem kto ma wychodzić z nim teraz na spacery :evil_lol:

hahahahahahahahahah

Posted

Kasia napisał(a):
wyglada masakrycznie!!!

Buahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Weź go na Dusiaka dokończ :evil_lol:

Posted

Jagódka&Uzi napisał(a):

hahahahahahahahahah

madziasto4 napisał(a):

Buahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Weź go na Dusiaka dokończ :evil_lol:

słuchajcie - ja wiedziałam ze nie mam talentu ale to przeszło me wszelkie oczekiwania!!! normalnie takiego efektu sie nie spodziewałam :evil_lol:
schody i krzywizna, zero jakieś symetrii i ułożenia!

Madźka z tego to już nawet Dusiaka nie zrobisz :shake:

Posted

Hahaha Kasia majstersztyk:diabloti: Pokaż Fidelka, no pokaż...

Madzia dawno nie widziałam Torka i jak w morde strzelił on się znowu zmienił! Już myślałam, że zostanie z niego taki ciemny diabeł, a tu proszę jak nas zaskakuje:loveu:

Co Master ma na szyi? To żółte to obroża?

Posted

Magda napisał(a):
Hahaha Kasia majstersztyk:diabloti: Pokaż Fidelka, no pokaż...

Madzia dawno nie widziałam Torka i jak w morde strzelił on się znowu zmienił! Już myślałam, że zostanie z niego taki ciemny diabeł, a tu proszę jak nas zaskakuje:loveu:

Co Master ma na szyi? To żółte to obroża?

Toro się zmienia jak kameleon :evil_lol:

Tak, obroża p/kleszczom. Obaj noszą. I o dziwo (!) przez cały okres noszenia obroży, bodajże od lipca, nie złapali ani jednego kleszcza. A nie zakraplałam ich doatkowo do obroży :lol:

Fidlasta, ale psim fryzjerom też się zdarza czasami nieźle psa oszpecić. Normalnie jak po tyfusie niektóre wyglądają :lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Fidlasta, ale psim fryzjerom też się zdarza czasami nieźle psa oszpecić. Normalnie jak po tyfusie niektóre wyglądają :lol:

dzięki za pocieszenie :evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Toro się zmienia jak kameleon :evil_lol:

Tak, obroża p/kleszczom. Obaj noszą. I o dziwo (!) przez cały okres noszenia obroży, bodajże od lipca, nie złapali ani jednego kleszcza. A nie zakraplałam ich doatkowo do obroży :lol:

Aaa... u nas takich kolorowych nie ma (a może nie szukałam:lol:). Na razie pryskanie nam wystarcza, chociaż jednego kleszcza wyjeliśmy

Kasia dawaj browara i wklejaj dzieło!

Posted

Władziu na razie w robocie jestem ;)
A tu browarów nie pozwalają nam kosztować.

A łapy tak mu wystrzygłam, że przy palcach ma krótkie, potem coraz dłuższe odstające w boki, jajka nie wystrzyżone bo sie bałam że obetnę mu (:evil_lol:) i doopa taka szeroka a ogon przy niej wygolony i tylko chorągiewka zostawiona :diabloti: STRASZNIE!!!