Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Hej Madzia dzis go uzywalam fotki mojej corce robilam na koniec roku szkolnego:p

Kasia ja Cię rozumiem podobną sytuacje mialam... zostalam sama z psami i chorym dzieckiem..ja chora... i m-a w szpitalu.. ale zobaczysz bedzie wszystko oki..:calus:

Posted

no weekend hehej!
z obiektywow do canona
polecam goraco 50mm f1.8 jst to tzw
prime lens (czyli nie ma zoomu) ale
cudne bardzo jasne szkielko do portretow!
i tanie! wychodzi sliczny bokeh!
przykladowe f1.4 tez 50mm kosztuje ponad 1.200 chyba..
ja mam je i jest niesamowite! polecam!

Posted

Czesc Madziu :loveu:

Widze ze sie nowego sprzecioru dorobilas - witaj wsrod CANONowiczow :lol::multi:
Od razu zauwazylam po jakosci zdjec, ze to nie zwyklym cyfrakiem robione, super! Trafilas na jakas promocje? Bylo cos w zestawie, czy to co zawsze, body+KIT ?
Opanowalas juz wszytskie funkcje? Zadowolona z wyboru?

Mizianki dla chlopakow, prezentuja sie bosko i w ogole te soczyste kolorki, rewelka :loveu:

Posted

Cześć Madźka.

Jak ty robisz, że twoje zdjęcia w ruchu zawsze są ostre? Ja ćwicze, mogę zrobić multum zdjęć, a tylko 1 będzie się nadawało do pokazania :-(

Zapomniałam się wcześniej zapytać: robisz zdjęcia na manualu?

Posted

[quote name='Kasia']Hej Madźka i chłopaki

Codziennie tu zaglądam i oglądam wszystko co wstawiasz ino nic nie piszę bo jakos weny brak...zresztą wszystko jest jakieś dziwne i nie takie jak być powinno :shake:
Mały choruje, co chwilę gorączka i biegunka i nie wiadomo z czego to...ja cała w nerwach a do tego TZ w niedzielę idzie do szpitala i zostanę sama z chorym dzieckiem. Nawet nie będę miała jak jechać do lekarza jak będzie sie cos działo.
Ach, do d*** to wszystko!
Mam dosyć.
Biedna, będzie dobrze :loveu:

[quote name='tigrunia']Cze dziewuszki
Wpadlam sie przywitac i zmykammmmmm Baju
Cześć wczasowiczko :p

[quote name='Pegaza']Hej Madzia dzis go uzywalam fotki mojej corce robilam na koniec roku szkolnego

Kasia ja Cię rozumiem podobną sytuacje mialam... zostalam sama z psami i chorym dzieckiem..ja chora... i m-a w szpitalu.. ale zobaczysz bedzie wszystko oki..:
Cze D-E!

[quote name='koregra']hej
Przybyłam się przywitać
Mamy weekend
Cześć Kamilka, teraz to weekend to ja mam codziennie :eviltong:

[quote name='MAREA SHAPIRO']no weekend hehej!
z obiektywow do canona
polecam goraco 50mm f1.8 jst to tzw
prime lens (czyli nie ma zoomu) ale
cudne bardzo jasne szkielko do portretow!
i tanie! wychodzi sliczny bokeh!
przykladowe f1.4 tez 50mm kosztuje ponad 1.200 chyba..
ja mam je i jest niesamowite! polecam!
Tak, tak, właśnie tę jasną 50-tkę canona mam na oku- tania, a dobra :loveu:

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Czesc Madziu[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Widze ze sie nowego sprzecioru dorobilas - witaj wsrod CANONowiczow [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Od razu zauwazylam po jakosci zdjec, ze to nie zwyklym cyfrakiem robione, super! Trafilas na jakas promocje? Bylo cos w zestawie, czy to co zawsze, body+KIT ?[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Opanowalas juz wszytskie funkcje? Zadowolona z wyboru?[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Mizianki dla chlopakow, prezentuja sie bosko i w ogole te soczyste kolorki, rewelka [/FONT]
Cześć Daguś :loveu:
Bez żadnych promocji, zamówiłam tylko body, bez kita, zamiast niego mam tamrona 17-50, plus sigma 70-300.
Jestem bardzo zadowolona :loveu:

[quote name='Kasia']Chłopaki są rewelka to i zdjęcia są rewelka

Madźka na działkę pewnie już wybyła...
O tej porze siedziałam sobie na tarasie i obserwowałam zachód słońca :p

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Madźka.

Jak ty robisz, że twoje zdjęcia w ruchu zawsze są ostre? Ja ćwicze, mogę zrobić multum zdjęć, a tylko 1 będzie się nadawało do pokazania

Zapomniałam się wcześniej zapytać: robisz zdjęcia na manualu?
Cześć Sarka,

Nie zawsze są ostre :evil_lol:, nie zawsze nadążam za psami :lol: Ale to kwestia ustawień i przede wszytskim dobrego światła.

Tak, zdjęcia robię wyłącznie na manualu. Pierwsze zdjęcia robiłam na Tv albo Av, ale teraz wyłącznie manual.

[quote name='AlKil']cześć MasterkoTorowcy!!!
Byłam, obejrzałam, poszłam...
Witamy!

[quote name='PositiveThought']Tamron AF 55-200mm f/4-5.6(Macro) jak dobrze pójdzie... ja nie znalazłam żadnych tańszych 18< niż ten w zestawie niestety... jakoś sobie z kitem poradzę, i tak mnie bardziej te z przybliżeniem interere.

dzisiaj będę zamawiać, boję się, że mamusia zmieni zdanie, czy cuś... ;<

Zara se przeczytam o tym tamronie.

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Madziu, zdjęcia po prostu świetne :loveu: Ważka mi się bardzo podoba. Robione Tamronem?[/QUOTE]
To jest ważka płaskobrzucha- samica :loveu:
Nie, Sigmą na ogniskowej 300mm :grins: