Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Madziu.

Gratuluję aparatu :multi: Bo chyba tutaj nie byłam :oops:

Zdjęcia bardzo fajne, tylko dlaczego na tych pierwszych chłopcy są jacyś tacy... wydłużeni (?).
Ja u mnie na monitorze panoramicznym tego nie widzę. Aż poszłam sprawdzić na laptopie, i tam faktycznie, są wydłużeni w pionie, a to dlatego, że po prostu źle zmniejszyłam- po staremu 640x480, zamiast poprawnie 640x426.
No i im ryjoki powydłużało :p

co tam masz??

no daaaaj

Posted

Sójka, no co by jej zależało się odwrócić :cool1:

na tę nurogęś natknęłam się przypadkowo, kiedy zbliżyłam się do brzegu po patyk dla piesów. A ta nagle wyskoczyła z prawej spod brzegu jak z procy, ja aż podskoczyłam, a darła się jakby ją ze skóry obdzierali :evil_lol: A te małe jakie motorki mają, zasuwały za matką, że hej :lol:

już w bezpiecznej odległości

modraszka

a ten mi na trznadla wygląda, ale cholera go tam wie :evil_lol:

Posted

Ptaszki fajne :loveu: Jednak najbardziej spodobała mi się nurogęś z małymi :loveu:

Ja niedawno widziałam wiewiórkę na bramie jakiegoś domku, ale nie miałam aparatu przy sobie, buu :-( To był poranny spacer Arisa...

Posted

Z brzegu to się do kitu foci. Mam nadzieję, że z wody uda mi się ufocić z bliższej odległości perkoza, nurogęś albo jeszcze co innego :loveu:

pogoda była raz taka

a innym razem taka

Posted

Cze Atka :loveu:

Ja to mam pecha takiego, jak mam podczepiony obiektyw 17-50, żeby zrobić fotę na ten przykład tę, co to Ci się tak podoba, to wtedy nagle ptice się znadują blisko. A jak mam podczepione tele, to już ich nie ma :cool1:

Mam jeszcze trochę fot

Posted

Madzia jakie fajne fotki i Master obrazalski:eviltong:
widac ze chlopakom tez sie tam podoba :p
no a aparat masz fajny w sumie tez mam cos takiego ale tym sprzetem sie m-a zajmuje ja malo co fotki robie...

Posted

Pegaza napisał(a):
Madzia jakie fajne fotki i Master obrazalski:eviltong:
widac ze chlopakom tez sie tam podoba :p
no a aparat masz fajny w sumie tez mam cos takiego ale tym sprzetem sie m-a zajmuje ja malo co fotki robie...

No wiesz co, mieć sprzęt w domu i nie używać :cool1:

PositiveThought napisał(a):
ta sigma to tele? :razz:

bo ja zamawiam chyba ten co w zestawie i macro tamrona

No, tele.

Czyli kitowy Nikkor 18 coś tam, 50 chyba, tak? Plus macro tamrona?
A jakie to macro tamrona będzie?

Posted

Hej Madźka i chłopaki :loveu:

Codziennie tu zaglądam i oglądam wszystko co wstawiasz ino nic nie piszę bo jakos weny brak...zresztą wszystko jest jakieś dziwne i nie takie jak być powinno :shake:
Mały choruje, co chwilę gorączka i biegunka i nie wiadomo z czego to...ja cała w nerwach a do tego TZ w niedzielę idzie do szpitala i zostanę sama z chorym dzieckiem. Nawet nie będę miała jak jechać do lekarza jak będzie sie cos działo.
Ach, do d*** to wszystko!
Mam dosyć.