Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

hej,
jak zwykle z przyjemnością tutaj wpadłam:loveu: Tyle ochów i achów co już chyba napisałam to nawet nie mam jak zliczyć, więc nie będę oryginalna
ach jak super!:multi:

Jejku, z chęcią bym się z Wami wszystkimi spotkała! Do Madźki pod namioty!:loveu:

czekam

Posted

[quote name='PositiveThought']no Madźka dużo miejsca ma, gościnna tyż chyba jest.

Aguś, pożycz miotłę, polecę gdzieś sobie :evil_lol:

To masz, polataj sobie

Posted

Cześć :p

Plany nam się pokrzyżowały całkowicie, byliśmy tydzień w Wawie u rodziny i kilka dni u rodziny na wsi, wróciliśmy wczoraj, wcześniej niż planowaliśmy, cała nasza trójka z grypą żołądkową, złapaną od rodziny na wsi :p Psy zdrowe.

Tatry nie wypaliły ze względu na pogodę- najpierw powodzie, zabłocone i pozamykane szlaki, a poźniej upały. Ale może we wrześniu się uda wyskoczyć.

P.S. Nie pożegnałam się, bo dogo na dzień przed wyjazdem przestało dychać :diabloti:

U mnie na towarzyski zlot nie ma niestety jeszcze warunków, przykro mi :diabloti:

Posted

A mówiłam, że Madźka gościnna :evil_lol: :loveu:

Zlot u Władzi! Ma chałupę wielka i brak rodziców przez 2 tydnie!

Czyli juz bedziesz na dogo normalnie?

Posted

Kasia napisał(a):
A mówiłam, że Madźka gościnna :evil_lol: :loveu:

Zlot u Władzi! Ma chałupę wielka i brak rodziców przez 2 tydnie!

Czyli juz bedziesz na dogo normalnie?

Ja jestem bardzo gościnna, od zawsze piszę, że mam dużą piwnicę z oknem :loveu:, w niej stary tapczan, zapas dżemów, trunków...:evil_lol:

No, do Władki na działkę, ma ogrodzone, ładny trawniczek, chałupę, przyczepkę chiba też widziałam.:diabloti:
A u mnie co, ogrodzenia brak, bieżącej ciepłej wody ni ma, kibel w lesie, góry i doliny- trza teren wyrównać jakoś...:evil_lol:

No, normalnie będę :loveu:

Posted

A na drzwiach wychodka masz dziurke w kształcie serca czy trójkąta? :loveu:

Co do braku wody to pal licho, z brudu i smrodu jeszcze nikt się nie zes*** :evil_lol:

Posted

Nie mam ani serca ani trójkąta, bo są wstawione drzwi z klamką i szybką :evil_lol: Ale po bokach może wypiłuję serduszka :loveu: :cool2:

No ta, świnia się nie myje i żyje, ale na dłuższą metę to ocipieć idzie :evil_lol:
Na razie nienormalnie to się tam da umyć:diabloti:- miska z ciepłą wodą, albo prysznic na zewnątrz (beczka z wodą ogrzaną przez słońce). Ale mnie brakuje normalnego mycia :p

Posted

No, brak 'normalnej' wody jest uciążliwy...
Pamiętam jak u nas jakaś awaria była i wyłączyli na osiedlu wodę. 2 dni nie było, z myciem to pal lich ale jak kogoś pocisnęło albo sraczkę dostał to już gorzej bo nawet nie było czym spłukiwać :evil_lol: