madziasto4 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Mała Rita napisał(a):http://images31.fotosik.pl/354/2dae46109faa5af8.jpg Takie to małe a już własnej wyspy się dorobiło :evil_lol: Wyspa akuratnych rozmiarów, prawda? :evil_lol: Aga76 napisał(a):Chłopaki w świecie. Toro jak zawsze w biegu, a Master wygląda tak, jakby się delektował każdą chwilą. Każdy z nich łapie chwilę na swój sposób :lol: Quote
tigrunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 madziasto4 napisał(a):Uczulony pewnie? Oj, na widok pasikonika też się drę i uciekam jak najdalej :evil_lol: A w sumie to nie wiem .. byc może :roll: Nie no nie darłam sie :evil_lol: Nawet z 20 minut z nim posiedziałam (pod kołdrą ja:razz:) ale stwierdziłam, że nie ma co i wiać trza bo się ulokował nad mym łóżkiem :cool1: madziasto4 napisał(a):Ja się tylko tych mikroskopijnych pająków nie brzydzę, tych malusich takich :p A ja własnie takich malusich nie .. ino większych niż 1 cm :evil_lol: Kciałam o krowy zapytać - nie interesują się nimi chłopaki? W jakim łajnie się czasem nie wytarzają ?? :razz: Quote
madziasto4 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 tigrunia napisał(a): A ja własnie takich malusich nie .. ino większych niż 1 cm :evil_lol: Kciałam o krowy zapytać - nie interesują się nimi chłopaki? W jakim łajnie się czasem nie wytarzają ?? :razz: No mówię właśnie, że tych malusich się nie boję :eviltong: Master luzem ma w poważaniu, z bliska tylko obserwuje zaciekawiony, Toro z bliska drze japę, ale w takiej sporej odległości nie zwraca raczej uwagi. A a propos krowich placków- Master raczej omija, a Toro celowo w nie wchodzi, a czasami nawet świnia ryja tam wkłada, a jak nie zauważę, to i się wytarza :cool1: Quote
tigrunia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Ojć... to zapachy muszą być potem urocze w domku :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Toro jak Fidel - gdy nie widzę to żadnej padliny ani goowna nie ominie :cool1: Dobry Gamonie :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Buziaki Madzia, Buziaki Chłopaki!!! :loveu: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 o taaak, Uzi tez lubi się wytarzac czasem..ehhh :eviltong: Quote
madziasto4 Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 tigrunia napisał(a):Ojć... to zapachy muszą być potem urocze w domku :evil_lol: Coś Ty, przeganiam go po mokrej, wysokiej trawie albo idziemy nad jezioro na przymusowe aportowanko i już mam czystego psa :p Kasia napisał(a):Toro jak Fidel - gdy nie widzę to żadnej padliny ani goowna nie ominie :cool1: Dobry Gamonie :loveu: Doberek :loveu: Mała Rita napisał(a):Buziaki Madzia, Buziaki Chłopaki!!! :loveu: Czołem :loveu: Jagódka&Uzi napisał(a):o taaak, Uzi tez lubi się wytarzac czasem..ehhh :eviltong: Świniaki nasze kochane :lol: Quote
Mała Rita Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Ja nie wierzę, że takie słodkie pyszczki chciałyby się w koopie wytarzać :shake: :lol: :lol: :lol: Quote
Mała Rita Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Mała Rita napisał(a):Ja nie wierzę, że takie słodkie pyszczki chciałyby się w koopie wytarzać :shake: :lol: :lol: :lol: i do tego krowiej :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Słodkie pyszczki- pozory mylą :diabloti: Zmiana miejscówki, z tyłów na przody :p Quote
madziasto4 Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 zmęczony doznaniami, zasnął :cool1: Quote
Kasia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Madźka jak zwykle foty super bo i super modele :loveu: Wiesz o tym!!! Jednak stwierdzam jak zwykle, że grzywki mają przeboskie i n ajlepsze z tego wszystkiego :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Kasia napisał(a):Madźka jak zwykle foty super bo i super modele :loveu: Wiesz o tym!!! Jednak stwierdzam jak zwykle, że grzywki mają przeboskie i n ajlepsze z tego wszystkiego :evil_lol: A niech se chodzą w tych grzywkach, nie chce mi się zabierać za nożyczki :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Tereny widze ładne zalesione fajnie tam mialas:p no a chlopaki takich wrazen szybko nie zapomna zwlaszcza Master pewnie czuje jeszcze tą swiezą won powietrza:lol: Quote
Aga76 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Dwóch agentów na wodzie :evil_lol::evil_lol: Cze ciasto :loveu: Quote
Recommended Posts