Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Mała Rita napisał(a):

troszkę zwichrowana grzyweczka... :lol: działo się!!!:evil_lol:

Trzepał się goopek :lol:

Jagódka&Uzi napisał(a):
Masterek to chyba spokojnieszy jest a Toro wariacik?? HMM?:D

Zdecydowanie, każdy odwiedzający nas Ci to powie, bo to nawet po zdjęciach widać :lol: Ale właśnie za to fiu-bździu w łepetynie kocham Torka :evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Trzepał się goopek :lol:

Zdecydowanie, każdy odwiedzający nas Ci to powie, bo to nawet po zdjęciach widać :lol: Ale właśnie za to fiu-bździu w łepetynie kocham Torka :evil_lol:

Hehehe

Właśnie Uzi to takie fiu-bździu!:D Wariat totalny, wszedzie go pelno, zawsze cały w emocjach, wszystkiego ciekaw. Ale przylepa też z niego niezła:loveu:
Dlatego mam ciche nadzieje, że drugi bedzie spokojnieszy, żeby nastapiła równowaga:evil_lol:

Posted

Mała Rita napisał(a):
acha, przebrnęłam przez te tysiące stron :) Waszej Galerii :) fajnie tak podpatrzeć zmiany jakie następowały u Toro, bo Masterek nie zmienił sie za wiele ;)

:crazyeye: Jak tyś tego dokonała ?? :crazyeye: Podziwiam :evil_lol:

Madzka .. Ryjoki są niesamowite :loveu: Najbardziej to mi sie szczur podobał :loveu:

Posted

Cześć Madziu :loveu:

Gratuluję zdanego egzaminu.

Przepiękny zachód słońca, bajeczny! i rewelacyjne zdjęcia kajakowe, chłopcy są fantastyczni!

pozdrawiam.

Posted

Cześć Madziu :)
Również gratuluje zdanego egzaminu jednak niefajnie że aż tak długo musisz czekac na praktyczny...
Kajakowi chłopcy są boscy i mokre szczurki kochaniutkie:loveu:

Posted

[quote name='madziasto4']Dzieki Fidlasta :loveu:

No, taka inna perspektywa, żeby nudno nie było, ale wtedy mam krzywy horyzont bo cykałamm na czuja:evil_lol:, a nie wpadłam na to, żeby sobie Live View włączyć skoro już go mam :evil_lol:

P.s. Pisałyśmy u siebie nawzajem w tym samym czasie hihi :lol:

hehe a to ci!
no horyzonty to ja dlugo mialam krzywe...wlasciwie jak uzywalam kompaktu i tego @live view@ to mialam krzywe...teraz tym sie za cholere nie umiem posluzyc..serio lepiej uzywac viefindera az sie nauczysz..no i jest to bardziej "profesjonalnie":) skoro juz masz taka "maszyne"!

Posted

Ja jestem, a Madźki niet :shake:

Zdjęcia super, mogłabym je podziwiać i podziwiać, i nigdy by mi się to nie znudziło. Madzia, jak ty się dorobisz jasnego obiektywu to ja chyba będę biła przed tobą ukłony :modla:

Posted

Cześć wszystkim, właśnie wróciliśmy z działki, bo niektórzy muszą jutro do roboty iść :p
Na działkę wracamy jak zwykle na weekend.

Dziękuję wszytskim za komplementy nt zdjęć. :loveu:

MAREA SHAPIRO napisał(a):
hehe a to ci!
no horyzonty to ja dlugo mialam krzywe...wlasciwie jak uzywalam kompaktu i tego @live view@ to mialam krzywe...teraz tym sie za cholere nie umiem posluzyc..serio lepiej uzywac viefindera az sie nauczysz..no i jest to bardziej "profesjonalnie":) skoro juz masz taka "maszyne"!

Jasne, że tak, popietam, mnie live view służy wyłącznie w niewygodnych, albo po prostu niemożliwych pozycjach- w kajaku nie mam zbyt dużo możliwości ustawienia się do zrobienia fotki :lol: