tigrunia Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Cze dziewuszki :multi: Wpadlam sie przywitac i zmykammmmmm :lol: Baju Quote
Pegaza Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Hej Madzia dzis go uzywalam fotki mojej corce robilam na koniec roku szkolnego:p Kasia ja Cię rozumiem podobną sytuacje mialam... zostalam sama z psami i chorym dzieckiem..ja chora... i m-a w szpitalu.. ale zobaczysz bedzie wszystko oki..:calus: Quote
koregra Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 hej ;) Przybyłam się przywitać :p Mamy weekend:multi: Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 no weekend hehej! z obiektywow do canona polecam goraco 50mm f1.8 jst to tzw prime lens (czyli nie ma zoomu) ale cudne bardzo jasne szkielko do portretow! i tanie! wychodzi sliczny bokeh! przykladowe f1.4 tez 50mm kosztuje ponad 1.200 chyba.. ja mam je i jest niesamowite! polecam! Quote
Daga_i_Oskar Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Czesc Madziu :loveu: Widze ze sie nowego sprzecioru dorobilas - witaj wsrod CANONowiczow :lol::multi: Od razu zauwazylam po jakosci zdjec, ze to nie zwyklym cyfrakiem robione, super! Trafilas na jakas promocje? Bylo cos w zestawie, czy to co zawsze, body+KIT ? Opanowalas juz wszytskie funkcje? Zadowolona z wyboru? Mizianki dla chlopakow, prezentuja sie bosko i w ogole te soczyste kolorki, rewelka :loveu: Quote
Kasia Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Chłopaki są rewelka to i zdjęcia są rewelka :loveu: Madźka na działkę pewnie już wybyła... Quote
Daga_i_Oskar Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Kasia']Chłopaki są rewelka to i zdjęcia są rewelka :loveu: Madźka na działkę pewnie już wybyła... co racja, to racja :p Quote
Sara_i_Aris Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Cześć Madźka. Jak ty robisz, że twoje zdjęcia w ruchu zawsze są ostre? Ja ćwicze, mogę zrobić multum zdjęć, a tylko 1 będzie się nadawało do pokazania :-( Zapomniałam się wcześniej zapytać: robisz zdjęcia na manualu? Quote
koregra Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Hej Masterki Torkowe i Toreczki Masterkowe :loveu: Quote
Pegaza Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Cze Madzia i chłopaki jak wrocisz to o jedną na dogo znow bydzie mniej...:roll: milych wakacji:p Quote
AlKil Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 cześć MasterkoTorowcy!!!:lol: Byłam, obejrzałam, poszłam... Quote
madziasto4 Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='Kasia']Hej Madźka i chłopaki Codziennie tu zaglądam i oglądam wszystko co wstawiasz ino nic nie piszę bo jakos weny brak...zresztą wszystko jest jakieś dziwne i nie takie jak być powinno :shake: Mały choruje, co chwilę gorączka i biegunka i nie wiadomo z czego to...ja cała w nerwach a do tego TZ w niedzielę idzie do szpitala i zostanę sama z chorym dzieckiem. Nawet nie będę miała jak jechać do lekarza jak będzie sie cos działo. Ach, do d*** to wszystko! Mam dosyć. Biedna, będzie dobrze :loveu: [quote name='tigrunia']Cze dziewuszki Wpadlam sie przywitac i zmykammmmmm Baju Cześć wczasowiczko :p [quote name='Pegaza']Hej Madzia dzis go uzywalam fotki mojej corce robilam na koniec roku szkolnego Kasia ja Cię rozumiem podobną sytuacje mialam... zostalam sama z psami i chorym dzieckiem..ja chora... i m-a w szpitalu.. ale zobaczysz bedzie wszystko oki..: Cze D-E! [quote name='koregra']hej Przybyłam się przywitać Mamy weekend Cześć Kamilka, teraz to weekend to ja mam codziennie :eviltong: [quote name='MAREA SHAPIRO']no weekend hehej! z obiektywow do canona polecam goraco 50mm f1.8 jst to tzw prime lens (czyli nie ma zoomu) ale cudne bardzo jasne szkielko do portretow! i tanie! wychodzi sliczny bokeh! przykladowe f1.4 tez 50mm kosztuje ponad 1.200 chyba.. ja mam je i jest niesamowite! polecam! Tak, tak, właśnie tę jasną 50-tkę canona mam na oku- tania, a dobra :loveu: [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Czesc Madziu[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Widze ze sie nowego sprzecioru dorobilas - witaj wsrod CANONowiczow [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Od razu zauwazylam po jakosci zdjec, ze to nie zwyklym cyfrakiem robione, super! Trafilas na jakas promocje? Bylo cos w zestawie, czy to co zawsze, body+KIT ?[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Opanowalas juz wszytskie funkcje? Zadowolona z wyboru?[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mizianki dla chlopakow, prezentuja sie bosko i w ogole te soczyste kolorki, rewelka [/FONT] Cześć Daguś :loveu: Bez żadnych promocji, zamówiłam tylko body, bez kita, zamiast niego mam tamrona 17-50, plus sigma 70-300. Jestem bardzo zadowolona :loveu: [quote name='Kasia']Chłopaki są rewelka to i zdjęcia są rewelka Madźka na działkę pewnie już wybyła... O tej porze siedziałam sobie na tarasie i obserwowałam zachód słońca :p [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Madźka. Jak ty robisz, że twoje zdjęcia w ruchu zawsze są ostre? Ja ćwicze, mogę zrobić multum zdjęć, a tylko 1 będzie się nadawało do pokazania Zapomniałam się wcześniej zapytać: robisz zdjęcia na manualu? Cześć Sarka, Nie zawsze są ostre :evil_lol:, nie zawsze nadążam za psami :lol: Ale to kwestia ustawień i przede wszytskim dobrego światła. Tak, zdjęcia robię wyłącznie na manualu. Pierwsze zdjęcia robiłam na Tv albo Av, ale teraz wyłącznie manual. [quote name='AlKil']cześć MasterkoTorowcy!!! Byłam, obejrzałam, poszłam... Witamy! [quote name='PositiveThought']Tamron AF 55-200mm f/4-5.6(Macro) jak dobrze pójdzie... ja nie znalazłam żadnych tańszych 18< niż ten w zestawie niestety... jakoś sobie z kitem poradzę, i tak mnie bardziej te z przybliżeniem interere. dzisiaj będę zamawiać, boję się, że mamusia zmieni zdanie, czy cuś... ;< Zara se przeczytam o tym tamronie. Quote
Sara_i_Aris Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Cześć Madziu. Zamówiłam dla Arisa frisbee SofFlite Pup Disc :multi: Quote
madziasto4 Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 i znowu ten bociek :evil_lol: prześladuje mnie drań :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Madziu, zdjęcia po prostu świetne :loveu: Ważka mi się bardzo podoba. Robione Tamronem? Quote
madziasto4 Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Madziu, zdjęcia po prostu świetne :loveu: Ważka mi się bardzo podoba. Robione Tamronem?[/QUOTE] To jest ważka płaskobrzucha- samica :loveu: Nie, Sigmą na ogniskowej 300mm :grins: Quote
Kasia Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Świetne fotki :loveu: A Master to taki prawdziwy mały przystojniak :razz: Quote
Recommended Posts