Pegaza Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 hehehe pozmywalam ale podlog mi sie nie chce robic zreszta zara wychodze po fotki komunijne robione przez profesjonaliste:cool3: wiec sie nie oplaca za nic "chytac" rozumita niy?:lol: M-a pojechal rwac zęba to jak wroci to byda miec chorego chopa w doma:evil_lol: a Kasia u mnie by zaroslo "marasem" i nikt by tego nie posprzątal ino jo Quote
madziasto4 Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Kasia napisał(a):To fakt, ni ma synsu. Zrobiłam tak w ten weekend, nie sprzątałam bo uznałam że i tak za chwilę będzie nasyfione i nawet mi sie to opłaciło - wczoraj Tomek posprzątał sam całą łazienkę, umył wszystkie podłogi i poprał dywaniki :loveu: Ach, chyba częściej tak będę robić :evil_lol: A mówili ile tak mniej więcej sie czeka? No proszę :evil_lol: W sklepie powiedzieli, że około tygodnia, na ich stronie internetowej przeczytałam, że około 2 tygodni albo i dłużej i bądź tu mądry... Ale byłam zmuszona zamówić w sklepie, bo nigdzie od ręki nie mogłam dostać :niewiem: Quote
Sara_i_Aris Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 A zamówiłaś 400D czy 450D? Ja teraz trochę żałuję, że nie dozbierałam więcej i nie kupiłam z lepszym obiektywem. Wolałabym jakiś jaśniejszy... tylko nie chciało by mi się czekać :lol: Quote
Kasia Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Torcio czarny wungiel :loveu: Fajnie mu z tym umorusanym pyskiem i chudymi nogami!!!! Quote
madziasto4 Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']A zamówiłaś 400D czy 450D? Ja teraz trochę żałuję, że nie dozbierałam więcej i nie kupiłam z lepszym obiektywem. Wolałabym jakiś jaśniejszy... tylko nie chciało by mi się czekać :lol: 450D- i dlatego trudno mi od ręki dostać samo body 450d, bo z kitem to mają w Media Markt, ale samego korpusu już nie, więc musiałam zamówić. Ja właśnie dlatego nie chcę z kitem kupować, tylko od razu kupić lepszy zamiennik kita- tego Tamrona ze światłem 2.8 Quote
Kasia Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Kasia napisał(a): Torcio czarny wungiel :loveu: Fajnie mu z tym umorusanym pyskiem i chudymi nogami!!!! Zaś posty skaczą. Quote
Magda Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='madziasto4']Takie coś mam http://www.domzdrowia.pl/58956,trix-przyrzad-do-usuwania-kleszczy-1-szt.html A te szczypce to Ci jutro ufocę i pokażę. Jak nie zapomnę :eviltong: Hmm...muszę pomyśleć. Czekam na szczypce:p [quote name='Pegaza']Cze Madzia:p Władka specjalnie poszukałam Ci na allegro http://www.allegro.pl/item370358208_szczypce_kleszcze_urzadzenie_do_usuwania_kleszczy.html ja mam to cudo w domu i wczoraj mialam okazje tym wyciągac i super poszlo wyciągasz go zywego bez problemu w sekund 5 a to tez chyba jest dobre.. tak mi sie wydaje http://www.allegro.pl/item369472210_otom_haki_rewelacja_do_usuwania_kleszczy.html Te pierwsze ciekawe, ale te drugie to są do wyrywania już opitych... jednodniowych to nawet nie łapią. Wiem, bo widziałam w sklepie:roll: [quote name='madziasto4']Czuję się tak jak przedtem, ale nareszcie wyrobiłam, bo tak się wybierałam do Urzędu jak sójka za morze :evil_lol: Ja tak samo... niedługo miną 2 miesiące, a ja nawet zdjęcia nie zrobiłam:lol: Jutro mam plan iść. Aparacik fajny:cool3: Ostatnio też sobie przeglądałam lustrzaneczki. Spodobał mi się olympus e330. Na razie to ja nie potrzebuję lepszego aparatu, bo nie mam czasu focić:lol: Kiedyś chce się zabrać za jakieś kursy cy cuś Torowirówka super! Hahahaha:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='Magda_Miki']Hmm...muszę pomyśleć. Czekam na szczypce:p Ja tak samo... niedługo miną 2 miesiące, a ja nawet zdjęcia nie zrobiłam:lol: Jutro mam plan iść. Aparacik fajny:cool3: Ostatnio też sobie przeglądałam lustrzaneczki. Spodobał mi się olympus e330. Na razie to ja nie potrzebuję lepszego aparatu, bo nie mam czasu focić:lol: Kiedyś chce się zabrać za jakieś kursy cy cuś Torowirówka super! Hahahaha:evil_lol: To są te szczypce Ja zrobiłam zdjęcie po 5 miesiącach- właściwie to zostałam zmuszona zrobić, bo było potrzebne do świadectwa do szkoły:eviltong: Quote
Kasia_zg Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Cześć Madziu :) Focie bajeczne, i te cudne widoki :loveu: Torcio wydra:evil_lol: Quote
Kasia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Madźka oddaj no głosa na Pro Equo w Krakvecie, co? :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Kasia napisał(a):Madźka oddaj no głosa na Pro Equo w Krakvecie, co? :loveu: Oddałam już niedawno :loveu: Quote
koregra Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Witam. Superaśne fotki, superaśne tereny, filmiki super te odgłosy :loveu: Ale psiaki i tak z tego wszystkiego najlepsze:razz: Quote
Anusia & Alutka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1130014.jpg :loveu::loveu::loveu: kocham Torka wariata [quote name='Pegaza'] Madzia fotki rewelacja lubie takie w plenerze :loveu: http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1120773.jpg sielski obrazek z muckami w tle:loveu: faktycznie macie raj na ziemi:p zaloze sie ze kradnie tym krowom mleko jak nikt nie widzi :cool1: [quote name='Kasia']Madźka oddaj no głosa na Pro Equo w Krakvecie, co? :loveu: oddala ja tyz. super fotki ino cytowac wincej mi sie nie udalo. cze :loveu: Quote
Pegaza Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Cze Madzia:p muzy teraz slucham potem filmiki obejrze.... czujecie?... obiad gotuje zeberka i "panćkrałt":eviltong: Quote
madziasto4 Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Cze Kamilka:loveu: Cze Anusia:loveu: Cze Kasia:loveu: Cze Dario:loveu: Co za pańćkrałt?? :???: :lol: Quote
Recommended Posts