madziasto4 Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 chłopakom spodobał się pływak :p Toro wypatruje... Quote
madziasto4 Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 i wypatruje... ...łabędzia :cool1: Quote
Kasia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Lubię ich ogladać na wspólnych zdjeciach :loveu: Quote
Pegaza Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Witam:p Madzia przyszlam sie pochwalic ze dzis mialam dzien pieczenia i najpierw zrobilam placek z malinami z kruszonka mniam:eviltong: a potem picce i powiem Wam szczeze ze te pichcenie mnie wykonczylo i juz nic mi sie nie chce robic.. Toro ma chrapke na tego labedzia:p Quote
madziasto4 Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Kasia napisał(a):Lubię ich ogladać na wspólnych zdjeciach :loveu: Ja też :lol: Pegaza napisał(a):Witam:p Madzia przyszlam sie pochwalic ze dzis mialam dzien pieczenia i najpierw zrobilam placek z malinami z kruszonka mniam:eviltong: a potem picce i powiem Wam szczeze ze te pichcenie mnie wykonczylo i juz nic mi sie nie chce robic.. Toro ma chrapke na tego labedzia:p Placek, pizza, a ja taka głodna... :mdleje: A ja się zaczytałam w necie na temat kuchni azjatyckiej :lol: I idę dalej czytać :p On ma chrapkę na wszystko co się rusza :diabloti: Quote
Aga76 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Pegaza napisał(a): Toro ma chrapke na tego labedzia:p Ciekawe w jakim sosie smakowałby najlepiej? :evil_lol: Dobry :loveu: Quote
tigrunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 AlKil napisał(a):Nie narzekam, tylko ją dobrze znam. jak chcesz to podjedź do mnie i spróbuj jej z ręki dać smakołyka....:diabloti: Może jednak lepiej nie :evil_lol: Ale Masterito ma nózki zgrabne :loveu: Madzka - jem Quote
madziasto4 Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 tigrunia napisał(a): Madzka - jem I co 2B, żyjesz? :evil_lol: Tak się chłopaki wylegują na działencji po spacerkach albo wodnych wyprawach :cool1: albo spędzają czas odrobinę aktywniej :diabloti: Quote
madziasto4 Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 a wieczorem... ...grzejemy się przy ognisku pieczemy ziemniaczki :p Quote
madziasto4 Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 a poźnym wieczorem do domku, przy nastrojowym świetle brytany idą spać :p Quote
Kasia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Madźka, oni oslepną niedługo przez te grzywki :evil_lol: Sama przygotowałaś pod ognisko? Quote
madziasto4 Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Kasia napisał(a):Madźka, oni oslepną niedługo przez te grzywki :evil_lol: Sama przygotowałaś pod ognisko? Mastera to już spiąć chyba mogę, a Tora muszę obciąć na łebie, ale mi się wybitnie nie chce :evil_lol: Sama :p Quote
Kasia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 fajnie Ci to wyszło :lol: kartoszki pewnie smaczne były :loveu: zjadłabym takie z ogniska, gorkie i brudne do tego :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Kasia napisał(a):fajnie Ci to wyszło :lol: kartoszki pewnie smaczne były :loveu: zjadłabym takie z ogniska, gorkie i brudne do tego :loveu: Aż mi szkoda było, jak się to później rypnęło wszystko od ognia :evil_lol: Pyszne były :loveu: I takie brudne właśnie najsmaczniejsze :lol: W ogóle uwielbiam ognisko, grill się przy nim nie umywa. To ciepełko, strzelanie, syczenie, kiełbaska na naostrzonym kiju, to ma swój urok :lol: tigrunia napisał(a):A ja nic nie widze :cool1: Po tym cieście takie objawy?? :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 kiełbaski z kija są najlepsze :loveu: a jeszcze lepsze jak spadna przynajmniej raz do ogniska :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Kasia napisał(a):kiełbaski z kija są najlepsze :loveu: a jeszcze lepsze jak spadna przynajmniej raz do ogniska :evil_lol: No, i popękane od gorąca, kapiący tłuszcz i to syczenie :loveu: Mamy takie widelce długie specjalne na kiełbaski nad ogniskiem, ale ja z uporem maniaka ostrzę sobie zawsze jakiegoś kija i tak :evil_lol: I chlebek nad ogniskiem lubię też :p Quote
Mała Rita Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 madziasto4 napisał(a):No, i popękane od gorąca, kapiący tłuszcz i to syczenie :loveu: Mamy takie widelce długie specjalne na kiełbaski nad ogniskiem, ale ja z uporem maniaka ostrzę sobie zawsze jakiegoś kija i tak :evil_lol: I chlebek nad ogniskiem lubię też :p kurcze i do tego ciepła, sierpniowa noc, gwiazdy błyszczą się na niebie, zimne piwko w łapce... ach... :loveu::loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Normalnie nostalgicznie się zrobiło... takie ognicho to najpiękniejsza sprawa :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Mała Rita napisał(a):kurcze i do tego ciepła, sierpniowa noc, gwiazdy błyszczą się na niebie, zimne piwko w łapce... ach... :loveu::loveu::loveu: No, te noce to już nie są takie ciepłe właśnie :evil_lol: Dlatego się przyjemnie siedzi i grzeje przy ognisku :loveu: Tam u nas na działce to po zachodzi słońca robi się ciemno jak w doopie u murzyna, więc przy tym ognisku to trochę się z duszą na ramieniu siedzi czy za plecami przypadkiem lis nie siedzi:evil_lol:, bo przyłazi taka jedna ruda kita co jakiś czas wieczorem. Aga76 napisał(a):Normalnie nostalgicznie się zrobiło... takie ognicho to najpiękniejsza sprawa :loveu: Tak jest, najpiękniejsza :loveu: Quote
Kasia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 no, aż mi ślinka pociekła...mniam. nawet ten smród ciuchów i włosów w dniu następnym nie przeszkadza gdy se człek wspomni jak smaczne to było :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Ja już jutro będę sobie o tej porze siedzieć nad ognichem :loveu: Quote
Recommended Posts