Rottie Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 http://images26.fotosik.pl/231/9b6958526461b32c.jpg http://images23.fotosik.pl/230/85fe2cc9de4e43de.jpg Haha :lol: Ten patyk jest większy od niego :lol: Quote
Asiaczek Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Ojojoj! Na kazdym zdjęciu jest "coś" kosmatego i jeszcze na dodatek "coś" zółtego...:loveu: Pzdr. Quote
Pegaza Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Wpadlam powiedziec dobry wieczor i znikam bo mnie gardlo boli...i ledwo zyje..:roll: Quote
Sara_i_Aris Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Cześć Madziu. Gratuluję aparatu :multi: Bo chyba tutaj nie byłam :oops: Zdjęcia bardzo fajne, tylko dlaczego na tych pierwszych chłopcy są jacyś tacy... wydłużeni (?). Quote
madziasto4 Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Madziu. Gratuluję aparatu :multi: Bo chyba tutaj nie byłam :oops: Zdjęcia bardzo fajne, tylko dlaczego na tych pierwszych chłopcy są jacyś tacy... wydłużeni (?). Ja u mnie na monitorze panoramicznym tego nie widzę. Aż poszłam sprawdzić na laptopie, i tam faktycznie, są wydłużeni w pionie, a to dlatego, że po prostu źle zmniejszyłam- po staremu 640x480, zamiast poprawnie 640x426. No i im ryjoki powydłużało :p co tam masz?? no daaaaj Quote
madziasto4 Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Sójka, no co by jej zależało się odwrócić :cool1: na tę nurogęś natknęłam się przypadkowo, kiedy zbliżyłam się do brzegu po patyk dla piesów. A ta nagle wyskoczyła z prawej spod brzegu jak z procy, ja aż podskoczyłam, a darła się jakby ją ze skóry obdzierali :evil_lol: A te małe jakie motorki mają, zasuwały za matką, że hej :lol: już w bezpiecznej odległości modraszka a ten mi na trznadla wygląda, ale cholera go tam wie :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ptaszki fajne :loveu: Jednak najbardziej spodobała mi się nurogęś z małymi :loveu: Ja niedawno widziałam wiewiórkę na bramie jakiegoś domku, ale nie miałam aparatu przy sobie, buu :-( To był poranny spacer Arisa... Quote
madziasto4 Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Z brzegu to się do kitu foci. Mam nadzieję, że z wody uda mi się ufocić z bliższej odległości perkoza, nurogęś albo jeszcze co innego :loveu: pogoda była raz taka a innym razem taka Quote
madziasto4 Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 norowiec jeden, kulfon ma niewyraźny buu Quote
madziasto4 Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Cze Atka :loveu: Ja to mam pecha takiego, jak mam podczepiony obiektyw 17-50, żeby zrobić fotę na ten przykład tę, co to Ci się tak podoba, to wtedy nagle ptice się znadują blisko. A jak mam podczepione tele, to już ich nie ma :cool1: Mam jeszcze trochę fot Quote
madziasto4 Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Chwaliłam się, ino Cię oczywiście nie było :cool1: Znaczy się chwaliłam, ale nie nazywałam po imieniu :cool1: A co, jeszcze raz mam się pochwalić? :grins: Quote
madziasto4 Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 No to se mam Tamrona 17-50 f/2,8 plus Sigmę 70-300 f/4-5,6. No a body to Canoniak 450d, ale to wiesz chyba. Quote
Pegaza Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Madzia jakie fajne fotki i Master obrazalski:eviltong: widac ze chlopakom tez sie tam podoba :p no a aparat masz fajny w sumie tez mam cos takiego ale tym sprzetem sie m-a zajmuje ja malo co fotki robie... Quote
madziasto4 Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Pegaza napisał(a):Madzia jakie fajne fotki i Master obrazalski:eviltong: widac ze chlopakom tez sie tam podoba :p no a aparat masz fajny w sumie tez mam cos takiego ale tym sprzetem sie m-a zajmuje ja malo co fotki robie... No wiesz co, mieć sprzęt w domu i nie używać :cool1: PositiveThought napisał(a):ta sigma to tele? :razz: bo ja zamawiam chyba ten co w zestawie i macro tamrona No, tele. Czyli kitowy Nikkor 18 coś tam, 50 chyba, tak? Plus macro tamrona? A jakie to macro tamrona będzie? Quote
Kasia Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Hej Madźka i chłopaki :loveu: Codziennie tu zaglądam i oglądam wszystko co wstawiasz ino nic nie piszę bo jakos weny brak...zresztą wszystko jest jakieś dziwne i nie takie jak być powinno :shake: Mały choruje, co chwilę gorączka i biegunka i nie wiadomo z czego to...ja cała w nerwach a do tego TZ w niedzielę idzie do szpitala i zostanę sama z chorym dzieckiem. Nawet nie będę miała jak jechać do lekarza jak będzie sie cos działo. Ach, do d*** to wszystko! Mam dosyć. Quote
Recommended Posts