Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga76 napisał(a):
Heloł :loveu:

Jak się czujecie?

:loveu:

Lepiej, ale jeszcze nie jest w porządku. Potrzyma nas pewnie 2-3 dni.

Kasia napisał(a):
No, brak 'normalnej' wody jest uciążliwy...
Pamiętam jak u nas jakaś awaria była i wyłączyli na osiedlu wodę. 2 dni nie było, z myciem to pal lich ale jak kogoś pocisnęło albo sraczkę dostał to już gorzej bo nawet nie było czym spłukiwać :evil_lol:

:evil_lol: Woda bieżąca musi być, nie ma bata.

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Aga76 napisał(a):
:loveu::loveu::loveu: i ostatnia fota :evil_lol:

Się goopki tak obszczekiwały :p

Kasia napisał(a):
Fajnie Ci w wydaniu wakacyjnym :lol:
Pusia sliczna :loveu:

Dzieki :lol:

No, Pusia słodziak :loveu: Tylko, że cholera jedna z piesami się nie chce bawić :lol: Obcego za nogawkę potrafi złapać, a jak :lol: Ale nas już zna, fajny mordzielec z niej :loveu:

Posted

Pokazałabym Wam jak Toro daje buzi na hasło 'daj buźki', ale filmik bym musiała nagrać :lol:
Albo jak się śmieje kiedy się cieszy, albo jak mnie prowadza po mieszkaniu trzymając za nogawkę :p Ale fotek ni mam...

Posted

Hej, ale mnie tu dawno nie było. Torcia to bym nie poznała, ale rudy pycholek :crazyeye:
Wpadłam napisać że karma chyba zaczyna działać. Włoski na nosku i uszkach nie wypadają. Zobaczymy czy zaczną lepiej rosnąć. Karmimy chyba dopiero dwa tygodnie a już coś widać.
Jak będą ewidentne efekty to dam znać może też Masterkowi pomoże.

Posted

[quote name='Jagódka&Uzi']Urocze oczęta:p
Ach jak te oczęta wlepiają we mnie wzrok jak czegoś chcą...:lol:

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Madziu.

W kitce to tylko Master mi się podoba, Torkowi lepiej z obciachaną główką :loveu: Ta fryzurka świetnie do niego pasuje :p
Wiem, wieeeem...;)

[quote name='koregra']Hej, ale mnie tu dawno nie było. Torcia to bym nie poznała, ale rudy pycholek :crazyeye:
Wpadłam napisać że karma chyba zaczyna działać. Włoski na nosku i uszkach nie wypadają. Zobaczymy czy zaczną lepiej rosnąć. Karmimy chyba dopiero dwa tygodnie a już coś widać.
Jak będą ewidentne efekty to dam znać może też Masterkowi pomoże.
A co to za karma Kamilka?

Posted

O karmie pisałam chyba w wątku czym karmicie yorki
Royal Canin/Waltham Skin Support Canine. Poleciła mi wet jak jej sie zapytałam o nosek tradycyjnie przy każdej wizycie u innego weta.
Mówiłam że zeskrobina była robiona że nic nie wykazała i co ona o tym myśli. Polciła tą karmę, stosujemy zobaczymy co z tego będzie ;)

Posted

Cze Madzka :multi:
Chyba pierwszy raz widzę Torka w kitce :-o Faktycznie mu nie do pyska :shake: A myślałam, ze wszystkim Yorkom ładnie w kucorze :roll:
Lasagne cudooo :loveu: Z czym to jesio można zrobić tak na szybko? Bo szpinak mi nie leży .. :p

Posted

tigrunia napisał(a):
Cze Madzka :multi:
Chyba pierwszy raz widzę Torka w kitce :-o Faktycznie mu nie do pyska :shake: A myślałam, ze wszystkim Yorkom ładnie w kucorze :roll:
Lasagne cudooo :loveu: Z czym to jesio można zrobić tak na szybko? Bo szpinak mi nie leży .. :p

Jakbyś obejrzała naszą galerię dokładnie, tobyś już kiedyś Torka w kitce widziała :diabloti: Było to ponad rok temu. Ale nie masz czego żałować, bo było mu tak samo nie do pyska jak i teraz. Albo i gorzej :evil_lol:

Ty, ale mnie też szpinak nie leżał, dopóki nie znalazłam na niego przepisu, teraz jest pycha :p I zdrowy :cool2:
Ja tę moją zrobiłam na wzór zjedzonej w restauracji włoskiej, innych nie jadłam, więc nie wiem z czym można toto jeszcze zrobić.
U mnie jest szpinak, boczek, pieczarki, ser i sos. Ale w necie jest sporo przepisów, z mielonym mięsem m.in. To się w ogóle szybciorem robi, tę lazanię :p