Mała Rita Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Madzia żebyś się już nie wykręciła, że ja do 17 pracuję wiec późno to ja od jutra mam zwolnienie więc chętnie z Fidkiem pojedziemy z Tobą na działke w piątek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 PositiveThought napisał(a):http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/IMG_6238.jpg :megagrin: :megagrin: :megagrin: Obiadek od pańci? :diabloti: Pokazywałam im których gzibów nie wolno zbierać :evil_lol: Mała Rita napisał(a):Madzia żebyś się już nie wykręciła, że ja do 17 pracuję wiec późno to ja od jutra mam zwolnienie więc chętnie z Fidkiem pojedziemy z Tobą na działke w piątek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu: No i masz :splat: :evil_lol: Przyjeżdżajcie, w namiocie będziecie spać, bo w domku wszystkie miejsca już zajęte :evil_lol: Edit: Dobra, idę obieraż jabłka i śliwki na kompot. Będę za jakiś czas :p Quote
Aga76 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Fota z gzibami i Brytanami zajefajna :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 ło Madźka pod namiotem to zimno :placz: Quote
madziasto4 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='Aga76']Fota z gzibami i Brytanami zajefajna :evil_lol: Hyhy, kapleuszy czerwonych im tylko brak :eviltong: [quote name='Mała Rita']ło Madźka pod namiotem to zimno :placz: No, zimno, zimno...:evil_lol: Jak jest ładna pogoda i nam się buda nagrzeje, to w pokoju ciepło, około 20 stopni, ale jak jest zimno na zewnątrz, to 15 stopni w środku jest i trzeba już sobie w piecyku napalić :grins: Jabca i śliwki już w garze, piwko w zamrażarce, zaraz z brytanami na spacer idę. Przypomnijcie mi o tym piwie, bo jak zwykle zapomnę i kamień wyjmę, zamiast płynu :p Quote
Pegaza Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Fotki fajowe:p wrr wrrr Master wygląda jak w porschaku:lol: http://images31.fotosik.pl/356/e01d827a41b68604.jpg Dwa grzybnie:loveu: http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/IMG_6236.jpg Quote
Mała Rita Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 madziasto4 napisał(a):Hyhy, kapleuszy czerwonych im tylko brak :eviltong: No, zimno, zimno...:evil_lol: Jak jest ładna pogoda i nam się buda nagrzeje, to w pokoju ciepło, około 20 stopni, ale jak jest zimno na zewnątrz, to 15 stopni w środku jest i trzeba już sobie w piecyku napalić :grins: Jabca i śliwki już w garze, piwko w zamrażarce, zaraz z brytanami na spacer idę. Przypomnijcie mi o tym piwie, bo jak zwykle zapomnę i kamień wyjmę, zamiast płynu :p Madźka piwo w zamrażalce ;) ale ty pewnie z brytanami na spacejku jeszcze :) Quote
madziasto4 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='Pegaza']Fotki fajowe:p wrr wrrr Master wygląda jak w porschaku:lol: http://images31.fotosik.pl/356/e01d827a41b68604.jpg Czerwień pasuje do takiej fury nie? :loveu: [quote name='Mała Rita']Madźka piwo w zamrażalce ;) ale ty pewnie z brytanami na spacejku jeszcze :) Wróciłam, piwo wyjęłam, dokończyłam odkurzanie, piesy się pochowały po kątach i wylazły dopiero jak schowałam smoka :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 madziasto4 napisał(a):Czerwień pasuje do takiej fury nie? :loveu: Wróciłam, piwo wyjęłam, dokończyłam odkurzanie, piesy się pochowały po kątach i wylazły dopiero jak schowałam smoka :evil_lol: ja za 8 minut z robotki wychodzę, smaka mi na piwko narobiłaś, wejde po drodze do żabki (w końcu tylko do 15 wrzesnia otwarte :evil_lol:) Quote
madziasto4 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Mała Rita napisał(a):ja za 8 minut z robotki wychodzę, smaka mi na piwko narobiłaś, wejde po drodze do żabki (w końcu tylko do 15 wrzesnia otwarte :evil_lol:) Tylko zimne!! PositiveThought napisał(a):hehe, a ja powinnam zacząć odrabiać lekcje :roflt: Standart :cool1: Ja lekcje w domu odrabiałam raczej sporadycznie, najczęściej na kolanie na przerwach albo w bibliotece. No albo wcale, jak uznałam, że nie ma konieczności, a konsekwencji nie będzie :evil_lol: Rany, w gimnazjum to ja byłam grzeczniusia i pilna, a w liceum...:splat: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 a ja zabieram się za pisanie magisterki:diabloti: Quote
Sara_i_Aris Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Cześć :multi: Madziu, przypominij mi, jaki ty masz ten obiektyw ze światłem 2.8? Ono jest stałe? Standardowo powiem, że ryjoki cudowne, zdjęcia ach i och, i w ogóle wszystko super :loveu: Quote
Pegaza Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Czolem Madzka:p yes pasuje i Master tez tam pasuje..:loveu: a wlasciwie czemu te Zabki sa zamykane..? Quote
madziasto4 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):a ja zabieram się za pisanie magisterki:diabloti: Na jaki temat? :razz: Sara_i_Aris napisał(a):Cześć :multi: Madziu, przypominij mi, jaki ty masz ten obiektyw ze światłem 2.8? Ono jest stałe? Standardowo powiem, że ryjoki cudowne, zdjęcia ach i och, i w ogóle wszystko super :loveu: To jest dokładnie Tamron SP AF 17-50 mm f/2.8 XR Di II LD Aspherical (IF). Światełko jest stałe :loveu: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ograniczę sie tylko do powiedzenia CZEŚĆ. Więcej niet bo znów będziesz sie lała :obrazic: zreszta i tak nie mam nic nowego i ciekawego do powiedzenia. Quote
madziasto4 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='Kasia']Ograniczę sie tylko do powiedzenia CZEŚĆ. Więcej niet bo znów będziesz sie lała :obrazic: zreszta i tak nie mam nic nowego i ciekawego do powiedzenia. Cześć Fidlasta :evil_lol: :loveu: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Pegaza napisał(a): a mnie nie zauwaza:mad: cała Madźka - jednych nie zauważa z drugich zlewa. ale i tak Ją lubimy :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 A właśnie, że zauważam, tylko cały czas się zastanawiam, gdzie Master też pasuje :hmmmm: I nie wiem :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Madźka Ty na te studia to w Gdańsku będziesz łazic czy gdzie? Quote
madziasto4 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Mała Rita napisał(a):Cze Madzia, cze Brytany :loveu: Cze :loveu: Kasia napisał(a):Madźka Ty na te studia to w Gdańsku będziesz łazic czy gdzie? Do Sopotu :grins: Quote
Recommended Posts