Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Witam:p
Madzia przyszlam sie pochwalic ze dzis mialam dzien pieczenia i najpierw zrobilam placek z malinami z kruszonka mniam:eviltong: a potem picce i powiem Wam szczeze ze te pichcenie mnie wykonczylo i juz nic mi sie nie chce robic..

Toro ma chrapke na tego labedzia:p

Posted

Kasia napisał(a):
Lubię ich ogladać na wspólnych zdjeciach :loveu:

Ja też :lol:

Pegaza napisał(a):
Witam:p
Madzia przyszlam sie pochwalic ze dzis mialam dzien pieczenia i najpierw zrobilam placek z malinami z kruszonka mniam:eviltong: a potem picce i powiem Wam szczeze ze te pichcenie mnie wykonczylo i juz nic mi sie nie chce robic..

Toro ma chrapke na tego labedzia:p

Placek, pizza, a ja taka głodna... :mdleje:
A ja się zaczytałam w necie na temat kuchni azjatyckiej :lol: I idę dalej czytać :p

On ma chrapkę na wszystko co się rusza :diabloti:

Posted

AlKil napisał(a):
Nie narzekam, tylko ją dobrze znam. jak chcesz to podjedź do mnie i spróbuj jej z ręki dać smakołyka....:diabloti:

Może jednak lepiej nie :evil_lol:

Ale Masterito ma nózki zgrabne :loveu: Madzka - jem

Posted

tigrunia napisał(a):
Madzka - jem

I co 2B, żyjesz? :evil_lol:

Tak się chłopaki wylegują na działencji po spacerkach albo wodnych wyprawach :cool1:

albo spędzają czas odrobinę aktywniej :diabloti:

Posted

Kasia napisał(a):
Madźka, oni oslepną niedługo przez te grzywki :evil_lol:

Sama przygotowałaś pod ognisko?

Mastera to już spiąć chyba mogę, a Tora muszę obciąć na łebie, ale mi się wybitnie nie chce :evil_lol:

Sama :p

Posted

Kasia napisał(a):
fajnie Ci to wyszło :lol:

kartoszki pewnie smaczne były :loveu: zjadłabym takie z ogniska, gorkie i brudne do tego :loveu:

Aż mi szkoda było, jak się to później rypnęło wszystko od ognia :evil_lol:

Pyszne były :loveu: I takie brudne właśnie najsmaczniejsze :lol:
W ogóle uwielbiam ognisko, grill się przy nim nie umywa. To ciepełko, strzelanie, syczenie, kiełbaska na naostrzonym kiju, to ma swój urok :lol:

tigrunia napisał(a):
A ja nic nie widze :cool1:

Po tym cieście takie objawy?? :evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):
kiełbaski z kija są najlepsze :loveu:
a jeszcze lepsze jak spadna przynajmniej raz do ogniska :evil_lol:

No, i popękane od gorąca, kapiący tłuszcz i to syczenie :loveu:
Mamy takie widelce długie specjalne na kiełbaski nad ogniskiem, ale ja z uporem maniaka ostrzę sobie zawsze jakiegoś kija i tak :evil_lol:
I chlebek nad ogniskiem lubię też :p

Posted

madziasto4 napisał(a):
No, i popękane od gorąca, kapiący tłuszcz i to syczenie :loveu:
Mamy takie widelce długie specjalne na kiełbaski nad ogniskiem, ale ja z uporem maniaka ostrzę sobie zawsze jakiegoś kija i tak :evil_lol:
I chlebek nad ogniskiem lubię też :p

kurcze i do tego ciepła, sierpniowa noc, gwiazdy błyszczą się na niebie, zimne piwko w łapce... ach... :loveu::loveu::loveu:

Posted

Mała Rita napisał(a):
kurcze i do tego ciepła, sierpniowa noc, gwiazdy błyszczą się na niebie, zimne piwko w łapce... ach... :loveu::loveu::loveu:

No, te noce to już nie są takie ciepłe właśnie :evil_lol: Dlatego się przyjemnie siedzi i grzeje przy ognisku :loveu:
Tam u nas na działce to po zachodzi słońca robi się ciemno jak w doopie u murzyna, więc przy tym ognisku to trochę się z duszą na ramieniu siedzi czy za plecami przypadkiem lis nie siedzi:evil_lol:, bo przyłazi taka jedna ruda kita co jakiś czas wieczorem.

Aga76 napisał(a):
Normalnie nostalgicznie się zrobiło... takie ognicho to najpiękniejsza sprawa :loveu:

Tak jest, najpiękniejsza :loveu:

Posted

no, aż mi ślinka pociekła...mniam.
nawet ten smród ciuchów i włosów w dniu następnym nie przeszkadza gdy se człek wspomni jak smaczne to było :evil_lol: