tigrunia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Cóż za pyszności z samiuśkiego ranka :loveu: Madzka - toć to je rozpusta :shake: Quote
Mała Rita Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Dzień Dobry :hand: Ale ciacho pyszne :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Pyszne, pyszne, ale już mi się kończy :evil_lol: Dziewczyny Kaprysiowe przypomniały mi o naszym kongu :evil_lol: Torek nie odstępował mnie na krok, kiedy wyjęłam konga za chwilę przyszedł drugi sęp i usadowił się, jakby kong miał być dla niego:evil_lol: i głupio mi było, bo mam tylko jednego konga :-( Quote
madziasto4 Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 muszę kupić drugiego, żal mi się tego małego dziada zrobiło :-( najpierw konga dostał Toro Quote
madziasto4 Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 a teraz obok mnie mlaska Masterek :p Master jest bardziej zawzięty, pracuje nad kongiem bardziej mozolnie, w tej samej pozycji, cały czas próbuje wylizać wszystko z wnętrza. A Toro próbuje raz z tej strony, raz z drugiej, gryzie, liże, rzuca nim o podłogę:evil_lol:, mruczy zniecierpliwiony :lol: Quote
Mała Rita Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Fajna ta zabaweczka :loveu: Fidek byłby wniebowzięty :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 To mu kup na urodziny :lol: Master na chwilę oderwany od pracy :evil_lol: i dalej do pracy rodacy nie omieszkał też krzywo spojrzeć na gapiącego się Torka :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 jak sie rozczochrał przy tej mozolności i zawziętości :loveu: Quote
tigrunia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Super :multi: Widzę, że trza kupić takie cuś dla Jessi :razz: Będzie miała zajęcie na cały dzień :cool3: Quote
MAREA SHAPIRO Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 OJ TORKI TORKI JEDNE ZAWZIETE hihi http://images29.fotosik.pl/271/15fc397d401a67f0.jpg to fajnie oj zmordowany ryjok zmordowany hehehe Quote
Mała Rita Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 http://images29.fotosik.pl/271/39caec8d8a198c2c.jpg Niech tylko Toro podejdzie!!! :evil_lol: Quote
Aga76 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Trzeba kupić nr 2 żeby było sprawiedliwie :loveu: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Prawdziwe facety:diabloti: A ja się chyba skuszę w końcu i założę Uziemu galerię:eviltong: Miałam to zrobic jak wezmiemy drugiego chłopaka, żeby tak odrazu razem mieli ale eh chyba jednak zrobię dla Uziego narazie:evil_lol: O a Uzi właśnie zapiszczał radośnie jakby wiedział o czym piszę:eviltong: Quote
tigrunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Pewnie Jagódka :multi: Czekamy na galeryjkę Uziego :loveu: A kiedy nowy chłopak sie rodzi?? (jak sie urodzi) Quote
Jagódka&Uzi Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 tigrunia napisał(a):Pewnie Jagódka :multi: Czekamy na galeryjkę Uziego :loveu: A kiedy nowy chłopak sie rodzi?? (jak sie urodzi) Planowany termin narodzin 25 września, prawie idealnie rok po Uzim (21 wrzesnia):diabloti: No właśnie, jak się urodzi... bo jak nie :mad: :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):Planowany termin narodzin 25 września, prawie idealnie rok po Uzim (21 wrzesnia):diabloti: No właśnie, jak się urodzi... bo jak nie :mad: :evil_lol: A kto wie.. moze akurat na 21 wypadnie :razz: A jak nie to będzie dziewczynka :loveu: Quote
Kasia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 cze Madźka :hand: cze Chłopaki bidne :loveu: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 tigrunia napisał(a):A kto wie.. moze akurat na 21 wypadnie :razz: A jak nie to będzie dziewczynka :loveu: Lada chwila się okaże:evil_lol: Quote
AlKil Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Cze MasterkoTorowscy!!!:lol: Mam pytanko, czy są takie konga w rozmiarze XXXXXXL, żeby Ballada nie mogła go pochłonąć w całości???:roll: Quote
tigrunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):Lada chwila się okaże:evil_lol: A masz w razie czego inną hodowlę upatrzoną ? Czy dziewczynka też przejdzie?? AlKil napisał(a):Cze MasterkoTorowscy!!!:lol: Mam pytanko, czy są takie konga w rozmiarze XXXXXXL, żeby Ballada nie mogła go pochłonąć w całości???:roll: :roflt::roflt::roflt: Co Ty tak ciągle na tą Ballade narzekasz, hę? :mad: :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Czesc Madziaku, Cześc Chłopaki :loveu: no właśnie ja dla Arniego też potrzebowałabym XXXXXXXXL bo on połknie takie małe i nawet nie zauważy :evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 tigrunia napisał(a):A masz w razie czego inną hodowlę upatrzoną ? Czy dziewczynka też przejdzie?? Nie, narazie idę na żywioł:diabloti: Jak nie będzie chłopca wtedy zacznę się dalej rozgladac. A dziewczynka..hmm może gdyby jakas została..ale ogólnie juz zapisalam sie nal liste oczekujacych na chlopca wiec dziewuchy juz pewnie obstawione:lol: Quote
AlKil Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 tigrunia napisał(a): :roflt::roflt::roflt: Co Ty tak ciągle na tą Ballade narzekasz, hę? :mad: :evil_lol: Nie narzekam, tylko ją dobrze znam. jak chcesz to podjedź do mnie i spróbuj jej z ręki dać smakołyka....:diabloti: Mała Rita napisał(a):Czesc Madziaku, Cześc Chłopaki :loveu: no właśnie ja dla Arniego też potrzebowałabym XXXXXXXXL bo on połknie takie małe i nawet nie zauważy :evil_lol: oooo, Jedna mnie rozumie......:multi: Quote
madziasto4 Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Doberek wszystkich miłym gościom :loveu: Ewa, zrób jej własnoręcznie konga, z jakiejś dyni czy czegoś :diabloti: Jagódka, wobec tego czekam na galeryję Uziego :p Quote
Recommended Posts