madziasto4 Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Magda_Miki napisał(a):Ale masz sliczne Mikolaje:loveu: Ten po lewej to chyba wchodzil przez komin:evil_lol: Taaa :evil_lol: :evil_lol: Quote
AlKil Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='madziasto4']Moniś te gnojki już od bitych 2-óch tygodni u nas strzelają :placz: Haha :lol: A już myślałam :lol: A tak nawiasem mówiąc, to czy nurkowanie nie było przypadkiem również marzeniem TZ-ta ? :cool3: Było, ale już bardzo dawno wprowadził je w czyn. ja się wzbraniałam i mówiłam, że w życiu, nigdy, przenigdy...:evil_lol: A mój TZ z synkiem właśnie ruszył po frajerki, żeby jutro narobić huku....:placz::placz::placz: Quote
madziasto4 Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 AlKil napisał(a):Było, ale już bardzo dawno wprowadził je w czyn. ja się wzbraniałam i mówiłam, że w życiu, nigdy, przenigdy...:evil_lol: A mój TZ z synkiem właśnie ruszył po frajerki, żeby jutro narobić huku....:placz::placz::placz: :lol: Jeden dzień w roku to można, a nie 2 tyg. przed :shake: A z reszta, w Gdansku to sobie mozecie strzelac :eviltong: W Gdyni nie będzie słychać :eviltong: Quote
Zuza96 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Niech taneczny, lekki krok, będzie z Wami cały rok.:Rose: Niech prowadzi Was bez stresu, od sukcesu, do sukcesu.:B-fly: Pozdr :p Quote
madziasto4 Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Zuza Wzajemnie! Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! [quote name='Mada&Teodor'] O rany, jaka balanga :lol: Szczęśliwego! Quote
leemonca Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 DUŻO RADOŚCI W TĘ SZCZEGÓLNĄ NOC SYLWESTROWĄ I DUŻO SZCZĘŚCIA W NOWYM ROKU Quote
Patikujek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ile razy Miller sklamal, Ile Kwach obietnic zlamal, Ile Beger owsa zjadla, Ile Kalisz nosi sadla, Ile Peczak wziął na boku ...TYLE SZCZŚCIA W NOWYM ROKU! Patikujek & Baksymilian Quote
Zuza96 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Cześć Madziu ! Jak tam psiaki zniosły huki ? Quote
madziasto4 Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 leemonca, patikujek Ślicznie dziękujemy za życzenia :multi: [quote name='Zuza96']Cześć Madziu ! Jak tam psiaki zniosły huki ? Cześć Zuza ;) Nawet nie było źle, ale to dlatego, że Master dostał tabletki uspokajające ;) Na poczatku nie był całkowicie rozluźniony, ale przynajmniej się nie trząsł i nie dyszał, a później był śpiący i całkowicie spokojny :multi: A Toro miał wszystko w nosie :razz: Quote
madziasto4 Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Sylwestrowy Master... ...i Toro Quote
Zuza96 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Jacy oni słodcy :loveu::loveu::loveu: A Masterek jaką ma sliczniastą kitkę to znaczy gumeczkę :lol: Quote
madziasto4 Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='Zuza96'] A Masterek jaką ma sliczniastą kitkę to znaczy gumeczkę......... :lol: .........tzn spineczkę :evil_lol: :eviltong: Quote
Magda Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Hej Madziu i chlopaki!!:multi: Ale mieliscie spiacego Sylwka.....wszyscy tacy senni byli:loveu: Quote
madziasto4 Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hej Madziu i chlopaki!!:multi: Ale mieliscie spiacego Sylwka.....wszyscy tacy senni byli:loveu: Hej :multi: Ja nie spałam :stop: :lol: Quote
Zuza96 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 madziasto4 napisał(a):.........tzn spineczkę :evil_lol: :eviltong: No tak, skleroza hihihihi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
leemonca Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 dzieńdoberek yorkowa rodzinko :iloveyou: Quote
madziasto4 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 cześć Zuza ;) Witaj leemonca :multi: Quote
Moniś Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 No nie mogę jak on uroczo wygląda w tej różowej spineczce :loveu: I jak tam ucholki Torusia? Ruszają się coś? :cool3: Quote
madziasto4 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Moniś napisał(a):No nie mogę jak on uroczo wygląda w tej różowej spineczce :loveu: I jak tam ucholki Torusia? Ruszają się coś? :cool3: :p Mam wrażenie, że lewe się trochę podnosi :hmmmm: Ale nadal jest klapciak :roll: Quote
Nadia86 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Jej dawno mnie u was nie bylo a juz takie zmiany 2 chlopak rosnie :) i jest czarniutki i sliczny:) Masterek biedny sie boi ogni Fibi na szczescie nie miala tego problemu wrecz sie interesowala siedziala w oknie i patrzyla na swiadelka blyskajace:) Quote
madziasto4 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Nadia, dziękujemy za odwiedzinki :loveu: No niestety boi się biedaczek strzałów :shake: Ale daliśmy mu tabletki i było dobrze ;) Dzisiejsi panowie :p Quote
Zuza96 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Cześć :p Czyżby Torkowi stnęło uszysko ? :cool3: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='Zuza96']Czyżby Torkowi stnęło uszysko ? :cool3: Nie, jeszcze nie. Jak Toro odchyla głowę do tyłu, to wtedy ucho niby stoi ;) Quote
Recommended Posts