Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobry wieczór.
Przyszłam tylko powiedzieć, że dopadł mnie netowstręt, mam nadzieję, że obejdzie się bez interwencji służby zdrowia :cool1:

A Władce mówię, że jazdy elką superanckie:loveu:, mam już za sobą 14h, szkoda, że już minęły buuuuu, tym bardziej, że fajny instruktor. :)
Przede mną jeszcze 16h, z innym instruktorem, jeździ mi się bardzo dobrze i w większości bez problemów.

W weekend wyjeżdżamy na działkę na cały tydzień, czyli wracamy 13 lipca.

Wszystkie rzeczy maturalne już wypieprzyłam, wszystkie dokumenty na studia złożone.

To tyle z nowości.
No i kilka fotek

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

No to jesio troche i Madzia będzie śmigać sama po trójmieście :cool3: Moim największym problemem było ruszanie. Długo nie mogłam się nauczyć płynnie ruszać. Coś mnie ta eLka nie słuchała :mad:

Posted

Agata_B napisał(a):
Cud miod i orzeszki

:loveu:

PositiveThought napisał(a):
hyhy. ja też chcę już zdobywać czecińskie ulice :evil_lol:

Torek i jego kradzione :evil_lol: ringo :loveu: :loveu: :loveu:

Kradzione najlepsiejsze!

tigrunia napisał(a):
No to jesio troche i Madzia będzie śmigać sama po trójmieście :cool3: Moim największym problemem było ruszanie. Długo nie mogłam się nauczyć płynnie ruszać. Coś mnie ta eLka nie słuchała :mad:

Ja przez pierwsze 3 godziny miewałam kłopoty z ruszaniem, od 4 były tylko pojedyncze wpadki. :hmmmm:

Aga76 napisał(a):
Madzia,
piękne fotki, jak zawsze jestem zachwycona

Dobrze, że instruktor fajny!

Cze Aguś, teraz będę mieć tygodniową przerwę w jazdach, czekam na telefon od innego instruktora. Pewnie jutro zadzwoni.

Posted

madziasto4 napisał(a):

Cze Aguś, teraz będę mieć tygodniową przerwę w jazdach, czekam na telefon od innego instruktora. Pewnie jutro zadzwoni.

To niech będzie jeszcze fajniejszy :razz: ten instruktor rzecz jasna

Brybry :loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Czesc Madziu :loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ale mialam zdjec do obejrzenia, ale z przyjemnoscia to uczynilam, bo coz robic w wolny wieczor, kiedy sie jest samemu, jak nie wejsc sobie na dogomanie i podziwiac Wasze pieski :loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Super ten jezor Torka taki wielgachny sie wydaje przy tym Masterkowym hihi. Ja teraz planuje kupic lampe zewnetrzna do aparatu, kurcze kolejny obiektyw tez bym chciala, czemu to cholewcia wszystko takie drogie jest łeee :roll:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Podoba mi sie Tamron, ktory ma kolezanka 28-70 2.8 , ale kurcze bedzie mi brakowalo tego szerokigo kata, ktorego jednak czesto uzywam robiac panoramiczne zdjecia, ale wiadomo cos za cos, albo szczeroki kat, albo dobre swiatło :eviltong:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]A Ty głownie ktorym focisz? No i jakie ma swiatło ten Twój Tamron 17-50?[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Przesyłam pozdrowionka, wypoczywaj na działeczce, rób mnóstwo zdjec i wracaj tu szybciutko ;)[/FONT]

Posted

Cześć Daguś, mój Tamron ma światło 2,8- tak samo jak ten 28-70.
Na razie głównie focę sigmą 70-300- bo mi ogniskowa odpowiada, tamron za krótki do psów, ptaków, ale już na wczasach- w mieście czy w górach będę przeważnie używać tamrona.

Cze Sara, instruktor no fajny, po prostu, sympatyczny i fajnie się z nim jeździło przez te pierwsze godziny za kierownicą :cool1:

Jeszcze czerwcowe fotki, wydaje mi się, że jeszcze ich nie wstawiałam

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Czesc Madziu :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]No to fajne swiatelko, juz wystarczajace![/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Do posw jest za krotki rzeczywiscie jak jestes na dzialce, czy tez na jakiejs polanie, gdzie chcesz ich uchwycic z daleka, ptaki, motyle, wazki i te inne latajace zwierzatka rzeczywiscie super oglada sie z tej sigmy ktora masz.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ja ostatnio tez bardzo czesto foce tą moja portretowko, przede wszystkim ze wzgledu na to jasne szkło i w ogole wtedy aparat jest ciezszy i jakos lepiej trzyma mi sie go w rece.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]A masz jakis filt macro? Odnosze to pytanie do zdjecia wazki, ktore sie tu gdzies przewinelo :][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Buziaczki i urlopuj sie na dzialeczce :loveu:[/FONT]

Posted

zetka73 napisał(a):
takie cudne cieplutkie kolorki :)

Też takie lubię :)

Daga_i_Oskar napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Czesc Madziu :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]No to fajne swiatelko, juz wystarczajace![/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Do posw jest za krotki rzeczywiscie jak jestes na dzialce, czy tez na jakiejs polanie, gdzie chcesz ich uchwycic z daleka, ptaki, motyle, wazki i te inne latajace zwierzatka rzeczywiscie super oglada sie z tej sigmy ktora masz.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ja ostatnio tez bardzo czesto foce tą moja portretowko, przede wszystkim ze wzgledu na to jasne szkło i w ogole wtedy aparat jest ciezszy i jakos lepiej trzyma mi sie go w rece.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]A masz jakis filt macro? Odnosze to pytanie do zdjecia wazki, ktore sie tu gdzies przewinelo :][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Buziaczki i urlopuj sie na dzialeczce :loveu:[/FONT]

Sprawię sobie chyba jeszcze Canona 50 f/1,8, bo tani, a dobry, ale to za jakiś czas.
Żadnych filtrów ani konwerterów, soczewek makro nie mam, ta ważka była zrobiona "gołą" sigmą, na 300mm. Może w przyszłości kupię jakiegoś Raynoxa, dcr 250 na przykład, ale to kiedyś, bo na razie tylko pobieżnie o nim czytałam i niewiele wiem.

ło kurde, foty :razz:

też bym chciala jakiś jasny obiektyw, ale to dopiero po maturze :grins:

aaa! i chyba znalazłam w końcu pracę! :grins:

O, jaką pracę?

Posted

Madzka gdzie są foty butelkowe ?????? :mad::mad:

Atkaaa... jaki ty masz pikny banerek :loveu: Szukam chętnego na zrobienie banerka dla Panny Jessi bo jesio zimowy ma :oops:

Posted

Cześć Madziu.

Ja też myślałam nad Canonem 50mm f/1.8, bo jest tani i na początek mi wystarczy. Trochę jest za krótki, ale gdzie znajdę obiektyw w podobnej cenie? KIT to beznadzieja i mam już go dosyć :x

Posted

ja to robiłam w Photofiltre, wzięłam dwa zdjęcia, zrobiłam rameczki :razz: a łapki to ja mam taką czcionkę, są różne literki w łapkach to zamiast literek wzięłam znaki i to wsio :p

Ściągnełam programa właśnie :multi: Trza Jessice fotki porobić i pokombinuje :cool3:

Posted

http://images26.fotosik.pl/240/84d9eebf38e53a8a.jpg

Hahaha:roflt: Torek oszołomek jest świetny. On to zawsze potrafi mnie rozbawić!

To super, że jazda się podoba. Jak jeszcze instruktor fajny to już w ogóle. Ja też miałam problemy z płynnym ruszaniem na początku. Czasami mi dziad gasł. Teraz jak się przesiadam do innego samochodu to zanim wyczuje te pedały to też muszę przejechać kilkanaście minut. Przyzwyczaiłam się do elki...
A na jakim samochodzie jeździsz? Ja miałam Nissana Micre.