Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Ty ales napisala przeca nie nozem a moze?:evil_lol:

ale masz koka zrobionego w gumce i tniesz a potem wyrownujesz czy ciachasz jak jest wlos rozpuszczony z gumki?

Posted

Pegaza napisał(a):
Ty ales napisala przeca nie nozem a moze?:evil_lol:

ale masz koka zrobionego w gumce i tniesz a potem wyrownujesz czy ciachasz jak jest wlos rozpuszczony z gumki?

Moje chopaki nie noszą koczków :evil_lol:

No dooobra, już nie będę taka :evil_lol: Jak mieli kitę, to albo cięłam związaną kitę i później tylko poprawiałam, albo rozpuszczałam kitkę i łapałam w palce włoski, które miałyby się znaleźć w kitce i ciachałam :p Nożyczkami, bo nożem to Anusia ciacha Alkę :evil_lol:

Kasia napisał(a):
To Ci Dario Madźka odpowiedziała :evil_lol:

Cze oszołomy :loveu:
Gdzie sie podziewacie?

Cze Fidlasta :loveu:

No najsampierw poszłam zrobić se zdjęcia do fotografa, bo mi poczebne, później poszłam do sklepu po drugi obiektyw i torbę na aparatosa, i w końcu dotarłam na kurs prawka. :grins:

AmiX napisał(a):
Cześć Madzia:)

Będę sie powtarzać ale foty rewelacja !! i chłopaki oczywście też:loveu::loveu::loveu:
A co to za aparat??

Cześć ) i dziękuję :loveu:

A aparat to Canon eos 450d :loveu:

Posted

Bo nożem to najlepsze fryzury wychodzą!
Nie wiedziałaś o tym Madźka? :shake:

Na kurs prawka to i ja sie wybieram. Ino że mam stracha wielkiego i coś odwlekam to zapisanie się...:cool1:

Posted

Kasia dzieki za wsparcie za Bonem kurde tak mi zal tego psa Kasia miala tylko 32 lata zbyt szybko odeszla choroba ją zabrala-rak.
Jej przyjaciel pracuje w Holandii zostanie tu jeszcze miesiac i spowrotem tam wyjezdza narazie on ma tego psa.M-a powiedzial ze sie z nim skontaktuje poprzez tą kobiete, co nam o tym opowiedziala. moze jakies foty będą..

Kurcze sie waham ciac czy nie....

Posted

Kasia napisał(a):
Bo nożem to najlepsze fryzury wychodzą!
Nie wiedziałaś o tym Madźka? :shake:

Na kurs prawka to i ja sie wybieram. Ino że mam stracha wielkiego i coś odwlekam to zapisanie się...:cool1:

Ale jakim nożem, ikeowskim może być?? :grins:

Oo fajnie, idź, idź, nie ma się czego bać. Jak będziesz miała pierwszą jazdę, to po prostu powiadom znajomych, żeby tego dnia nie wychodzili z domów, i po kłopocie :multi: :evil_lol:

Ej, jaki Bono, nie w temacie żem :sad: