Kasia Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 madziasto4 napisał(a): Cześć wszystkim, właśnie wróciliśmy z działki, bo niektórzy muszą jutro do roboty iść :p Nie bądź taka do przodu bo za niedługo to i Ty zaczniesz ranne wstawania :p Fajnie że juz jesteście :loveu: Jak chłopaki? Masz jakieś fotki ryjoków? :loveu: Quote
madziasto4 Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Kasia napisał(a):Nie bądź taka do przodu bo za niedługo to i Ty zaczniesz ranne wstawania :p Fajnie że juz jesteście :loveu: Jak chłopaki? Masz jakieś fotki ryjoków? :loveu: Ale jeszcze miesiąc się byczę :evil_lol: Mam tyle, że nie wiem które najpierw pokazać :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 krótki spacerek Torkowy polowanie na nornicę :cool1: Quote
Kasia Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Po takich polowaniach na krety czy nornice fajne mają potem te pychole :loveu: Quote
madziasto4 Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Nie, nie cięłam nic od ostatniego strzyżenia :hmmmm: Quote
Mała Rita Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Madzia jak ty to robisz że oni tacy chętni do pozowania? :lol: Fidowe zdjęcia to zazwyczaj uciekający ogonek :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Mała Rita napisał(a):Madzia jak ty to robisz że oni tacy chętni do pozowania? :lol: Fidowe zdjęcia to zazwyczaj uciekający ogonek :evil_lol: Jak chcę konkretne ujęcie, właśnie TO, w TYM miejscu, to po prostu każę im tam usiąść :lol: Quote
Mała Rita Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 madziasto4 napisał(a):Jak chcę konkretne ujęcie, właśnie TO, w TYM miejscu, to po prostu każę im tam usiąść :lol: Ty to masz silę przebicia :lol: ja też mu każe, krzyczę, macham rękoma, przytrzymuję na siłę i tak zazwyczaj na fotce jest tylko tło i tylna kończyna Fida :evil_lol: Quote
Kasia Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 madziasto4 napisał(a): Nie, nie cięłam nic od ostatniego strzyżenia :hmmmm: Tak mi zdało jak Torka zobaczyłam...ale może akurat takie ujęcie było :lol: Ryjok czarny kochany :loveu: Quote
tigrunia Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 O proszę i Madzka wróciła :multi: Cze :loveu: Quote
madziasto4 Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 W przerwie od nadrabiania u Fidlastej wstawiam fotki :p Leśny spacerek Quote
tigrunia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 No pikny lasek :loveu: A gzibki jakie były? :razz: Quote
Kasia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Cudne zdjęcia, cudne :loveu: Masterek jak bombowo się wkomponował :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Czesc Madzia, czesc leśni chłopcy :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 tigrunia napisał(a):No pikny lasek :loveu: A gzibki jakie były? :razz: I to nasz lasek :loveu: Nasz własny :loveu: Gzibki no pewnie! Koźlarze, zajączki, kurki, maślaki, borowiki też się trafiają, ale koźlarzy najwięcej :p Aga76 napisał(a):Ależ cudnie !!! :loveu: Kasia napisał(a):Cudne zdjęcia, cudne :loveu: Masterek jak bombowo się wkomponował :loveu: PositiveThought napisał(a):ale klimacik, Madźka :loveu: czupury świene fryzury mają :loveu: Dzięki :loveu: Mała Rita napisał(a):Czesc Madzia, czesc leśni chłopcy :evil_lol: Skrzaty leśne witają :lol: Quote
madziasto4 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Patrzaj 2B, fotki z kilku różnych grzybobrań Quote
Aga76 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Ale duuuzio gzibów :mdleje:nie znam się na gzibach, ale fotki smakowite! Quote
madziasto4 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Takie dwa kozaki znalazłam na spacerze z psami :lol: gramy? :p A pewnego wieczora odwiedził nas lis :cool1: Podchodził do tarasu na 2-3 metry z różnych stron. Albo wściekły albo szukał jedzenia dla młodych :hmmmm: Do innych działkowiczów też przychodził. Rankiem przyszły też sarenki do lasku, stały kilka metrów za kibelkiem, młodziutkie :loveu: Quote
Recommended Posts