tigrunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Gzibki , gzibki, gzibki :bigcool: Ja to uwielbiam ale jeść - nie zbierać :shake: Quote
madziasto4 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Aga76 napisał(a):Ale duuuzio gzibów :mdleje:nie znam się na gzibach, ale fotki smakowite! To są same kozaki i maślaki :p Ze świeżych gzibków była potem pyszna zupka grzybowa, z boczkiem, cebulką, ziemniaczkami :loveu: Quote
Aga76 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 madziasto4 napisał(a):To są same kozaki i maślaki :p Ze świeżych gzibków była potem pyszna zupka grzybowa, z boczkiem, cebulką, ziemniaczkami :loveu: Kce zupę gzibową :roll: najlepiej natychmiast :evil_lol: Te fotki działają pobudzająco... :cool1: Quote
madziasto4 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 tigrunia napisał(a):Gzibki , gzibki, gzibki :bigcool: Ja to uwielbiam ale jeść - nie zbierać :shake: No co Ty 2B, grzybobranie to cudna sprawa :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Aga76 napisał(a):Kce zupę gzibową :roll: najlepiej natychmiast :evil_lol: Te fotki działają pobudzająco... :cool1: Jajecznica z kurkami też piszna była :loveu: Wyżywił by się jakoś człowiek w tym lesie :evil_lol: Z gzibków by żył po prostu hihi Quote
Aga76 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 madziasto4 napisał(a):Jajecznica z kurkami też piszna była :loveu: Wyżywił by się jakoś człowiek w tym lesie :evil_lol: Z gzibków by żył po prostu hihi Rany :mdleje:zemdlałam z głodu... Quote
tigrunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 madziasto4 napisał(a):No co Ty 2B, grzybobranie to cudna sprawa :loveu: Nie bo ja sie wszelakich robali brzydze :cool1: To ni dla mnie :shake: Ale zupke gzibową bym se zjadła :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 tigrunia napisał(a):Nie bo ja sie wszelakich robali brzydze :cool1: To ni dla mnie :shake: Ale zupke gzibową bym se zjadła :loveu: O, a propos robali- pewnego wieczora odwiedziło nas około 11 szerszeni :mdleje: Najpierw przyleciały 3, potem czwarty, piąty, aż do 11. No, w lesie na grzybkach się czasami wlezie twarzą w pajęczynę:evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 madziasto4 napisał(a):O, a propos robali- pewnego wieczora odwiedziło nas około 11 szerszeni :mdleje: Najpierw przyleciały 3, potem czwarty, piąty, aż do 11. No, w lesie na grzybkach się czasami wlezie twarzą w pajęczynę:evil_lol: :crazyeye: Ojj szerszeń ostatnio TZa tate użarł .. skonczyło się w szpitalu :cool1: Pająk jeden wczoraj moim laczkiem został potraktowany :loveu: A przed świerszczem musiałam do siostry na noc uciekać :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 tigrunia napisał(a)::crazyeye: Ojj szerszeń ostatnio TZa tate użarł .. skonczyło się w szpitalu :cool1: Pająk jeden wczoraj moim laczkiem został potraktowany :loveu: A przed świerszczem musiałam do siostry na noc uciekać :evil_lol: Uczulony pewnie? Oj, na widok pasikonika też się drę i uciekam jak najdalej :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 płyniemy do przesmyku, na następne jezioro P.s. Oo, bitewny numer strony mamy, 1410 :grins: Quote
madziasto4 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 daje nura i już jej nie ma :p Quote
Kasia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 ja też sierobali brzydzę. wszystkich! wczoraj Fidel zadusił pająka na podłodze, mały potraktował go jeszcze z buta a ja spływem kiblowym :p po ostatnim zbieraniu jagód miałam całe włosy w pajeczynach :shake: 1410 - wygralismy wtedy nawet :grins: Quote
madziasto4 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Ja się tylko tych mikroskopijnych pająków nie brzydzę, tych malusich takich :p Quote
Kasia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 mnie ino stonki nie brzydzą :cool1: pajonki wszystkie, dżdżownice też i nawet muchy bo na gównach siadają!!! Quote
Mała Rita Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 ja to z tymi owadami to mam tak, że motyli się panicznie boję, piękne to ale jakieś takie obrzydliwe :cool3: Quote
Pegaza Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Madziu piękne te fotki porobilas a te kaczuszki..:p a chlopaki super objazdowke mieli:p wracając do grzybow dzis jajecznice z nimi mam:eviltong: Quote
madziasto4 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Zmieniam temat z owadów i innych pająków, bo mnie wzdryga na samą myśl :evil_lol: D-E, no, objazdówa była jak trza :lol: Idziemy nad jeziorko :p Quote
madziasto4 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Master delektuje się zapachem powietrza :razz: Quote
madziasto4 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 wycieranko i tarzanko :cool1: Quote
Mała Rita Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Takie to małe a już własnej wyspy się dorobiło :evil_lol: Quote
Aga76 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Chłopaki w świecie. Toro jak zawsze w biegu, a Master wygląda tak, jakby się delektował każdą chwilą. Quote
Recommended Posts