Mała Rita Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 troszkę zwichrowana grzyweczka... :lol: działo się!!!:evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Masterek to chyba spokojnieszy jest a Toro wariacik?? HMM?:D Quote
madziasto4 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Mała Rita napisał(a): troszkę zwichrowana grzyweczka... :lol: działo się!!!:evil_lol: Trzepał się goopek :lol: Jagódka&Uzi napisał(a):Masterek to chyba spokojnieszy jest a Toro wariacik?? HMM?:D Zdecydowanie, każdy odwiedzający nas Ci to powie, bo to nawet po zdjęciach widać :lol: Ale właśnie za to fiu-bździu w łepetynie kocham Torka :evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 madziasto4 napisał(a):Trzepał się goopek :lol: Zdecydowanie, każdy odwiedzający nas Ci to powie, bo to nawet po zdjęciach widać :lol: Ale właśnie za to fiu-bździu w łepetynie kocham Torka :evil_lol: Hehehe Właśnie Uzi to takie fiu-bździu!:D Wariat totalny, wszedzie go pelno, zawsze cały w emocjach, wszystkiego ciekaw. Ale przylepa też z niego niezła:loveu: Dlatego mam ciche nadzieje, że drugi bedzie spokojnieszy, żeby nastapiła równowaga:evil_lol: Quote
tigrunia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Mała Rita napisał(a):acha, przebrnęłam przez te tysiące stron :) Waszej Galerii :) fajnie tak podpatrzeć zmiany jakie następowały u Toro, bo Masterek nie zmienił sie za wiele ;) :crazyeye: Jak tyś tego dokonała ?? :crazyeye: Podziwiam :evil_lol: Madzka .. Ryjoki są niesamowite :loveu: Najbardziej to mi sie szczur podobał :loveu: Quote
Kasia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Fajny wytrzeszcz sie zrobił Torciowi :loveu: :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='tigrunia']:crazyeye: Jak tyś tego dokonała ?? :crazyeye: Podziwiam :evil_lol: kilka wieczorów ale dałam rade :evil_lol: Quote
Pegaza Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Cze Madziu :p ale ma gnata:lol: http://images49.fotosik.pl/3/ec43468547c3b708.jpg Quote
Asiaczek Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Witajcie! Widziałam fotki kajakowe i zmoknięte... I faktycznie - jeden psiak to nic. dopiero drugi daje obraz, co? Pogratulować ślicznych fotek!:lol: Pzdr. Quote
Aga76 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Cześć Madziu :loveu: Gratuluję zdanego egzaminu. Przepiękny zachód słońca, bajeczny! i rewelacyjne zdjęcia kajakowe, chłopcy są fantastyczni! pozdrawiam. Quote
Pegaza Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Madzia ja sie znow czegos nie doczytalam ale do gratulacji tez sie przylaczam:p Quote
AlKil Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Helloł!:lol: Nie nadrabiam...:shake: przesadzam choinki....:diabloti: Quote
Mała Rita Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Witamy poniedziałkowo chłopczyków i dziewczynkę :) :hand: Quote
Kasia_zg Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Cześć Madziu :) Również gratuluje zdanego egzaminu jednak niefajnie że aż tak długo musisz czekac na praktyczny... Kajakowi chłopcy są boscy i mokre szczurki kochaniutkie:loveu: Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Pegaza napisał(a):Madzia ja sie znow czegos nie doczytalam ale do gratulacji tez sie przylaczam:p yyyhy ja tez!:p Quote
tigrunia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Madzka na działce jest. 31 chyba wraca :razz: Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='madziasto4']Dzieki Fidlasta :loveu: No, taka inna perspektywa, żeby nudno nie było, ale wtedy mam krzywy horyzont bo cykałamm na czuja:evil_lol:, a nie wpadłam na to, żeby sobie Live View włączyć skoro już go mam :evil_lol: P.s. Pisałyśmy u siebie nawzajem w tym samym czasie hihi :lol: hehe a to ci! no horyzonty to ja dlugo mialam krzywe...wlasciwie jak uzywalam kompaktu i tego @live view@ to mialam krzywe...teraz tym sie za cholere nie umiem posluzyc..serio lepiej uzywac viefindera az sie nauczysz..no i jest to bardziej "profesjonalnie":) skoro juz masz taka "maszyne"! Quote
Jagódka&Uzi Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 tigrunia napisał(a):Madzka na działce jest. 31 chyba wraca :razz: uhh jakos mi to umknelo :P Quote
Sara_i_Aris Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Ja jestem, a Madźki niet :shake: Zdjęcia super, mogłabym je podziwiać i podziwiać, i nigdy by mi się to nie znudziło. Madzia, jak ty się dorobisz jasnego obiektywu to ja chyba będę biła przed tobą ukłony :modla: Quote
madziasto4 Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Cześć wszystkim, właśnie wróciliśmy z działki, bo niektórzy muszą jutro do roboty iść :p Na działkę wracamy jak zwykle na weekend. Dziękuję wszytskim za komplementy nt zdjęć. :loveu: MAREA SHAPIRO napisał(a):hehe a to ci! no horyzonty to ja dlugo mialam krzywe...wlasciwie jak uzywalam kompaktu i tego @live view@ to mialam krzywe...teraz tym sie za cholere nie umiem posluzyc..serio lepiej uzywac viefindera az sie nauczysz..no i jest to bardziej "profesjonalnie":) skoro juz masz taka "maszyne"! Jasne, że tak, popietam, mnie live view służy wyłącznie w niewygodnych, albo po prostu niemożliwych pozycjach- w kajaku nie mam zbyt dużo możliwości ustawienia się do zrobienia fotki :lol: Quote
Recommended Posts