Magda Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 No prosze jak sie chlopcy dogaduja:loveu::loveu: Quote
Zuza96 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Hi hi hi... jaki oN śliczny :loveu: KOfFanY :loveu::loveu::loveu: TEż KOchaNy Quote
g_o_n_i_a Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Madziu, ale masz grzecznych chłopaczków. :multi: Quote
Alynkaaa Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 hehe ale slodziuchy:) i jak fajnei paczki rozpieczentowywali:) dodam ze moj rudzielec kocha to najbardziej nie wazne co jest w srodku wazne zeby bylo dduuuuuza do rozpakowywywania:) hehe slodziutke:) dobranooooooc:) Quote
Zuza96 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Cześć Madziu ;) Może jakieś zdjątka nam zapodasz :cool3: Quote
Magda Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Zuza96']Cześć Madziu ;) Może jakieś zdjątka nam zapodasz :cool3: No wlasnie?:mad: Ucaluj chlopakow!:loveu: Quote
madziasto4 Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [SIZE="3"]Annuntio vobis gaudium magnum! (I wcale nie habemus papam) Toro od przedwczoraj wskakuje na kanapę i pokracznie z niej zeskakuje! :multi: Jupi :multi: gonia grzecznych i kochanych i ślicznych i w ogóle :loveu: Alynkaaa Ale że to małe gówno sie samo obsłużyło :-o :lol: Haha bo to tak jest, że te całe prezenty dla piesków to największą radość sprawiają nam :evil_lol: A psiaki mają frajdę przy rozpakowywaniu :lol: Zuza, Magda Sie robi :p I wcale nie dlatego, żebym się przestrzaszyła tej pały, czy coś takiego :eviltong: Sama z własnej woli! :razz: Byłam dzisiaj w mieście, i przy okazji kupiłam chłopakom...coś :p Masterkowi uszysko białe, a Torkowi kosteczkę :p Od razu się wzieli za robotę i jest spokój ;) Dziesiejszy Masterek Oj...:evil_lol: i Mały Quote
Kasia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='madziasto4'] Madziu, toć to ucho prawie tak wielkie jak sam Masterek :evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 fidelek2 napisał(a):Madziu, toć to ucho prawie tak wielkie jak sam Masterek :evil_lol::evil_lol: Haha, myślałam, że nikt nie zauważy :eviltong: Ale im większe, tym lepsze :razz: Quote
Zuza96 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Mzdziu, teraz tak mówsz, że się nie przestraszyłaś tego emotikonka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak niewinnie wygląda :loveu::loveu::loveu: Quote
Zuza96 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Mmmm, jakie smakołyki (dla Masterka oczywiście ja takich nie lubię :evil_lol:) Uuu la la, nawet kiteczkę ma założoną :cool3: Quote
Moniś Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 fidelek2 napisał(a):Madziu, toć to ucho prawie tak wielkie jak sam Masterek :evil_lol::evil_lol: specjalnie mu takie kupiła, żeby się psa pozbyć na jakiś czas :evil_lol: Swoją drogą to cudnie wygląda w tej różowej spineczce :cool3::cool3::loveu: Quote
madziasto4 Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Moniś napisał(a):specjalnie mu takie kupiła, żeby się psa pozbyć na jakiś czas :evil_lol: Swoją drogą to cudnie wygląda w tej różowej spineczce :cool3::cool3::loveu: No jaka bystra dziewczyna, od razu wyczaiłaś o co chodzi :klacz: Właśnie taki miałam cel :p Quote
madziasto4 Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Znowu strzelają :angryy: Masterek siedzi pod moim biurkiem i trzęsie się biedaczek :placz: Okno zamknięte, drzwi do mojego pokoju też, siedzimy i słuchamy z Masterkiem głośno muzyki i czekamy :roll: Quote
Moniś Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 madziasto4 napisał(a): Okno zamknięte, drzwi do mojego pokoju też, siedzimy i słuchamy z Masterkiem głośno muzyki i czekamy :roll: już czekacie? toż jeszcze nie sylwester ;) a tak na serio to u nas też te bachory latają- normalnie pałą takich :mad::mad: Quote
AlKil Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 melduję, że na skoki spadochronowe się nie zapisałam... to TZ o nich marzy, ja nie!!!! Całuski dla psiaków!!! Quote
madziasto4 Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Moniś te gnojki już od bitych 2-óch tygodni u nas strzelają :placz: [quote name='AlKil']melduję, że na skoki spadochronowe się nie zapisałam... to TZ o nich marzy, ja nie!!!! Całuski dla psiaków!!! Haha :lol: A już myślałam :lol: A tak nawiasem mówiąc, to czy nurkowanie nie było przypadkiem również marzeniem TZ-ta ? :cool3: Quote
Zuza96 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Czeeeeeść ! A ja nie mam psiaka i nie ma kto sie bać strzelania, ale wogóle u mnie nie strzelają :cool3:. A zaczynają leciutko jutro rano "walić". Quote
Magda Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='madziasto4'] Ale wystraszona bidulka:placz: Wspolczuje Masterkowi Toro ma wszystko w d.... i gryzie kosteczke:evil_lol: Quote
Zuza96 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Dobre, ze Trek chociaż się nie boi :lol:, a Masterkowi współczuję :roll: Quote
madziasto4 Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Magda_Miki napisał(a):Ale wystraszona bidulka:placz: Wspolczuje Masterkowi Toro ma wszystko w d.... i gryzie kosteczke:evil_lol: :-( Dokładnie :evil_lol: Mówie Ci Madzia, ale nam się aparat trafił :cool3: Quote
Magda Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 madziasto4 napisał(a):Dokładnie :evil_lol: Mówie Ci Madzia, ale nam się aparat trafił :cool3: Przynajmniej rownowaga zachowana:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Magda_Miki']Przynajmniej rownowaga zachowana:evil_lol: O co to to tak :razz: Master był spokojniejszy w jego wieku :roll: Quote
Magda Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='madziasto4'] Ale masz sliczne Mikolaje:loveu: Ten po lewej to chyba wchodzil przez komin:evil_lol: Quote
Recommended Posts