Kasia Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 PositiveThought napisał(a): chrum chrumy :grins: Łukaszek tam mówi gdy chce abym włączyła mu bajkę o śwince Pepie i Dżordżu:p Quote
Kasia Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Ta bajka działa na mnie tak jak bajka Sąsiedzi mimo, że obie nie maja ze sobą nic wspólnego :evil_lol: Quote
Kasia Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Występują: Świnka Pepa Brat Dżordż Mama Świnka Tata Świnka Dziadek Świnka Babcia Świnka i Dziadek Pies robią chrum chrum i cały czas sie śmieją :evil_lol: i maja różne przygody... Quote
Kasia Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Jego ulubione bajki, które ogląda bez przerwy: Świnka Pepa Krecik Koziołek Matołek :evil_lol::evil_lol: Quote
Aga76 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Madzia, łapkowe zdjęcia !!! I znów to napiszę, Toro niesamowicie się zmienił! Quote
Daga_i_Oskar Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Cze Madzka :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Sie przywitac przyszlam, zaleglosci zdjeciowe odrobilam - tyle tego wstawilas, ze nadrobilas za dziewzyny, ktore sie opuscily w stawianiu zdjec :eviltong:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Chlopaki sa boskie, a jak podaja lapki, no po prostu cod miod i orzeszki :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]I jak, na kiedy masz termin z prawka??[/FONT] Quote
madziasto4 Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Dobry wieczór. Cieszę się, że te moje dwa gooptaki z łapkami się podobają :p Daguś, na razie mam wyznaczony termin na egzamin teoretyczny- 22 sierpnia. I dopiero wtedy będę mogła dostać termin na praktyczny. Więc mam trochę czekania... Quote
Daga_i_Oskar Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='madziasto4']Dobry wieczór. Cieszę się, że te moje dwa gooptaki z łapkami się podobają :p Daguś, na razie mam wyznaczony termin na egzamin teoretyczny- 22 sierpnia. I dopiero wtedy będę mogła dostać termin na praktyczny. Więc mam trochę czekania... [FONT=Comic Sans MS]Aaaa to nie masz od razu teori i praktyki? Kurcze glupio troche jak egzamin jest rozbity, bo dwa razy stresa sie ma, a tak to przynajmniej za jednym zamachem :P[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ale nic bede kciuki 3mac :multi:[/FONT] Quote
Pegaza Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Taa bajki kiedys bylam na bierzaco teraz tez sie opuscilam... czolem Madzia..:p Quote
madziasto4 Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Cześć :p W piątek pożegnaliśmy gości, dzisiaj wieczorej wróciliśmy z działki, w piątek wyjeżdzamy na urlop- tyle z nowości :p Działkowe fotki, tym razem wspólne :p Quote
madziasto4 Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 No, opalonam, trochę wypadów na plażę, na działkę, dzisiaj na kajak i słońce mnie chwyciło :p Toro nurkuje po piłkę :cool1: a potem wygląda tak:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 PositiveThought napisał(a):obgoliłaś ich! :razz: Madźka, a Ty się tych nurów nie boisz? bo Maja też nurkuje, a ja za każdym razem histeryzuję, że coś się stanie... Tylko Torka, Master chodzi jeszcze jak bąk kosmaty zarośnięty :p No ja go od razu wołam jak widzę, że nurkuje. Jak widzę, że nie może złapać w pysk piłki i zaczyna zamaczać całą głowę pod wodę, to mu pomagam wyjąć piłkę. Quote
madziasto4 Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 PositiveThought napisał(a):hihi. ale oboje bardzo przystojnie wyglądają :loveu: aaa, takie buty :p już myślałam, że on tak o ten. Majka to próbuje wyławiać te kamienie, które spadają na dno :lol: Mastera w tym tygodniu przed wyjazdem opitolę :p Nie, sam z siebie nie nurkuje. Zamaczy całe ryło tylko jak se frisbee na dnie przydepcze albo nie może chwycić piłki :p Quote
tigrunia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Witam się i tu :loveu: łiii jakie wodne zabawy fajoskie :loveu: Toro mokry szczuras :evil_lol: Madźka do twarzy Ci z nimi :loveu: Quote
Aga76 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 O skonam - fantazja !!! Toruś nurkujący to bomba !!! :mdleje: Quote
madziasto4 Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 tigrunia napisał(a):Witam się i tu :loveu: łiii jakie wodne zabawy fajoskie :loveu: Toro mokry szczuras :evil_lol: Madźka do twarzy Ci z nimi :loveu: Cze 2B :loveu: No pewnie, że do twarzy :eviltong: Aga76 napisał(a):O skonam - fantazja !!! Toruś nurkujący to bomba !!! :mdleje: Nie mdlej Aguś, wody! Wody!! Quote
Aga76 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 madziasto4 napisał(a): Nie mdlej Aguś, wody! Wody!! No nie mogę, foty są świetne i Toro booski! Madźka, ty to masz oko :loveu: Quote
madziasto4 Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Aga76 napisał(a):No nie mogę, foty są świetne i Toro booski! Madźka, ty to masz oko :loveu: Aguś, dwa oka mam nawet! :loveu: Quote
Aga76 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 madziasto4 napisał(a):Aguś, dwa oka mam nawet! :loveu: Noo fakt :evil_lol: dwa oki super oki :loveu: Quote
dzasta Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Madźka chłopaki bosskie jak zawsze :loveu: Super że są takimi golaskami i mogą szaleć na całego bo moja mała na razie jeszcze może tylko pomarzyć o takiej fryzurce :evil_lol: Super macie te plenery ja niedługo mam nadzieję że też będę takie miała zaraz za oknem :lol: Chociaż Czesio wody nie lubi i omija szerokim łukiem ale mała uwielbia za to :lol: Pozdrowienia dla Ciebie i głaski dla Chłopaków. Quote
Kasia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Madźka masz udane te chłopaki! Torcio jak zwykle bombowy :loveu: I jaki wpatrzony w Ciebie :loveu: I jaki nurek wyśmienity z niego :razz: Przyznaj się! I Atka też - co trzeba zrobic aby mieć takie oryginały? :loveu: :evil_lol: Quote
Recommended Posts