Aga76 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Mała Rita napisał(a):Fidkowie właśnie wyleciał kieł :) Dobrze bo juz drugi rósł :cool3: oby syskie mleczne poszły precz same z siebie :thumbs: Quote
Mała Rita Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Aga76 napisał(a):oby syskie mleczne poszły precz same z siebie :thumbs: eee będzie zabieg bo to moje ma zgryz krzywy i te stałe kły bedzie trza usuwać :( Quote
Aga76 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Mała Rita napisał(a):eee będzie zabieg bo to moje ma zgryz krzywy i te stałe kły bedzie trza usuwać :( o kuciaki, szkoda :roll: moja miała dwa zabiegi na mleczaki... tyle ich zostało Quote
tigrunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Mała Rita napisał(a):eee będzie zabieg bo to moje ma zgryz krzywy i te stałe kły bedzie trza usuwać :( Jak to stałe usuwać ?? :-o A to niby dlaczego? Przecież chyba aż tak krzywych nie ma, zeby mu w jakikolwiek sposób przeszkadzały ?:roll: Quote
Mała Rita Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 tigrunia napisał(a):Jak to stałe usuwać ?? :-o A to niby dlaczego? Przecież chyba aż tak krzywych nie ma, zeby mu w jakikolwiek sposób przeszkadzały ?:roll: Witam :loveu: tak wet stwierdził, że trza usuwać bo będą mu przeszkadzac Quote
Pegaza Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 My tez sie wybieramy zostaly jej dwa gorne kly i nie chca same wyleciec noo kuna a szkoda zaoszczedzilabym sobie i jej stresu:roll: Quote
madziasto4 Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):A Toruś też tak skacze przez braciszka?:diabloti: Za Torka wezmę się niebawem, narazie jego rola kończy się na leżeniu :evil_lol: Dobry wieczór, wróciliśmy :p Quote
Kasia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Leży chociaż w jednym miejscu i bez ruchu? Nie denerwuja go te skoki Masterkowe? dobry. jutro poniedziałek :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 madziasto4 napisał(a):Za Torka wezmę się niebawem, narazie jego rola kończy się na leżeniu :evil_lol: Dobry wieczór, wróciliśmy :p i nas nie zabraliście, a my czekali i czekali :placz::placz::placz: Quote
madziasto4 Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Kasia napisał(a):Leży chociaż w jednym miejscu i bez ruchu? Nie denerwuja go te skoki Masterkowe? dobry. jutro poniedziałek :loveu: Leżał cały czas, za co dostawał smaczki :p Nie okazywał żadnych oznak strachu, zdenerwowania, itp. On leżał, Master skakał. I za to dostawali smaczki :lol: Wydawało mi się, że Master nawet nie zwracał szczególnie uwagi przez co skacze- przez jakiś kij, czy przez Tora :evil_lol: Mała Rita napisał(a):i nas nie zabraliście, a my czekali i czekali :placz::placz::placz: Koniec pracy o 17, ojoj, za późno, za późno :eviltong: tigrunia napisał(a):Cze Madzka :multi: Cze 2B :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 PositiveThought napisał(a):Witaj studentko :loveu: Tak trochę dziwnie, Master skacze, Toro leży :roll: Coś mi nie pasi :p Chyba że to tak, że Master by się bał, gdyby Torek skakał nad nim :hmmmm: Po prostu musiałam od któregoś zacząć :evil_lol: Następnym razem będzie leżał Master, a Toro będzie skakał :p Któryś musi leżeć, żeby drugi mógł skakać :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 PositiveThought napisał(a):Madźka, zaskoczyłaś mnie teraz! :-o :eviltong: A widzisz, jednak te trzy lata różnicy między nami robią swoje :evil_lol: No to co się dziwujesz, że jeden leży, a drugi skacze :evil_lol: Quote
AlKil Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Cze MAsterkoTorowcy!:lol: Widziałam bardzo spokojnego Torka i Masterka na sprężynkach.:loveu: Super! Quote
Kasia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Cze Madźka. Cze Chłopaki. Dziś poniedziałek :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 PositiveThought napisał(a):Noo, do takich spostrzeżeń trza dojrzeć :p No bo zazwyczaj na Twoich fotkach to Master leży, a Torek skacze!!! Chciałam napisać "Aidi skacze" :roll: idę spać, już zmęczona jestem :shake: Master jest wbrew pozorom skoczny małpiszon :lol: AlKil napisał(a):Cze MAsterkoTorowcy!:lol: Widziałam bardzo spokojnego Torka i Masterka na sprężynkach.:loveu: Super! Doberek Killerki :hand: tigrunia napisał(a):Bry dzień :loveu: Dobry :hand: Kasia napisał(a):Cze Madźka. Cze Chłopaki. Dziś poniedziałek :loveu: Tak jest, dziś poniedziałek, niebawem może przyjść kurier z kongiem, tak, tak, zamówiłam drugiego :p Quote
Mała Rita Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Czesc Madzia, Czesc Master&Toro :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Doberek :loveu: pliszka się przegląda :lol: :smhair2: Quote
Mała Rita Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Madzia Ty to zdolniacha jesteś z tymi fotami, napatrzeć się nie mogę no!!!!! :loveu: Quote
Kasia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Madźka zdolniacha to raz ale chłopaki też rewelacyjnie sie prezentują!!! :loveu: Masterek taki zadumany...Ciekawe co mu po łbie chodziło? Quote
madziasto4 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Dzięki dziewczyny :oops: Fidlasta, Master przez całą tę sesję siedział w tym samym miejscu, w tej samej pozie :evil_lol: Na jednej fotce tylko wstał. Tylko ja zmieniałam miejsce, z którego robiłam mu zdjęcia, dlatego zdjęcia się trochę różnią :lol: Quote
Recommended Posts