madziasto4 Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Przepraszam, ale on chyba śpi NA budce :evil_lol: Czepialska :watpliwy: :eviltong: Quote
Dalmatynkaa Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Piękny chłopak, będzie z niego przystojniacha :) Quote
Zuza96 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Siemanko Madziu, mały Torusiu i Masterku :lol: Jak dziś sie czujecie ? Quote
madziasto4 Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='Dalmatynkaa']Piękny chłopak, będzie z niego przystojniacha :) Witaj Dalmatynka :multi: Teraz doceniłam, jak to dobrze, wygodnie, bezproblemowo, szybko i wogóle zrobić fotkę 1 psu, aniżeli dwum, tak zeby oba znalazły się w kadrze :cool3: :evil_lol: Jeden w jedną, drugi w drugą....:icon_roc: :nonono2: Quote
madziasto4 Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 A cześć Zuza :lol: U nas w porząsiu ;) Quote
Zuza96 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ale się ślicznie bawią :loveu::loveu::loveu: Quote
Alynkaaa Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 wiitaam:) ale fotkofff wooow:crazyeye: a maluch juz jak bryka:0 kochaniutki ten skarbeczke....moglby juz taki zostac malutki na zawsze:):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Cześć Alynkaaa :p Bryka to mało powiedziane :evil_lol: Szaleniec jeden :evil_lol: Wczoraj o 24 dostał takiej głupawki, że...:-o Biegał na 'pełnym gazie', pędził z jednego pokoju, przez przedpokój do drugiego, nie omieszkając zabrać po drodze skarpetki taty :evil_lol: Quote
Alka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 rozkoszny maluszek:loveu: mizianko dla obu psiaków :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Witaj Alu :multi: Rozkoszny zbój :diabloti: Quote
madziasto4 Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Toro kończy dzisiaj [SIZE="2"]3 miesiące!:multi: :BIG: Quote
madziasto4 Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Właśnie wróciłam z Masterkiem ze spaceru Master zestresowany, dyszy, bo już gówniarstwo strzela petardami :angryy: Debile strzelają na chodniku :angryy: albo przerzucają na drugą stronę :angryy: Niech sobie kretyn jeden z drugim w tyłek wsadzi i podpali :angryy: Ale jestem zła :angryy: Strzelanie i wypalanie tego dziadostwa powinno byc dozwolone tylko i wyłącznie w noc sylwestrową! :angryy: I zakaz sprzedaży niewyrośniętym gówniarzom:angryy: No, ulżyło mi trochę.... Quote
Magda Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Hej Madziu! U mnie o dziwo jeszcze nie puszczaja petard i mam nadzieje, ze tak zostanie do sylwestra:mad: A jak Torus reaguje na strzaly? (bo jak czytam to Masterek sie boi) Hihi...ale Master wykrzywil uszy:loveu: Chyba byl niespodziewany atak:evil_lol: Pozdrawiamy! Quote
madziasto4 Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Magda_Miki napisał(a):Hej Madziu! U mnie o dziwo jeszcze nie puszczaja petard i mam nadzieje, ze tak zostanie do sylwestra:mad: A jak Torus reaguje na strzaly? (bo jak czytam to Masterek sie boi) Hihi...ale Master wykrzywil uszy:loveu: Chyba byl niespodziewany atak:evil_lol: Pozdrawiamy! U nas już od tygodnia strzelają, nie non-stop, ale jak puszczą kilkuminutową salwę, to Master od razu dyszy, ogon podkulony, jęzor na wierzchu i przemieszcza się za nami chyłkiem z jednego kąta do drugiego :shake: Boi się poprostu biedaczek :shake: Torka to na razie nie rusza ;) Ale Masterek jak był malutki, to też nie zwracał na to uwagi :shake: A teraz okres przedsylestrowy jest dla niego okropny :shake: Takie niespodziewane ataki Tora są teraz u nas dość częste :mad: Takie czajenie się na Mastera, jak widać na zdjęciu, to dla niego najlepsza zabawa :mad: Ostatnio Toro wpadł na taki pomysł, mianowice łajza goni Masterka i próbuje złapać go za ogon :mad: A Masterek się wkurza i zwiewa przed nim, a Torusiowi "wtograj" :mad: :diabloti: A i pozdrawiamy również :p Quote
Zuza96 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Dzień dobry masterkowo-Torusiowa Madziu :lol: Quote
Zuza96 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 O jejku jaka ja GŁUPIA :oops: Spóźnione, ale szczere życzenia dla Torusia :new-bday: Wszystkiego :bigcool: najlepszego :bigcool: Torusiu, :bigcool: duuuuuużo :bigcool: kostek :tort: i mizianko dla Ciebie !!!:new-bday: Quote
madziasto4 Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Master w wieku ok 3 m-cy Toro - 3 mieciące, ta sama poduszka 32x35cm :cool1: Quote
Zuza96 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Jacy oni słodziudcy :loveu::loveu::loveu: Quote
Magda Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Chyba Toro jest wiekszy:loveu: Moze to tylko zludzenie. Pozdrawiamy!! Quote
madziasto4 Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='Magda_Miki']Chyba Toro jest wiekszy:loveu: Moze to tylko zludzenie. Pozdrawiamy!! No właśnie ja też się nie mogę dopatrzeć :eviltong: Ale być może Toro wydaje się być większy dlatego, że zdjęcie jest zrobione z bliska :razz: ZuzaToro dziękuje za życzenia :p Quote
Kasia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='madziasto4'] Słodziutki, malutki aniołeczek z różkami :loveu::loveu: Zdjęcia Torka z Masterkim, kiedy na Niego "poluje" są świetne ;) Quote
madziasto4 Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='fidelek2']aniołeczek z różkami Dobrze powiedziane :diabloti: Święta tuż, tuż, a ja wcale ich nie czuję :shake: :-( Śniegu ni ma :-( Dzisiejszy Torek :p Quote
madziasto4 Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Jezu żywy karp w wannie :scared: :smhair2: Tata przed chwilą go przywiózł :eek2: Dzisiaj bedzie kąpiel z karpiem w jednej wannie:diabloti: Takie bydle wielkie :smhair2: Master natychmiast się zaciekawił co też ten Pan przywiózł, co pływa w naszej wannie :diabloti: Quote
Recommended Posts