madziasto4 Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='Kasia']Świetne fotki :loveu: A Master to taki prawdziwy mały przystojniak :razz:[/QUOTE] Cze Fidlasta :loveu: [quote name='PositiveThought']hej Madź :grins: fotki portrecikowe świetne :razz: piechy śmiechowo wyglądają jak otwierają tak dzioba :evil_lol: czy Ty masz same Pupy frisbee?[/QUOTE] No, samy Doopy mam, znaczy Pupy :p Quote
Asiaczek Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Kichnie czy nie...?:lol: http://images34.fotosik.pl/295/fc66334f8b884ae7.jpg Pzdr. Quote
Kasia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Cze Madzik :loveu: Kiedy i gdzie wyjeżdżacie gdzieś dalej na wakacje? Atka a gdzie Tosiak z dziadkami wyjeżdża? Pisałąś bo chyba nie doczytałam...:roll: Quote
madziasto4 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Asiaczku- to wcale nie było kichanie, tylko umęczył się frisbee :p Fidlasta- dalej na wakacje jedziemy na początku sierpnia Atka- ale że jaki ten maminy ogon ma być? Też yoras czy coś inszego? Zaraz jakies foty wstawię. Nic mi się nie chce, jeszcze te pustki na dogo takie przygnębiające buuu Quote
Kasia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 No, te pustki dołuja że nawet nie chce sie fotek wstawiać... Atka nie da rady tak zrobić aby Tosiak został z tobą? jakis podstęp albo co inszego...? :cool1: Quote
Kasia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Kurka widziałaś? Turasy strzeliły gola :shake: EDIT: Jest remis już :lol: Quote
Kasia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Wierzę w Ciebie że wykombinujesz dalszy pobyt Tosiaka u Was ;);) Nie wstawiaj nie wstawiaj bo mi sie też nie chce :cool1: Quote
madziasto4 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 zaraz wroce, z piesami ide na spacerosa. Atka- jrt są fajowe :loveu: Quote
madziasto4 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Jezu, Toro znosi do mnie a to skarpetkę tatową, teraz widzę świnię w drzwiach w kapciem tatowym w pysku :roll: Fidlasta, no chyba nie wstawię fot, bo mi się wybitnie nie chce wybierać, zmniejszać i wgrywać na serwer :evil_lol: A meczu nie oglądam, słyszę z pokoju rodziców cały czas komentatorów, u siebie tv nie włączam wobec tego :lol: Szleciak też fajny. No a ta spanielka? Maja- będzie z Wami mieszkać czy nie? Quote
madziasto4 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Czekaj no, może coś wybiorę i zmniejszę.. Przeprowadzacie się? :hmmmm: Quote
Kasia_zg Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Madzia Twoje focie są cudne:loveu:...mogła bym sobie je tak oglądac i oglądać....a jakich masz przystojnych modeli cud miód :loveu::loveu: Beatko niezamartwiaj sie, może jeszcze sie uda coś wykombinwać by Tosiek został z Wami...zawsze jest maleńka nadzieja...i oby to sie spełniło! Quote
Magda Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ja też się melduję:loveu: Dawno mnie nie było, to tak: - gratulacje z okazji zakupu nowego aparaciku! Zdjęcia cudne:multi:, - chłopaki nic a nic się nie zmienili - dalej dwa urwisy, - jak tam pierwsze godziny jazdy? Przeczytałam gdzieś, że masz już za sobą. Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Kasia napisał(a):Cze Madźka i Ryjoki Dwa :loveu: hehehehehehhe fajne :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: cze! Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 madziasto4 napisał(a):Jezu, Toro znosi do mnie a to skarpetkę tatową, teraz widzę świnię w drzwiach w kapciem tatowym w pysku :roll: buehehe u mnie tez to samo! wtedy sobie mysle ti swinko jedna!!!:p i kocham te swinke dalej:) a co tam ponabijam sobie postow juz tyle mam przeciez! Quote
Magda Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Hej! Rzeczywiście zaczynam odczuwać te nieobecności:-( chlip... Quote
Kasia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Madźka i Ryjoki pewnie na działke jadą albo juz tam są...znowuż nie będzie ich przez weekend. Szkoda. Quote
Sara_i_Aris Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Cześć Madziu. Weekend minął, gdzie jesteście? Quote
tigrunia Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 No - tu mnie jesio nie było Madziaa zdjecia swietne :multi: Widzę, że aparacik służy :razz: Quote
Recommended Posts